Новини
Останні статті і огляди
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
EvGaS
Member
Хоть на этих выходных собрать конструктор и всё запустить, ато аж на седьмое место задвинули.. 
-
Alexsandr
Member
У Vlad_Chudo по видимому нет стабильности в работе оборудования, вот и берет задания, которые потом пропадают и берутся новые.
-
Artistus
Digital Artist
Аналогічна думка і в мене...Alexsandr:У Vlad_Chudo по видимому нет стабильности в работе оборудования, вот и берет задания, которые потом пропадают и берутся новые.
Добавлено спустя 7 минут 25 секунд:
malTTa
Наша команда там ще не зареєстрована...
Добавлено спустя 3 минуты 8 секунд:
Це я доганяю Пушика, чи то мені тільки здається?..
-
HighVoltageLP
I should go
ужос =( аж на 39ое скотились =( http://folding.extremeoverclocking.com/" target="_blank ... ?s=&t=2164 щас буду сабтиму создавать =(
-
pushyk
Member
Artistus
да, доганяешь, ты уже близко
вчера вроде была разница 8-9 тыщ, сегодня уже
5
пока считаю только на ультре, никак не могу запустить смп клиент. сча попробую в безопасном сконфигурировать, может ей что-то мешает
Alexsandr
замена-изменение файла конфига не помогло, какую-то новую ошибку находит...
Добавлено спустя 1 час 10 минут 1 секунду:
ффу, получилось запустить smp клиент
как (где) в нём посмотреть что считает пушик за команду 156571 а не анкнов за команду 0?
в окошке статуса что-то не нахожу
да, доганяешь, ты уже близко
вчера вроде была разница 8-9 тыщ, сегодня уже
пока считаю только на ультре, никак не могу запустить смп клиент. сча попробую в безопасном сконфигурировать, может ей что-то мешает
Alexsandr
замена-изменение файла конфига не помогло, какую-то новую ошибку находит...
дело в том, что длл-ка то есть, только вызывает отвал проги. если не поможет танец с бубном попробую под виртуалкой на линуксе поигратьсяЕсли нехватает файла найти в нете и закачать.
Добавлено спустя 1 час 10 минут 1 секунду:
ффу, получилось запустить smp клиент
как (где) в нём посмотреть что считает пушик за команду 156571 а не анкнов за команду 0?
в окошке статуса что-то не нахожу
-
Alexsandr
Member
Вот дождусь бонусов за задания (блин, сколько же их ещё ждать) и ползу вверх шустрее
Пока основные расчеты на процессорах делаю.
Непонятно как запустить клиент на 8600.
Непонятно как запустить клиент на 8600.
-
Artistus
Digital Artist
Добився від першої профільної 7,8-8,4K PPD. На другій профільній десь 3,8-4,0K дає...
pushyk
Користуйся FahSpy - там все показує, навіть файл cfg можна оперативно проглянути. Головне з passkey рахувати SMP, бо не буде бонусів. Прокачаєш в SMP свій passkey - і почнуться вершки.
У мене на першій профільній зараз бонус-фактор 4,4х - чим скорше рахує, тим більший бонус-фактор, наскільки я помітив.
Alexsandr
Про 8600 не знаю.
На наступному тижні заберу в друга свою 8600GT і подивлюся. Можливо, треба ключ -forcegpu nvidia_g80 додати в ярлик...
pushyk
Користуйся FahSpy - там все показує, навіть файл cfg можна оперативно проглянути. Головне з passkey рахувати SMP, бо не буде бонусів. Прокачаєш в SMP свій passkey - і почнуться вершки.
У мене на першій профільній зараз бонус-фактор 4,4х - чим скорше рахує, тим більший бонус-фактор, наскільки я помітив.
Alexsandr
Про 8600 не знаю.
На наступному тижні заберу в друга свою 8600GT і подивлюся. Можливо, треба ключ -forcegpu nvidia_g80 додати в ярлик...
-
Alexsandr
Member
Точно, запустился клиент. Сейчас настроюArtistus: Можливо, треба ключ -forcegpu nvidia_g80 додати в ярлик...
Добавлено спустя 9 минут 56 секунд:
Теперь бы ещё найти способ прятать значки с трея в никуда. дабы не мешали.
Рано радовался. вылетело приложения на 8600.
Востаннє редагувалось 15.05.2010 22:07 користувачем Alexsandr, всього редагувалось 1 раз.
-
Artistus
Digital Artist
Alexsandr
А ще зверни увагу на WinAFC - скориставшись нею можна некисло підняти PPD - при одночасних розрахунках з ЖПУ АТІ продуктивність СМП дуже падає (в мене впала з 940 до 250)... І тільки коли я форсував СМП на 3 потоки (- smp 3), відключив CPU Affinity Lock, і прив'язав їх до перших 3-х ядер проца, а ЖПУ клієнти - до 4-го ядра, лише тоді продуктивність ЖПУ повернулася до вихідного рівня (в змінних оточення FLUSH_INTERVAL=64 при запущених у фоні QIP, Skype, Opera, бо при їх вимкненні, особливо QIP, продуктивність ЖПУ значно падає і треба задирати інтервал до 256, а воно силиніше грузить проц), а відносна продуктивність SMP навіть зросла і зараз базовий PPD на ньому складає 755 (3 ядра) при вихідному 940 (4 ядра). Базовий множимо на бонус-фактор і отримуємо результуючий PPD.
