Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hort
Member

Повідомлення

avuremybe
Да, именно так. 133 не везде влезут. По качеству различий не увидел.
kbones
Member

Повідомлення

Знал бы я раньше об этом радиаторе - взял бы вместо GTS 360. В Lian Li PC-O11 Dynamic за боковую стенку без доработки напильником 133мм не влезают.
Dark-seer
Member

Повідомлення

kbones
я тебе писал что лиан не сильно для воды(хотя он вроде уже ехал :-/ )
kbones
Member

Повідомлення

Dark-seer
Помню :) Увы, он уже тогда был на полпути ко мне. Но тот же GTS 360 я всё-таки умудрился влепить + наверх EKWB XE 360 пойдёт. Ну и пока хватит B-)
pe4ivko
Member

Повідомлення

Здається приїхали всі компоненти, по-трошки накидав все в корпус і от думаю, що далі з цим робити.
Як розводити трубки? Чи щось надумати з іншим розположенням радіатора(але якщо його повернути, доробивши кілька кріплень, хоч і гарно буде, але ж збоку скло - ніякої ефективності - хоча в теорії при цьому можна буде на фронт ще радіатор)..?
Можливо хтось свіжим поглядом щось порадить.
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Thrillax
PC Design fan

Повідомлення

pe4ivko:Здається приїхали всі компоненти, по-трошки накидав все в корпус і от думаю, що далі з цим робити.
Як розводити трубки? Чи щось надумати з іншим розположенням радіатора(але якщо його повернути, доробивши кілька кріплень, хоч і гарно буде, але ж збоку скло - ніякої ефективності - хоча в теорії при цьому можна буде на фронт ще радіатор)..?
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Акрил будет или мягкие? :idea:
Пы.Сы. Задний вентиль я бы снял от горя подальше когда будет ставиться вода, пусть лучше поровну наддув\выхлоп, нежели выхлопа больше чем наддува. :shuffle:
Востаннє редагувалось 27.11.2018 23:23 користувачем Thrillax, всього редагувалось 1 раз.
pe4ivko
Member

Повідомлення

Thrillax:
pe4ivko:Здається приїхали всі компоненти, по-трошки накидав все в корпус і от думаю, що далі з цим робити.
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Акрил будет или мягкие? :idea:
Хард.
Забув додати вн зу корпуса 2 120х на вдув, 140ві не лізуть:(
Thrillax
PC Design fan

Повідомлення

pe4ivko:
Thrillax: Акрил будет или мягкие? :idea:
Хард.
Как один из самых банальных вариантов. :dontknow:
аыаыаываыва.jpg
pe4ivko
Member

Повідомлення

Thrillax:
pe4ivko: Хард.
Как один из самых банальных вариантов. :dontknow:
аыаыаываыва.jpg
Нажаль верхній радіатор розвернути неможливо:( або напильником хіба, в скелеті корпусу не пройдуть місця для трубок/фітінгів.
Тут з розмірами радіаторів і так не сильно склалося, вперед 420 разом з верхнім 420 не стають(після створення кількох додаткових дірок влізли), але мені один радіатор подарували, тому і вказав, що один вентилятор вимушено стоїть з іншого боку, інакше там трубки не впихнути:(
Однак мене ще трохи парить що вентилятори всі якби сконцентровані, або ж ще кріпити лед стрічку щоб підсвітка була більш вирівняна.
Thrillax
PC Design fan

Повідомлення

pe4ivko:
Thrillax: Как один из самых банальных вариантов. :dontknow:
аыаыаываыва.jpg
Нажаль верхній радіатор розвернути неможливо:( або напильником хіба, в скелеті корпусу не пройдуть місця для трубок/фітінгів.
Тут з розмірами радіаторів і так не сильно склалося, вперед 420 разом з верхнім 420 не стають(після створення кількох додаткових дірок влізли), але мені один радіатор подарували, тому і вказав, що один вентилятор вимушено стоїть з іншого боку, інакше там трубки не впихнути:(
Однак мене ще трохи парить що вентилятори всі якби сконцентровані, або ж ще кріпити лед стрічку щоб підсвітка була більш вирівняна.
Такс, обождите, А что вам мешает спрятать все вентиляторы за радиатор? Или вы хотите сделать упор на RGB вентиляторы? :popcorn:
pe4ivko
Member

