leif:Ruslan_R:Мені зараз 1050ті мозок що дня виносить, до появи ртх все було добре, а зараз що б погратися одні драйвера, для роботи инші, постійно щось відвалюється
шукайте причину в чомусь іншому, це не драйвер винен.
інші користувачі цього драверу (їх дуже багато) мали б таку саму проблему. а цього не сталось
обирати через це вегу точно не варто

Инші користувачі і мають такі проблеми, не я один після того як адобі підтримку 10-й серії зробила, взяли собі саме 1050ті .
Про глюки у відмаку і тоталворах теж не чули? Ну це вже фанбойство...
А що варто?
1080ті по ціні двух вег, заради +10фпс в 4к? Та щось не приваблює, я от інфу про крос курю, думаю дві веги у чорну п'ятницю взяти, не зрозуміло поки чи варто ріпера під це діло брати, бо роботи для нього нема.
Я хочу саме 4к геймінг, звісно не хочу мучитись з кросом, инших варіянтів не бачу
Отправлено спустя 4 минуты 25 секунд:
Prescott:Ruslan_R:Ви уважно читаєте?
До 400-х драйверів у мене все було прекрасно.
Ну а вам люди пишут что ничего не поменялось с выходом РТХ, причем и на бюджетных картах. Не знаю что вам сказать, но после того как сам протестировал карту на 399 и 4** драйверах - не поверю в истории про коварную Нвидиа которая занижает производительность.

Люди пишуть що у них було а не є.
У чому ви тестували? Повісьте xp pen на другий hdmi і самі все побачите, як і баги у відьмаку в підземеллях, чи тоталах на глобалці, як і фантомний псі про дебаг якого чимало інфи в інеті.
Фанати такі фанати...