Я,таких как ты-в шахту бы оправлял
А взагалі що ви робите з таким світоглядом на цьому форумі? 95% всього що тут обговорюється має стосунок до IT. особливо ігри та відеокарти.
А загалом відповідь на ваші питання –
ринок. Є попит на працівників певного профілю. Є пропозиція яка в рази менша. тому така ціна. З кордоном доречі вона ще вища. Саме на різниці й тримається наш ринок.
У нас в конторі весь час більше 100 вакансій. Рекрутери бігають як угорілі. Закрити вакансію велика проблема.
Щоб дати оффер п'ятьом кандидатам вони опрацьовують 1000 інколи до 2000-3000 резюме. З цих 5-ти половина відмовиться від пропозиції в останній момент. Вартість закриття вакансіх 3-4 зарплат кандидата, вилка зп мідла 1.8 - 3к. У сініора ще більша. У сініора ще більша
Отправлено спустя 14 минут 14 секунд:
Щодо стоматологів. Мій стоматолог заробляє більше за мене.
Є знаймомий що займається торкарно-слесарними роботами. Зараз розширяється і купив станки 1к62, 3е711в, це десь $2-3к за станок.
15-хвилиний прийом у приватній клініці терапевтом коштує 300 грн, вони роблять більше 10 прийомів день.
ЩО вони всі роблять не так?. Правильно, підвищують свою майстерніть, вчаться, пашуть як коні. Й працюють в
адекватних умовах,
хто на себе,
хто в приватному секторі. на гарних спеціалістів у нас великий попит. просто треба пахать, а не нити. А те що хтось працює чи на держ конторі, чи совковій по-духу це їх проблеми. Себе треба вміти продавати. ДЖаст бізнес.