Новини
Останні статті і огляди
SSD. Налаштування, оптимизація, вирішення проблем
-
Allex...
Member
Востаннє редагувалось 16.12.2010 03:42 користувачем almazmusic, всього редагувалось 1 раз.
-
YumaX
Member
Що зараз під ось актуально? Мій crucial m4 64 мене повністю влаштовує, але з'явилось бажання розширитися до ~250Gb?
-
MaxA
Member
Чтоб не парится белый Samsung 860 EVO с пятилетней гарантией от производителя.YumaX:Що зараз під ось актуально? Мій crucial m4 64 мене повністю влаштовує, але з'явилось бажання розширитися до ~250Gb?
-
Skeptik
Member
Сата от самсов и кингов - я бы смотрел что дешевле.YumaX:Що зараз під ось актуально?
-
MaxA
Member
К Трансценду уже появились вопросы.
-
YumaX
Member
Самс 960 ево на v-nand tlc, ще приглянувся goodram irdm pro, він mlc, як такий варіант?
-
WalkMan
Member
Звийчано самсунг, гудрам навіть на MLC не варто розглядати, так, як використовуєтся досить проблемний контролер Phison S10.YumaX:Самс 960 ево на v-nand tlc, ще приглянувся goodram irdm pro, він mlc, як такий варіант?
-
MaxA
Member
Лично я, не люблю Гудрам за то, что за всё время он выдавил из себя единственные вменяемый диск. Не выглядит он для меня как достойный производитель. А дальше кому как.
-
Yanek17
Junior
Всім доброго вечора!!! Друзі потрібна допомога! Придбав і встановив SSD від компанії Goodman IRDM Pro 240 Gb (я вже зрозумів, що це була моя помилка), перший день все було чудово: встановив Win7 (підходить під ноут Asus k56cm), встановив програми, драйвера... потім з’явився синій екран, який відмовлявся завантажувати вінду... думав шо то в мене руки такі, і перевстановив віндовс знову ( при цьому виникла проблема з якимось бібліотеками, через що втрачено всю інфу з диска). Після того як ноут попрацював 2 дні (не вимикався) вінда сказала що треба перезавантажити комп, на чому він завис і простояв так пів дня... після екстреного завершення роботи знову виник синій екран... що порадите?
-
MaxA
Member
Yanek17
1. Проверить в ACHI ли режиме стоит SSD в БИОСе, если SATA - поставить ACHI и переставить Винду.
2. Попробовать Win 8.1
1. Проверить в ACHI ли режиме стоит SSD в БИОСе, если SATA - поставить ACHI и переставить Винду.
2. Попробовать Win 8.1
-
Yanek17
Junior
В BIOS стоїть AHCI... проблеми не вирішило...MaxA:Yanek17
2. Попробовать Win 8.1
-
MaxA
Member
Ну, ноуты это вечная головная боль, т.к. производители их часто себирают из неведомого шлака к которому и драйверов-то не сышешь. Вообще у меня большие сомнения, что Гудрам здесь при делах.Yanek17:В BIOS стоїть AHCI... проблеми не вирішило...
-
Yanek17
Junior
Спробую сьогодні за тести ти диск на іншому ноуті... може і справді спрацює)MaxA:Ну, ноуты это вечная головная боль, т.к. производители их часто себирают из неведомого шлака к которому и драйверов-то не сышешь. Вообще у меня большие сомнения, что Гудрам здесь при делах.Yanek17:В BIOS стоїть AHCI... проблеми не вирішило...
-
YumaX
Member
Yanek17
Я теж дивлюсь на цей диск, читав відгуки на розетці, так там багато поливає брудом банально через те, що в нього розмітка GPT і вони не можуть поставити вінду
Я теж дивлюсь на цей диск, читав відгуки на розетці, так там багато поливає брудом банально через те, що в нього розмітка GPT і вони не можуть поставити вінду
-
Yanek17
Junior
Ну поставити вінду я зміг) а от при пере встановлені виникають проблеми із GPT(((YumaX:Yanek17
-
MaxA
Member
От, ё моё, а загрузиться в флешки и переформатить винт?Yanek17:а от при пере встановлені виникають проблеми із GPT(((
-
Yanek17
Junior
Проблема в тому, що при перезавантажені системи, диск її не бачить... пробував і виправлення помилок, і відкат, і відновлення системи... нічого не допомагає...MaxA:От, ё моё, а загрузиться в флешки и переформатить винт?Yanek17:а от при пере встановлені виникають проблеми із GPT(((
чи може якось на роботу диска впливати те, що я його розбивав на 2 розділи?
-
MaxA
Member
НетYanek17:чи може якось на роботу диска впливати те, що я його розбивав на 2 розділи?
Отправлено спустя 23 секунды:
Какая ФС на разделах?
-
YumaX
Member
По перше навіщо? По друге це можна зробити в командному рядку!MaxA:От, ё моё, а загрузиться в флешки и переформатить винт?
-
MaxA
Member
Я предлагаю так, как человек точно справится. Если есть идеи как сделать лучше - перехватывай инициативу, рули. 2 человека, чтобы отформатить 1 винт - это много. Мне есть чем заняться.YumaX:По перше навіщо? По друге це можна зробити в командному рядку!
-
Yanek17
Junior
Зараз подивитись не можу... вибиває зо на дисках встановлені MBR-розділи. А в системах EFI Windows можна встановити тільки на GPT-диск.MaxA:НетYanek17:чи може якось на роботу диска впливати те, що я його розбивав на 2 розділи?
Отправлено спустя 23 секунды:
Какая ФС на разделах?