В целом понравился конечно, внешне симпатичный. Но засветы, ужасные. Засвечены все углы. Да и 24 оказалось маловато.
Фото на тапок и в темноте.
- спойлер

Я со 100% яркости и не пробовал. На фото яркость 60% и контраст 50%._SerGe_:Groome
у мене так на профільному при 100% і 50 контрасту, але прикол в тому, що того в живу реально не видно, лише оце на фото
- спойлер
Вибрав для себе кілька варіанти:Leorm:Доброго вечора, порадьте будь ласка монітор 24-27 fullHD або 2К десь в районі до 10 000грн можливо 15 000грн.
Завдання верстання макетів для поліграфі та зовнішньої реклами Photoshop, Illustrator, Coreldraw та інше, трохи
веб-дизайну, ну і звісно щоб в ігри можна було побігати та очі не кололо=) (PUBG без фанатизму, різного роду шутери рпг)
Зарані дякую
Как это определить? Программно или есть где-то на мониторе обозначение?kotey:Groome
BENQ 27" GW2765HE/HT - попытайся найти с последней версией матрицы - M270DAN02, она аналогична более дорогому PD2700.
kotey:Groome
Я проверял через сервисное меню.
_SerGe_:можеш попробувати щастя з оцим
https://www.newegg.com/Product/Product. ... 6824011188
оцейLeorm:27" BenQ PD2700Q
ні, хлопецьValendor89:31.5" LG 32GK650F-B как Вам хлопцы монитор, стоит ли?
игры, фильмы. для всего. 144 герца хотелось бы_SerGe_:Valendor89
все залежить для чого монітор буде використовуватись
а шо не так? на амазоні нормальні відгуки про ньогоleif:ні, хлопець
я знаю, що ти там купуєш, але направду, хто ще тут відписував що купували монітори закордоном?_SerGe_:я купував на оф. сайті делла
краще спочатку дізнайся в якому магазі є ці мони в наявності і тобі дозволять туди зайти перед покупкою)Leorm:А як зайти в сервісне меню на цих моніторах?
я би особисто не купував ігрові VA ще рік-два. їх зробили вже набагато швидше ніж вони були, але гостінг в тому чи іншому вигляді мають навіть найдорожчі VA-моделі. і про це також сотні відгуків і відосів на ютубі._SerGe_:а шо не так? на амазоні нормальні відгуки про нього