Останні статті і огляди
Новини
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Grinnie Jax
Member
Ну ты оракул - именно градовские ухи за 120. И да, мой портатив лучше валит на дефолте, чем из звуковухи.SoVaR:Или хотя бы градовские ухи за 100 уё?
Да не печально для 90% юзеров. Просто нафиг так скупиться на обвесе для звука.. не понимаю.zuk:так все печально? или заметно только тем, кто полжизни с дискретной?
-
tcpdump
Member
"запам'ятайте цей твіт"Scoffer:Оціню в +10% до продуктивності на тій же частоті і +25% реального жору, а там побачимо який з мене оракул
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
а жор не впаде за рахунок оновлення технологічних норм?
-
Scoffer
Member
tcpdump
Не на ~5ГГц.
Що там буде в мобільних процах особисто мені не дуже цікаво.
Не на ~5ГГц.
Що там буде в мобільних процах особисто мені не дуже цікаво.
-
tcpdump
Member
Scoffer
під "впаде" я мав на увазі що виросте наприклад не на 25%, а на 15. але в цілому так, ти правий, що там буде на мобільних - не надто цікаво
під "впаде" я мав на увазі що виросте наприклад не на 25%, а на 15. але в цілому так, ти правий, що там буде на мобільних - не надто цікаво
-
SoVaR
Member
Grinnie Jax для ср80 уже можно покупать дискретку, на перспективу...
-
Scoffer
Member
tcpdump
На високих частотах понту від техпроцесів не надто багато, там що 10, що 14, що 22 - один біс, основний профіт в ноутах і багатоядерних серверних низькочастотниках.
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Але я і серверні беру по можливості максимально частотні![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
На високих частотах понту від техпроцесів не надто багато, там що 10, що 14, що 22 - один біс, основний профіт в ноутах і багатоядерних серверних низькочастотниках.
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Але я і серверні беру по можливості максимально частотні
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
tcpdump
Member
Scoffer
Слухай,а раптом ти знаєш. Яке співвідношення по швидкодії power6 vs power7 в реальності? А то Вікі звісно говорить що оцінюється як "вдвічі швидше" але я якось не надто вірю
Слухай,а раптом ти знаєш. Яке співвідношення по швидкодії power6 vs power7 в реальності? А то Вікі звісно говорить що оцінюється як "вдвічі швидше" але я якось не надто вірю
-
Scoffer
Member
tcpdump
Якщо мені маразм не зраджує, то "на ядро" 7й павер зливає 6му, але це не точно. А ядер в 7му в рази більше.
А навіщо тобі здались ці музейні експонати?
Якщо мені маразм не зраджує, то "на ядро" 7й павер зливає 6му, але це не точно. А ядер в 7му в рази більше.
А навіщо тобі здались ці музейні експонати?
-
tcpdump
Member
Scoffer
Ой, та на одному сайд-проекті старому використовується телекомунікаційному, і сьогодні до мене дійшли чутки що замовник хоче віртуалки наші перенести з павер6 на павер7, бо шістки старі а павер9 - задорого,при цьому вдвічі зменшивши кількість виділених для нас ядер. Йому хтось там напарив що в швидкодії не втратимо,але у мене дуже сильні сумніви щодо цього.
Ой, та на одному сайд-проекті старому використовується телекомунікаційному, і сьогодні до мене дійшли чутки що замовник хоче віртуалки наші перенести з павер6 на павер7, бо шістки старі а павер9 - задорого,при цьому вдвічі зменшивши кількість виділених для нас ядер. Йому хтось там напарив що в швидкодії не втратимо,але у мене дуже сильні сумніви щодо цього.
-
Scoffer
Member
tcpdump
6й певер має 2 ядра і працює на частоті до 5ГГц
7й має до 8 ядер, і частоту до 4.25
IPC можна вважати +/- рівним.
Замінювати 6ті ядра на вдвічі менше 7х - дуже погана ідея
9й павер, до речі, дешево. IBM реально демпінгує:
https://secure.raptorcs.com/content/TL2 ... chase.html
22/88 ядра за якихось 2 кілобакси по серверним міркам - копійки.
6й певер має 2 ядра і працює на частоті до 5ГГц
7й має до 8 ядер, і частоту до 4.25
IPC можна вважати +/- рівним.
Замінювати 6ті ядра на вдвічі менше 7х - дуже погана ідея
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
9й павер, до речі, дешево. IBM реально демпінгує:
https://secure.raptorcs.com/content/TL2 ... chase.html
22/88 ядра за якихось 2 кілобакси по серверним міркам - копійки.
-
tcpdump
Member
Scoffer
Там річ йде не про один сервер. Дуже дякую, буду зі свого боку проштовхувати перформанс чеки та відмову від тої затії
Там річ йде не про один сервер. Дуже дякую, буду зі свого боку проштовхувати перформанс чеки та відмову від тої затії
-
Scoffer
Member
tcpdump
Хай на нові раптори/талоси на павер9 замінюють поки така шара є. Не думаю що б/в брендові IBM аналогічної продуктивності будуть сильно дешевше.
Хай на нові раптори/талоси на павер9 замінюють поки така шара є. Не думаю що б/в брендові IBM аналогічної продуктивності будуть сильно дешевше.
-
tcpdump
Member
Дев'ятки- дорого бо вангую що сімки у них просто вільні є
Отправлено спустя 9 минут 43 секунды:
А так то я там по залізу рішень не приймаю,тим більше по закупівлях. Так, оцінити і сказати вистачить/не вистачить, опираючись на дані тестів. Просто до тестів прояснити хотів, тим більше здалось що ти в курсі, не прогадав) дякую![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Отправлено спустя 9 минут 43 секунды:
А так то я там по залізу рішень не приймаю,тим більше по закупівлях. Так, оцінити і сказати вистачить/не вистачить, опираючись на дані тестів. Просто до тестів прояснити хотів, тим більше здалось що ти в курсі, не прогадав) дякую
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
tim4ik
Member
Ну мне лично все равно, какая там будет цена через год. Зато если я буду собирать машину на пастгене через год, то это уже плюсSanьka:а что плохого в том что твой проц через год не станет барахлом за копейки.tim4ik:Восхвалять за большую цену при схожих возможностях
-
Феном Феномыч
Member
Предлагали голосовали сделать, а я бы базу по железу. Каждый отмечается в наличии. Можно спросить и владельца непосредственно, и за одно видно, что популярно. Как то так.
-
WakeMe
Member
Феном Феномыч
И так понятно что популярно, рузен, который правда никто не покупает почему-то, но все за него топят![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
И так понятно что популярно, рузен, который правда никто не покупает почему-то, но все за него топят
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Феном Феномыч
Member
WakeMe
Ну так ясно, кто то сомневался? : Я таки куплю, но это не точно
Нет я по брендам бп, материнка, память, всякие наборы. Можно в личке спросить, что как, может что то осталось, крепление, потребительские свойства ужнать
Ну так ясно, кто то сомневался? : Я таки куплю, но это не точно
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Нет я по брендам бп, материнка, память, всякие наборы. Можно в личке спросить, что как, может что то осталось, крепление, потребительские свойства ужнать
-
Sanьka
Member
Феном Феномыч
Если ты хочешь быть истинным красным, надо покупать Интел!
Если ты хочешь быть истинным красным, надо покупать Интел!
-
_SerGe_
Member
Слава Лізі Су, панове!
-
Феном Феномыч
Member
Sanьka:покупать Интел!
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
![weep :weep:](./images/smilies/weep.gif)
Веге слава_SerGe_:Слава Лізі Су, панове!
![pray :pray:](./images/smilies/pray.gif)