Повідомлення

Thrillax:
pe4ivko: Нажаль верхній радіатор розвернути неможливо:( або напильником хіба, в скелеті корпусу не пройдуть місця для трубок/фітінгів.
Такс, обождите, А что вам мешает спрятать все вентиляторы за радиатор? Или вы хотите сделать упор на RGB вентиляторы? :popcorn:
Дик вже є 6 RGB, не хотілося б їх ховати :shuffle:
Thrillax
PC Design fan

Повідомлення

pe4ivko:
Thrillax: Такс, обождите, А что вам мешает спрятать все вентиляторы за радиатор? Или вы хотите сделать упор на RGB вентиляторы? :popcorn:
Дик вже є 6 RGB, не хотілося б їх ховати :shuffle:
Хозяин - Барин, но что если все же спрятать? Все равно с двумя вентилями будет выглядеть не очень, а так убьем двух зайцев одним выстрелом. И место освободим под выходы и внешний вид подкорректируем. :gigi:
pe4ivko
Member

Повідомлення

Thrillax:
pe4ivko: Дик вже є 6 RGB, не хотілося б їх ховати :shuffle:
Хозяин - Барин, но что если все же спрятать? Все равно с двумя вентилями будет выглядеть не очень, а так убьем двух зайцев одним выстрелом. И место освободим под выходы и внешний вид подкорректируем. :gigi:
Нуу, на крайній випадок теоретично можливо.
З'явилася ідея може блок живлення повісити на місце радіка, а його якось фіксувати внизу вентилями вгору? Але тут нюансів багато, треба обдумати :insane:
darlo0k
Member

Повідомлення

pe4ivko
с учетом вашей разводки у вас получается 5 секций работают...
перевесить по нормальному бп у вас врядли получиться, как вариант поставить его на бок, либо пилить корпус.
как вариант можно еще перевесить бп на морду и уложить радиатор вниз, но тоже такая себе идея, в любом случае прийдется пилить корпус, но как правильно говорили "хозяин-барин" :)
Alexey1977
Member

Повідомлення

pe4ivko
пример разводки в таком же корпусе https://hyperpc.ru/hardware/cases/be-qu ... -pro/black
хотя конечно СВО в нем монтировать очень не просто
Editorr
Member

Повідомлення

pe4ivko
Если радиатор на морде поднять вверх, под него станет БП. Тогда вентиляторы сгруппируются в верхней части корпуса, а две нижние 120-ки слева отлично их визуально уравновесят.
ИМХО.
darlo0k
Member

Повідомлення

Editorr:pe4ivko
Если радиатор на морде поднять вверх, под него станет БП. Тогда вентиляторы сгруппируются в верхней части корпуса, а две нижние 120-ки слева отлично их визуально уравновесят.
ИМХО.
там радиатор трехсекционый, некуда его поднимать
Editorr
Member

Повідомлення

darlo0k
Недосмотрел..
На рисунке и на фото по два вентилятора на фронте, я и подумал, что двухсекционный.
pe4ivko
Member

Повідомлення

[
спойлер
quote="pe4ivko"]
Thrillax: Хозяин - Барин, но что если все же спрятать? Все равно с двумя вентилями будет выглядеть не очень, а так убьем двух зайцев одним выстрелом. И место освободим под выходы и внешний вид подкорректируем. :gigi:
Нуу, на крайній випадок теоретично можливо.
З'явилася ідея може блок живлення повісити на місце радіка, а його якось фіксувати внизу вентилями вгору? Але тут нюансів багато, треба обдумати :insane:[/quote]
Вдалося перезібрати інакше, однак тепер треба подовжувач кабеля живлення PSU і придумати як і де встановити резервуар з помпою.
спойлер
Зображення
aluminium chloride equation
Alexey1977
Member

Повідомлення

pe4ivko
нда франкинштейн вам бы позавидовал, нужно либо радиатор заменить на одну секцию меньше или корпус другой покупать.
Відповісти