Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Tesseract
Member

Повідомлення

warp 37
55" і не 4К ви зараз уже ніде не знайдете. А от на рахунок інпут лагу я би усе таки уточнив. Може великий інпут лаг ви й не поміите, але краще перестрахуватися.
Freem-freem
Member

Повідомлення

GDR:АлексРеал купив другу, то хвалить
Все еще верим блогерам? :laugh:
Ant:Особенно смешно читать умников, которые тут нас убеждают, что с трёх метров пиксель видят!
Ну я брал 50" не для того чтобы смотреть его от другой стены, поэтому 4К 50" я смотрю с 1.5 метров, беру поэнг, ставлю напротив, пуф под ноги, геймпад в руки и играю например, ли + одно кресло и кино смотрим.
4К ТВ 50-55" с 3 метров смотреть - извращение. :-/
vavan222
Member

Повідомлення

Добрий день, скажіть будь-ласка буде якась різниця між телевізором допистим Samsung UE43NU7402 взятим в інтернет магазині привезеним з Польщі і препрпошитим, і тим сами взятим в фокстроті, конфі, в плані тюнерів. В мене стара саталітарка. Просто в фокстроті кажуть що телевізори з Польщі не будуть підтримувати Українського телебачення бо вони зроблі для телебачення інших країн.
vavan222
Member

Повідомлення

Добрий день, скажіть будь-ласка буде якась різниця між телевізором допистим Samsung UE43NU7402 взятим в інтернет магазині привезеним з Польщі і препрпошитим, і тим сами взятим в фокстроті, конфі, в плані тюнерів. В мене стара саталітарка. Просто в фокстроті кажуть що телевізори з Польщі не будуть підтримувати Українського телебачення бо вони зроблі для телебачення інших країн.
Tesseract
Member

Повідомлення

Дивлячись звідки телевізор привезений. T2 не в Україні винайшли, і він іще багато де використовується.
Jampwnz
Member

Повідомлення

vavan222
Просто пугают, берите"серый", работать будет все

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Но был нюанс - сбросил смарт на польском Самсунге, так даже в интернет перестал заходить, пришлось лечить) но это на старом j5200, может в новых и нет такого.
vavan222
Member

Повідомлення

Нові, ще важче лікуються, під відео кажуть неможна регіон Україна вибрати, вибирають Росія. Бо Самсунг веде в Україні війну з нелегальними тв.
Jampwnz
Member

Повідомлення

vavan222
на днях только брали ue40nu7192, лечить ничего не пришлось - в магазине до нас это делают. Все ок включая т2 и прочее
vavan222
Member

Повідомлення

То якщо фокстрот, розетка. А як Стіліус або ще дишевші магазини що везуть з Польщі. Просто під відео є коментарі де кажуть купили в стіліусі, а там регіон Росія тай на відео він каже, що вибрати Україну неможливо і вибирає регіон Росія, мова смарта українська. Але сам смарт тм з прогами для Росії. В сертифікованих тв мабуть Україна, але яне хочу 40% переплачувати.
Jampwnz у вас який регіон. Чи ви брали сертифікований телевізор.?
Востаннє редагувалось 27.12.2018 00:55 користувачем vavan222, всього редагувалось 1 раз.
Jampwnz
Member

Повідомлення

vavan222
себе ничего не брал в последнее время, другу брали - литовский, глубоко не копал, но приколов не увидел, это я о том самом ue40nu7192
vavan222
Member

Повідомлення

Oll Tv додаток був в цьому телевізорі?

Отправлено спустя 35 секунд:
Кажуть як регіон Росія він не ставиться.

Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
Хотів брати, щось з лінійки 7400, а знайшов таку інфу. В лдж такого вроді нема там переналаштування легше і Лдж не блокує нічого. Але в Лдж там непонятка з RGBW 43 дюймах, то десь пишуть, що RGB може попастися на 6750. 49 то вже перебір для мене. І який тєлік брати уявленя не маю.
Jampwnz
Member

Повідомлення

43UK6500 и ue40nu7192 воочию смотрел, оба у друзей трудятся, принципиальной разницы не увидел. Лыжа поболее напичкана, по картинке тоже ничего не могу сказать. Сам спрашивал здесь что приоритетнее, но никто ничего не пишет)
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Прошу подсказать в выборе "ТВ на кухню" ;) :beer: :

Вимоги до телевізору:
- Диагональ экрана: 24"
- Ethernet: Да (есть internet розетка);
- Smart TV: Да;
- возможность настенного крепления VESA.

