Біннінг - відбір комп'ютерних агрегатів за вольтажно-(температурно)-частотними показниками.
Передусім ЦПУ та оперативної пам'яті, а також відеокарт (хоча тут все неоднозначно).
Як правило, цим на професійній основі займаються оверклокери, котрі при "дворі" великого ретейлора, наприклад Роман Хартунг та Caseking, Ян Перрі та OCUK, хоча Сілікон Лоттері свого, наскільки мені відомо, не має.
А як із цим в Україні?
В когось є можливість зайнятись відобром процесорів на складі великого магазину?
Я так розумію, це повинні бути tray версії ЦПУ.
Новини
Останні статті і огляди
Біннінг в Україні -
-
Kashtan
Member
-
marran
Member
Ммм... Вскрыли проц, пломба срезана. Проверили. Дальше что? ...И как их продавать, к примеру, в магазине? Приходит чел, а ему выносят проц вскрытый и говорят, мол, бери и скажи спасибо, что проверили - проц-то классный! Так? ...Или, к примеру, чел на НП получает посылку, а там письмо, мол, дружище, мы его вскрыли и проверили: ничего особенного по разгону, но ты-то не против, правда же? Или так?)
-
Kronus
Member
Думаю, те кто продает компы в сборе, имеют возможность отбирать комплектующие, если надо.marran:Ммм... Вскрыли проц, пломба срезана. Проверили. Дальше что? ...И как их продавать, к примеру, в магазине? Приходит чел, а ему выносят проц вскрытый и говорят, мол, бери и скажи спасибо, что проверили - проц-то классный! Так? ...Или, к примеру, чел на НП получает посылку, а там письмо, мол, дружище, мы его вскрыли и проверили: ничего особенного по разгону, но ты-то не против, правда же? Или так?)
-
Uzh30
Member
viewtopic.php?f=29&t=117243
В нього часто бувають "забінені" проци.
-
Kashtan
Member
Tray версії невже з пломбами?marran:Ммм... Вскрыли проц, пломба срезана. Проверили. Дальше что? ...И как их продавать, к примеру, в магазине? Приходит чел, а ему выносят проц вскрытый и говорят, мол, бери и скажи спасибо, что проверили - проц-то классный! Так? ...Или, к примеру, чел на НП получает посылку, а там письмо, мол, дружище, мы его вскрыли и проверили: ничего особенного по разгону, но ты-то не против, правда же? Или так?)
Отправлено спустя 30 секунд:
Дякую.Uzh30:viewtopic.php?f=29&t=117243
-
jimbo
Member
Естественно. Или ты думаешь, что tray приходят в целофановых кульках, завязанных узелком "на развес"?Kashtan:Tray версії невже з пломбами?
-
Andrey2005
Member
Kashtan
Краще напишіть в заголовку теми Binning, і що таке біннінг (що це відбірна комплектуха)
Форум звичайно профільний, але думаю що процент оверів не великий, більшість просто читає новини та висить в барахолці
Краще напишіть в заголовку теми Binning, і що таке біннінг (що це відбірна комплектуха)
Форум звичайно профільний, але думаю що процент оверів не великий, більшість просто читає новини та висить в барахолці
-
WakeMe
Member
В случае с интелом, даже если проц трей и его можно непалевно распечатать, после установки в сокет останутся следы от прижимной рамки. Обычные юзеры может и купят, но кто-то да заметит такое
-
odessitmws
Member
WakeMe
ослабят винты сокета, подложат прокладку
ослабят винты сокета, подложат прокладку
-
marran
Member
Kashtan, звичайно! jimbo правий: вони ж не на вагу продаються. Кожен з них має свою упаковку, по який можна побачити - відкривався він чи ні.
-
Kashtan
Member
З задоволенням, однак не знайду, через які опції я можу керувати як назвою теми, так і змістом першого посту...Andrey2005:Kashtan