Новини
Останні статті і огляди
Выбор телевизора
-
fantomrulezz
Member
TheGuy
Аналогично, у меня на 65G7 не работал HDR из коробки (видео с HDR было очень блеклое), но с обновлением до 7.0 это починили.
Аналогично, у меня на 65G7 не работал HDR из коробки (видео с HDR было очень блеклое), но с обновлением до 7.0 это починили.
-
TheGuy
Member
fantomrulezz
О,оце вже діло!Бо я цим чейнджлогам не завжди довіряю,але раз в розуміючої людини є досвід користування і До,і Після апдейту - поїду в гості до друга знову:)
Дякую ще раз!
О,оце вже діло!Бо я цим чейнджлогам не завжди довіряю,але раз в розуміючої людини є досвід користування і До,і Після апдейту - поїду в гості до друга знову:)
Дякую ще раз!
-
mdv2008
Junior
Відпишіться про результати огляду ТВ тут, на форумі. Дякую.TheGuy:fantomrulezz
Дякую ще раз!
-
TheGuy
Member
mdv2008
Домовились!
З другом вже домовився,на вихідних плануємо тест.
Домовились!
З другом вже домовився,на вихідних плануємо тест.
-
mdv2008
Junior
Xiaomi Mi TV 4A 49
Кто в живую видел?? Стоит брать, что б сэкономить чуток??
Кто в живую видел?? Стоит брать, что б сэкономить чуток??
-
mdv2008
Junior
Del
-
morteg1
Junior
Добрый день.
Кто-то может что-то подсказать по данному телевизору ? Philips 49PUS6412/12
Кто-то может что-то подсказать по данному телевизору ? Philips 49PUS6412/12
-
TheGuy
Member
Якщо хтось знає чи має зв'язки з толковими сервісами по ремонту сучасних телевізорів - дайте знати в пп,будь ласка.Дуже потрібен специфічний ремонт великого телевізора Philips.Дякую!
Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
morteg1
від Філіпса раджу утриматись.Особливо,якщо мова йде про сірий ввоз.Стикнувся з ними дуже близько - чимало браку.При всій красі є чимало ненадійних вузлів.Хоча,якщо є офіційна гарантія і хороша ціна перекриває потенційні ризики з вознею і ремонтом - тоді будь ласка.
Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
morteg1
від Філіпса раджу утриматись.Особливо,якщо мова йде про сірий ввоз.Стикнувся з ними дуже близько - чимало браку.При всій красі є чимало ненадійних вузлів.Хоча,якщо є офіційна гарантія і хороша ціна перекриває потенційні ризики з вознею і ремонтом - тоді будь ласка.
-
zefir9477
Member
Привіт, чи можливо у нас на форумі замовити тв з європи бренду Skyworth? Дякую.
-
stroyno323
Junior
Добрий день допоможіть вибрати телевізор 4K HDR до 550 зелених?
-
Krupik
Member
Яку діагональ хочете? Переважно будете дивитись вдень чи ввечері при мінімальному освітленні? Підтримка HDR в заданому ціновому діапазоні буде лише номінально.stroyno323:Добрий день допоможіть вибрати телевізор 4K HDR до 550 зелених?
-
snegurrrka
Member
stroyno323
Профильный самсунг брал за 13.5к года полтора назад, очень достойная модель, хотя таки с hdr помудохаться нужно, чтобы в некоторых играх заработал. Сравнивать мне не с чем, но картинка шикарная как для такого среднего бюджетника, даже звук вполне сносный.
Профильный самсунг брал за 13.5к года полтора назад, очень достойная модель, хотя таки с hdr помудохаться нужно, чтобы в некоторых играх заработал. Сравнивать мне не с чем, но картинка шикарная как для такого среднего бюджетника, даже звук вполне сносный.
-
stroyno323
Junior
Діагональ 40-50 дивитися буду ввечері при мінімальному освітленні телік для пс4 і фільмів з флешкиKrupik:Яку діагональ хочете? Переважно будете дивитись вдень чи ввечері при мінімальному освітленні? Підтримка HDR в заданому ціновому діапазоні буде лише номінально.stroyno323:Добрий день допоможіть вибрати телевізор 4K HDR до 550 зелених?
Отправлено спустя 9 минут 1 секунду:
Є такий варіант но 50 гц насторожують
viewtopic.php?f=26&t=195148&hilit=4k
-
zefir9477
Member
Привіт, що можете сказати про тв марки Vizio? Дякую.
-
Krupik
Member
stroyno323
за 500 євро, начебто, не поганий варіант. Офіційний 25к коштує
З особливостей:
- ips матриця, широкі кути огляду, хороша кольоропередача, але не високий контраст і рівень чорного, тобто в темряві чорний буде висвітленим.
- в lg матриця не повноцінна 4к, тут докладніше http://webos-forums.ru/topic4649.html
- герц там 60, також є інтерполяція кадрів, так звана "уплавнячка".
zefir9477
нормальний американський внутрішній бренд. Як і в будь якого виробника, ТВ в модельному ряду є різні, від барахла до дуже хороших.
за 500 євро, начебто, не поганий варіант. Офіційний 25к коштує
З особливостей:
- ips матриця, широкі кути огляду, хороша кольоропередача, але не високий контраст і рівень чорного, тобто в темряві чорний буде висвітленим.
- в lg матриця не повноцінна 4к, тут докладніше http://webos-forums.ru/topic4649.html
- герц там 60, також є інтерполяція кадрів, так звана "уплавнячка".
zefir9477
нормальний американський внутрішній бренд. Як і в будь якого виробника, ТВ в модельному ряду є різні, від барахла до дуже хороших.
-
Andrey2005
Member
Дякую, раніше про це не чув.Krupik:- в lg матриця не повноцінна 4к, тут докладніше http://webos-forums.ru/topic4649.html
-
stroyno323
Junior
Krupik
За таку ціну є щось краще?
Або докинути ще зелених купити щось краще?
За таку ціну є щось краще?
Або докинути ще зелених купити щось краще?
-
zefir9477
Member
Привіт, хочу купити собі тв:
- 20к~ бюджет
- 55"
- 4к (хоча не знаю буди дивитися з відстані 2,5 метри то може і фулл хд вистачить, але хочеться 4к)
- режис використання ps4 pro, фільми серіали, ютуб переважно в темний час доби)
- HDR (хоча з таким бюджетом справжнього HDR напевно немає)
Придививсядо такого варіанту, що скажете https://hotline.ua/av-televizory/skywor ... e-edition/
Дякую.
- 20к~ бюджет
- 55"
- 4к (хоча не знаю буди дивитися з відстані 2,5 метри то може і фулл хд вистачить, але хочеться 4к)
- режис використання ps4 pro, фільми серіали, ютуб переважно в темний час доби)
- HDR (хоча з таким бюджетом справжнього HDR напевно немає)
Придививсядо такого варіанту, що скажете https://hotline.ua/av-televizory/skywor ... e-edition/
Дякую.
-
Krupik
Member
stroyno323
чесно, не знаю
В ідеалі для перегляду в напівтемряві і темряві краще брати VA матрицю, а не IPS.
zefir9477
Skyworth хороший вибір, матриця від LG IPS RGBW.
чесно, не знаю
zefir9477
Skyworth хороший вибір, матриця від LG IPS RGBW.
-
zefir9477
Member
Що скажете про таку модуль https://www.newegg.com/Product/Product. ... gnorebbr=1