Останні статті і огляди
Новини
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
HappyBird
Member
Sanьka
Хм, ну да вроде верно, амд теоретически может лепить супер мини платы без хаба я так понимаю, но на какой то черт его всеравно лепят
Хм, ну да вроде верно, амд теоретически может лепить супер мини платы без хаба я так понимаю, но на какой то черт его всеравно лепят
-
Sanьka
Member
Я так подумал
видик = 16 линий
2 НВМе 4+2 = 6 линий.
2 звуковухи = 2 линии.
это уже 24 линии.
А еще остальная шобла наверное тоже где то доит эти линии.
видик = 16 линий
2 НВМе 4+2 = 6 линий.
2 звуковухи = 2 линии.
это уже 24 линии.
А еще остальная шобла наверное тоже где то доит эти линии.
-
leif
Member
Sanьka
та ну треба ж якось HEDT продавати після випуску 9900к.
якби він ще 16 ліній мав, то навіть без 4-х каналу поховав би половину продажів інтеловського HEDT початкового рівня)
цікаво наскільки добре працюють NVMe через усілякі cвічі виробництва PLX
та ну треба ж якось HEDT продавати після випуску 9900к.
якби він ще 16 ліній мав, то навіть без 4-х каналу поховав би половину продажів інтеловського HEDT початкового рівня)
цікаво наскільки добре працюють NVMe через усілякі cвічі виробництва PLX
-
Sanьka
Member
а зачем свичи? По сути переходник М.2 на ПСИех не требует каких то доп контроллеров. Интерфейс то один, разный только формфактор.leif:цікаво наскільки добре працюють NVMe через усілякі cвічі виробництва PLX
Ждя того что бы всунуть евро вилку в совковую розетку не надо трансформатор, достаточно переходника
Востаннє редагувалось 02.01.2019 11:30 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
а відеокарта на 8х режим не перейшла?Sanьka:видик = 16 линий
8х для 1070 з запасом вистачить
Отправлено спустя 51 секунду:
щоб додати ліній PCI-E, як на ASUS WS Z390 PRO і подібнихSanьka:а зачем свичи?
-
Sanьka
Member
А четрт ее знает. ГПУ-З не доверяю, он бывало в плане линий показывал чепуху, когда НВМе вообще небыло.leif:а відеокарта на 8х режим не перейшла?
8х для 1070 з запасом вистачить
-
leif
Member
ну в біосі у асус є також. там точноSanьka: ГПУ-З не доверяю, он бывало в плане линий показывал чепуху
-
Sanьka
Member
А, типа НФорс 200.leif:щоб додати ліній PCI-E, як на ASUS WS Z390 PRO і подібних
Смотря какова реализация. Напрямую в проц оно же не будет обращаться, а через южник.
Значит тут скорее вопрос к шине ДМИ, которая построена на 4 линиях и как бы все.
Отправлено спустя 3 минуты 54 секунды:
Хм , таки к процу напрямую подключили. Значит все ок.Такую возможность обеспечивает мост PCIe 3.0 x48, к которому подключено 16 линий PCI от процессора. Кстати, есть еще пятый слот x4 с открытым разъемом, но он подключен не к процессору, а к PCH.
-
leif
Member
так, але це ти раритет згадав, я його вже років 7, якщо не більше, не помічав в роздрібних мат. платахSanьka:А, типа НФорс 200.
всюди PLX ставлять від якогось часу
в решті решт HEDT мабуть краще буде з NVMe працювати в будь-якому випадку.Sanьka:Значит тут скорее вопрос к шине ДМИ.
імхо це так, бо тільки в цьому сегменті від NVMe є реальна користь.
наприклад коли підвантажуєш в проект афтерефектс гігабайт так під 30-40 всякого добра і ефектів, з того що я знаю. в іграшках немає різниці, швидкіть буту однакова. хтось з форуму писав, шо в нього навіть довше з NVMe (в деяких оглядах це пояснювалось тим, що на ініціалізацію PCI-e бут-девайсу треба більше часу у порівнянні з сата)
-
Sanьka
Member
В смысле? А ЧСВ потешить?leif:імхо це так, бо тільки в цьому сегменті від NVMe є реальна користь.
это важно в любом сегменте
Думаю это учтут в новой архитектуре процов, и у них будет как у теперешнего ХЕДТа.
-
leif
Member
Sanьka:В смысле? А ЧСВ потешить?
это важно в любом сегменте
"для роботи" (с)
а чим тоді ціну на HEDT виправдовувати?Sanьka:Думаю это учтут в новой архитектуре процов, и у них будет как у теперешнего ХЕДТа.
одного 4-х каналу замало буде
кількістю ядер як у амд?
-
Sanьka
Member
Выход новой архитектуры в 2020-21 годах. Так что теперешний ХЕДТ не придется оправдывать, он устареет.leif:а чим тоді ціну на HEDT виправдовувати?
А новый будет еще шире, еще толще.
Уже видно что 2066 это недоХЕДТ. Так как во многом 1151 наступает на пяты.
По этому Интел и выкатывает 3ххх сокет. То ХЕДТ так ХЕДТ
Востаннє редагувалось 02.01.2019 11:55 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
так, думаю, що і 64- і 128-ядерні ріпери реально не так вже і далеко від теперішнього часуSanьka:А новый будет еще шире, еще толще.
-
Sanьka
Member
Циферки большие, а профит растет слабо. Частоты унылыеleif:так, думаю, що і 64- і 128-ядерні ріпери реально не так вже і далеко від теперішнього часу
-
leif
Member
такий королівський HEDT, шо навіть і9 7980 не дуже вже солідним на тому тлі виглядаєSanьka:По этому Интел и выкатывает 3ххх сокет. То ХЕДТ так ХЕДТ
-
Scoffer
Member
leif
А понту від тих 128-ядерних ріперів на більшості завдань буде як від козла молока
А понту від тих 128-ядерних ріперів на більшості завдань буде як від козла молока
-
Sanьka
Member
Думаю скоро наступит то время когда станет пофиг на количество ядер в мейнстриме. Пипл поймет что от роста ядер толку нет вообще.
По сути то, как Интол 4/8 насаживает любой АМД 8/16 в играх, уже красный звоночек о бестолковости последних.
Думаю до 16 ядер еще будет вестись на количество, потом все забъют.
По сути то, как Интол 4/8 насаживает любой АМД 8/16 в играх, уже красный звоночек о бестолковости последних.
Думаю до 16 ядер еще будет вестись на количество, потом все забъют.
Востаннє редагувалось 02.01.2019 12:00 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
але гамінг мат. плата обов'язково буде, я гарантуюScoffer:А понту від тих 128-ядерних ріперів на більшості завдань буде як від козла молока
рендеру реально стає багато, а стане ще більше, сенс у випуску таких CPU все одно є
-
Sanьka
Member
+1Scoffer:А понту від тих 128-ядерних ріперів на більшості завдань буде як від козла молока
М - Маркетинг
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Каждый суслик - агрономleif:рендеру реально стає багато
Каждый АМДшник - рендер/стример
Ага
-
Scoffer
Member
leif
Не зовсім таких. х86 має занадто багато накладних розходів для такого лінійного завдання як рендер. 100500 відносно простих RISC ядер типу ARM або RISC-V по площа кристалу/швидкість рендеру виглядатимуть цікавіше.
Не зовсім таких. х86 має занадто багато накладних розходів для такого лінійного завдання як рендер. 100500 відносно простих RISC ядер типу ARM або RISC-V по площа кристалу/швидкість рендеру виглядатимуть цікавіше.