Останні статті і огляди
Новини
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
leif
Member
о, добре все розписав, дякуюWakeMe:Ставишь дотку 2, потом делаешь эти шаги
Инструкция
В самом реплее внутри внизу шкала с перемоткой, временной отрезок с 27:20 по 29:31. Типичная дотерская драка.
сьогодні-завтра прожену
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
ще нагуглив пару налаштувань в бівісі, може ріпер на цей раз вдасться в іграшці до 4.2 через XFR розкочегарити
![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
-
fantomrulezz
Member
Тот самый момент, когда у тебя кукурайзен и ты даже в дотку не можешь играть на максималках_SerGe_:WakeMe
на максималках в дотку![]()
![]()
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
_SerGe_
Member
fantomrulezz
так же вияснили, не можу грати, бо відеокарти нема, ти без поваги читаєш тему
так же вияснили, не можу грати, бо відеокарти нема, ти без поваги читаєш тему
-
Scoffer
Member
_SerGe_
Ну і в чому проблема грати в доту на максималках? Роблю так ще з першої доти. Для цього достатньо мати будь-який інтелопроц овер 4ГГц
Реплеї доти, до речі, навантажують процесор значно сильніше ніж гра онлайн.
Отправлено спустя 44 секунды:
А відяха взагалі може бути якась 1050ті, дота не вимоглива до цього діла.
Ну і в чому проблема грати в доту на максималках? Роблю так ще з першої доти. Для цього достатньо мати будь-який інтелопроц овер 4ГГц
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Реплеї доти, до речі, навантажують процесор значно сильніше ніж гра онлайн.
Отправлено спустя 44 секунды:
А відяха взагалі може бути якась 1050ті, дота не вимоглива до цього діла.
-
_SerGe_
Member
Scoffer
проблема у тому, що хтось грає заради задоволення на максималках, а хтось заради перемоги на мінімалках![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
проблема у тому, що хтось грає заради задоволення на максималках, а хтось заради перемоги на мінімалках
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
Scoffer
Member
_SerGe_
Дота це не та гра, де треба приносити в жертву графіку. Дуже середнінького компа з головою на 120+FPS.
Збірки з АМД на борту в даному конкретному випадку хоча б середніньким компом не вважаються![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Подивись на високорейтингових стрімерів, в жодного графіка не викручена на мінімалки бо на мінімалках там якесь мило, що явно не сприяє ефективній грі.
Дота це не та гра, де треба приносити в жертву графіку. Дуже середнінького компа з головою на 120+FPS.
Збірки з АМД на борту в даному конкретному випадку хоча б середніньким компом не вважаються
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Подивись на високорейтингових стрімерів, в жодного графіка не викручена на мінімалки бо на мінімалках там якесь мило, що явно не сприяє ефективній грі.
-
_SerGe_
Member
Scoffer
я і не кажу про 720р на повних мінімалках
я і не кажу про 720р на повних мінімалках
-
Scoffer
Member
_SerGe_
Я тобі по секрету скажу, що налаштування графіки в доті майже не змінюють FPS, бо навантаження на проц не знімається, а відях достатньо навіть допотопних. Між мінімалками і максималками на профільній системі різниця менше 10 фпс на 120+
І ще раз повторюсь, дота не для АМД, або навпаки, АМД не для доти. Так завжди було: і на феномах, і на ФХ, і тепер на райзенах.
Я тобі по секрету скажу, що налаштування графіки в доті майже не змінюють FPS, бо навантаження на проц не знімається, а відях достатньо навіть допотопних. Між мінімалками і максималками на профільній системі різниця менше 10 фпс на 120+
І ще раз повторюсь, дота не для АМД, або навпаки, АМД не для доти. Так завжди було: і на феномах, і на ФХ, і тепер на райзенах.
-
leif
Member
слухай, ти може б перевіряв гуглом чи в ворді правопис перед тим як залишати повідомлення?_SerGe_:так же вияснили,
я коли твій суржик читаю, таке враження що в сільський клюб зайшов
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
_SerGe_
Member
leif
так і є, до речі, суржик - це теж суржик![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
так і є, до речі, суржик - це теж суржик
-
leif
Member
_SerGe_
ну ок, роби з себе посміховисько далі![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
ну ок, роби з себе посміховисько далі
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
_SerGe_
Member
живу у сільському клюбі, без відеокарти і з амд процом ![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
leif
до речі, рефлексують на село і про село вчорашні селюки, які дивом вибились десь у біль/менш велике місто![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
leif
до речі, рефлексують на село і про село вчорашні селюки, які дивом вибились десь у біль/менш велике місто
-
leif
Member
ти не плутай "бути посміховиськом" і "бути кумедним"._SerGe_:живу у сільському клюбі, без відеокарти і з амд процом
друге у тебе не виходить, скільки б ти не пижився. а от перше — тобі навіть робити нічого не треба)
Отправлено спустя 36 секунд:
як розмовляти українською навчишся, потім будеш мені про рефлексію розказувати_SerGe_:до речі, рефлексують на село і про село вчорашні селюки, які дивом вибились десь у біль/менш велике місто
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
_SerGe_
Member
leif
лише озвучую твої фантазії![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
лише озвучую твої фантазії
-
Grinnie Jax
Member
Реально ли самому перепаять светодиоды на вентилях сво (заменить на другой цвет)? У меня остальные вертушки и память ргб, хотел все зеленым сделать, а сво, сволочь, только синим может светить:
- спойлер
-
leif
Member
теоретично — взагалі ніяких проблем, але на практиці буде простіше купити інші вентилятори. імхоGrinnie Jax:Реально ли самому перепаять светодиоды на вентилях сво (заменить на другой цвет)
цікавий у тебе сетап)))
на геймпаді граєш чи на отій дошці від корсар?
-
Grinnie Jax
Member
Пыьаюсь с дивана играть на Corsair Lapboard K63 + Dark Core SEleif:на геймпаді граєш чи на отій дошці від корсар?
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
leif
Member
Grinnie Jax
ясно) а я ніколи комп до телевізора з метою пограти не під'єднував
як тобі грається?
всі кажуть, що інпут лаг набридає, що скажеш?
ясно) а я ніколи комп до телевізора з метою пограти не під'єднував
![lamer :lamer:](./images/smilies/lamer.gif)
як тобі грається?
всі кажуть, що інпут лаг набридає, що скажеш?
-
Феном Феномыч
Member
Grinnie Jax
Классно. А был другой корпус, не антек?
Классно. А был другой корпус, не антек?
-
SoVaR
Member
Это смотря какой ТВ, выбор необходимо начинать с него. А дальше боксовый джой и как там консолщики вечно орут - диванleif:всі кажуть, що інпут лаг набридає, що скажеш?
Все равно в шутеры играть извращение, это только хардкор - т.е. РС
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Востаннє редагувалось 14.12.2018 17:09 користувачем SoVaR, всього редагувалось 1 раз.