acm_fan:А у меня цель была - заставить Вас прекратить юлить. Так сложно прямо спросить? У Вас половину топика - демагогия. И не только здесь, мы же не первый раз переписываемся под материалами. Авторы не то пишут (или не так), не развиваются, и медали не те. Всё не то, а должно быть лучше, вот как "у всех". Они же могут? Я же ничего не притянул за уши?
Та ні, залишається одна проблема, ви мої пости чи не до кінця читаєте, чи частково не розумієте бо вони українською написані, можу тільки здогадуватись.
Але це вже не перший раз, аби донести до вас думку, мені буквально приходиться виділяти жирним свої фрази, а потім ще пояснювати що ви їх не правильно зрозуміли, хоча там все просто і ніякої демагогії нема. А якщо вона є то тільки у відповідь на такі ж філософськи вислови в стилі.
GoToHell:Подарите редакции киловаттную нагрузку и осцил за пару десятков килобаксов. Будут вам тесты
acm_fan:Хорошо, раз не ответили прямо, я это сделаю. Не достаточно. Дешевого не достаточно. И дорогого тоже не будет достаточно. Не только в осциллографе счастье. Нужен как минимум (очень) качественный лабораторный БП, где те самые 12 В (к примеру) будут браться как эталон. А пульсации (которые есть в других обзорах) - это отклонение от того эталона.
Если взять слабый эталон, то замеры можно... выбросить на мусорку.
Тобто, для тестів стабілізації напруги по лініям 12в 5в і тд, еталон не потрібен, всі наче знають що якщо БП видає рівно 12в в навантажені, то це еталон стабілізації. А от для пульсацій еталонне значення пульсацій буде на кожному еталонному екземплярі БП різне? Тоді виходить що це еталонне значення залежить і від зовнішніх факторів? Ви можете сприймати ці питання як завжди, як якийсь тролінг чи ще якесь стібання, а можете розглянути як звичайні питання, користувача який хоче дізнатися щось нове. Але напевно відповіді від вас не дочекаюсь, зустрічав подібних людей в деяких магазинах по ремонту. Варто було щось запитати з помилкою в технічному терміні, на тебе будуть дивитись як на божевільного і чекати правильної команди як в мс-дос. Хоча прекрасно розуміють що малось на увазі, але просто хочуть показати свою важливість.