Добавлено спустя 4 минуты 49 секунд:
Для власників АТІ - про FLUSH_INTERVAL і WinAFC написано в FAQ.
По FLUSH_INTERVAL пів інтернету облазив, поки в'їхав, куди і як його прописувати, а також в методологію його підбору. Тому уважно вивчаємо і пробуємо - дуже класна штука для зменшення завантаження проца GPU-клієнтом. Деколи навіть піднімає PPD на кілька сотень!
А ще зверни увагу на WinAFC - скориставшись нею можна некисло підняти PPD - при одночасних розрахунках з ЖПУ АТІ продуктивність СМП дуже падає (в мене впала з 940 до 250)... І тільки коли я форсував СМП на 3 потоки (- smp 3), відключив CPU Affinity Lock, і прив'язав їх до перших 3-х ядер проца, а ЖПУ клієнти - до 4-го ядра, лише тоді продуктивність ЖПУ повернулася до вихідного рівня (в змінних оточення FLUSH_INTERVAL=64 при запущених у фоні QIP, Skype, Opera, бо при їх вимкненні, особливо QIP, продуктивність ЖПУ значно падає і треба задирати інтервал до 256, а воно силиніше грузить проц), а відносна продуктивність SMP навіть зросла і зараз базовий PPD на ньому складає 755 (3 ядра) при вихідному 940 (4 ядра). Базовий множимо на бонус-фактор і отримуємо результуючий PPD.
Добавлено спустя 4 минуты 49 секунд:
Для власників АТІ - про FLUSH_INTERVAL і WinAFC написано в FAQ.
По FLUSH_INTERVAL пів інтернету облазив, поки в'їхав, куди і як його прописувати, а також в методологію його підбору. Тому уважно вивчаємо і пробуємо - дуже класна штука для зменшення завантаження проца GPU-клієнтом. Деколи навіть піднімає PPD на кілька сотень!
-
Alexsandr
Member
Я пока принудительно привязывал птооки, на проц три потока на 3 ядра и на гпу 1 поток на 1 ядро. Разницы не заметил. Возможно 7-ка корректней разбрасывает задания?
Добавлено спустя 24 минуты 29 секунд:
Похоже что-то не так с куда для 8600. Моет официально не поддерживается? Нужно как-то обойти это.
Добавлено спустя 24 минуты 29 секунд:
Похоже что-то не так с куда для 8600. Моет официально не поддерживается? Нужно как-то обойти это.
-
Artistus
Digital Artist
Alexsandr
Може різниця непомітна через те, що проц з 2-х кристалів складається... з PAIR0 i PAIR1 розборки були?
А що за проблеми, власне, з 8600? Яка саме 8600 - GT чи GTS? CUDA там точно офіційно підтримується.
Може різниця непомітна через те, що проц з 2-х кристалів складається... з PAIR0 i PAIR1 розборки були?
А що за проблеми, власне, з 8600? Яка саме 8600 - GT чи GTS? CUDA там точно офіційно підтримується.
-
Alexsandr
Member
Нет. Что это такое PAIR0 i PAIR1?Artistus:Alexsandr
Что касается 8600.
куда официально поддерживается. ничего не понимаю.
Добавлено спустя 9 минут 50 секунд:
Клиент на 8600 в лучшем случае принимает задание, пишет выполнение 0/0 и отправляет результаты. и так по кругу.[/list]
Забыл написать 8600GTS
- Вкладення
-
-
Artistus
Digital Artist
Можна спробувати для 8600 скачати старий драйвер десь так з літа 2009, а може ту куду треба окремо встановлювати...
Щодо PAIR то треба дивитися в мануал по WinAFC, на який я давав лінк в FAQ. Просто Q9505 складається з 2-х кристалів по 2 ядра, які вказуються через відповідний PAIR (приклади є в мануалі).
Щодо PAIR то треба дивитися в мануал по WinAFC, на який я давав лінк в FAQ. Просто Q9505 складається з 2-х кристалів по 2 ядра, які вказуються через відповідний PAIR (приклади є в мануалі).
-
Artistus
Digital Artist
pushyk
Блін, коли в тебе включиться бонус-фактор, ти знову рванеш вперед! А станеться це скоро, судячи по частоті проца...
Скільки чистих PPD дає твій проц в SMP?
Добавлено спустя 1 минуту 32 секунды:
А швидкість догонки зменшилася...
Треба мені нормальний кулер купляти, гнати проц і чекати на GPUv3-клієнт під OpenCL.
Блін, коли в тебе включиться бонус-фактор, ти знову рванеш вперед! А станеться це скоро, судячи по частоті проца...
Скільки чистих PPD дає твій проц в SMP?
Добавлено спустя 1 минуту 32 секунды:
А швидкість догонки зменшилася...
-
pushyk
Member
-
Yorcfild
Member
Как долго считается одно задание? за 3-ри часа посчитало 30%
- считает какой то протеин
, понятно что дело бесполезное но хочется увидеть что будет в конце с отем протеином
Видео АТИ 4850
Видео АТИ 4850
-
EvGaS
Member
но хочется увидеть что будет в конце с отем протеином
Почитай раньше: я уже писал про Халка.
-
EvGaS
Member
Включу на денёк чтоль, пока по городу ходить буду...