В первую очередь чем дешевле, тем лучше.(особо качество не интересует :shuffle: )
Начал смотреть на Kivi 24FK30W; Kivi 24HR50GU; Kivi 24FR50WU . Но, что то отзывы 50/50 :rotate:
Спасибо
Daemon74
Member

Повідомлення

В общем после недолгих раздумий решил заменить основной ТВ и сделал заказ на Samsung QE65Q7FN (QLED 2018 года). Поскольку "официалы" все исключительно made in russia - заказал европейца. Должен быть или Словацкой или Венгерской сборки. Региональная привязка смарт хаба будет убрана. Пообещали привезти через пару недель. Приедет - поделюсь результатами.
zefir9477
Member

Повідомлення

Daemon74
Региональная привязка смарт хаба будет убрана
Що означає "убрана", на тв самсунг привязку можна обдурити так би мовити, але смарт хаб буде російський, не бачу в цьому суттєвих проблем та все ж...
П.с. в самого тв самсунг 2018 року Угорський, смарт хаб тільки російський. Цікаво буде дізнатися який у Вас буде смарт хаб.Дякую.
Daemon74
Member

Повідомлення

zefir9477
Я тоже думаю, что он будет российский, т.к. сам Самс не отделяет отдельно Украинский регион. Главное и основное - что бы ТВ не ругался на "не предназначенный регион" и нормально обновлялся. Там по моему только не рекомендуется делать Hard Reset в заводские настройки.
Machovelvet
Junior

Повідомлення

Добрый день, хочу приобрести телевизор 50" ,4к, задачи - фильмы, сериалы, ютуб, скорее всего пс4 про. Бюджет не выше 22к.
Пока присмотрел Samsung UE49NU7100UXUA, но с радостью выслушаю все доступные варианты (желательно дешевле :) ) . Спасибо.
mgerchik
Member

Повідомлення

Тоже выбирали панель в комнату, смарт не нужен был изначально (подключен к компу по hdmi как монитор), но хотелось качества, поэтому переплатили за Сони, но дюймаж взяли 40", fullHD. И вот сейчас смотрим (комната просто хоть и не большая) что можно было взять и по больше диагональ, да и вроде как и 4К не помешало.
Хотя фильмы онлайн не посмотришь нормально (даже в 1920) приходится выкачивать нормальное качество.
А для игр просто бомба.
helish
Member

Повідомлення

Народ ,помогите с выбором телевизора , главные требования , диагональ 49-50, фирма самсунг ценник примерно до 12-13штук.Так как я не разбираюсь в телевизорах решил брать самсунг, так же рассмотрю другие фирмы при адеватном обьяснении , почему лучше/хуже... :baby:
Tesseract
Member

Повідомлення

helish
Спочатку треба визначитися яка вам матриця потрібна *VA чи IPS. У IPS хороші кути огляду, тому він підходить для широкої вітальні та кухні. А у *VA хороший чорний, тому він для спальні та вітальні з приглушеним світлом пасує. Ну а далі муки вибору, бо у телевізора за цю ціну обов'язково будуть якісь косяки. Краще за все записати на флешку той контент, який будете дивитись, і з цією флешкою йти в магазин. Наприклад якщо любите футбол, то запишіть пару трансляцій матчів. В магазині треба звертати увагу на освітлення, наскільки воно відрізняється від того, що буде у вас вдома. І також обов'язково крутити настройки різних телевізорів, бо продавці часто ставлять погані настройки на невигідні або незручні для них моделі, а на моделях з великою маржою навпаки викручують колір та контраст на максимум, щоб вони виділялися. І не бійтеся усіляких невідомих фірм. Наприклад українські китайці Kivi ставлять в свої телевізори матриці Самсунга та LG, так само й інші виробники. І звичайно, в усіх бувають вдалі та невдалі моделі. Наприклад зараз на Хотлайні та Розетці серед популярних Hisense H50A6100, і дійсно, технічні характеристики у нього навіть кращі за Самсунг. Але який екземпляр дістанеться конкретно вам невідомо, тому перед покупкою краще дивитися його своїми очима.
Відповісти