MSI представила плату расширения M.2 Xpander-Aero

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить MSI представила плату расширения M.2 Xpander-Aero

Я знаю только такой эспандер :gigi:
спойлер
Зображення
Scoffer
Member

Повідомлення

Спочатку вигадуємо собі проблему з M.2, а тоді героїчно її вирішуємо.
Краще б U.2 на материнках розпаяли, а то окрім EVGA ніде більше не бачив.
Andrey2005
Member

Повідомлення

Скоро видяхам линий PCI-E не хватит
KimRomik
Member

Повідомлення

Scoffer:Краще б U.2 на материнках розпаяли, а то окрім EVGA ніде більше не бачив.
нафиг он среднестатическому пользователю компа? это ведь не серверная...
Scoffer
Member

Повідомлення

KimRomik
Для того, щоб мати можливість підключити в материнку більш ніж один nvme ssd, не ризикуючи піджарити його вихлопами з 300 ватної відеокарти і не городячи всілякі експандери.
M.2 для ультрабуків. В десктопи і ноути розміром пів літра і вище U.2 фізично прекрасно влізає.
FelisInfernis
Member

Повідомлення

хоть что-то толковое выпустили

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Andrey2005
такие хреновины на ставят на мейнстрим сокеты вроде 1151 или AM4

Отправлено спустя 7 минут 15 секунд:
Scoffer:U.2
это конечно хорошо, но выигрыш U.2 перед M.2 NVMe сомнителен для среднего звеюзера, да и делать 100500 разъемов, тоже сомнительная затея, так что в потребительском сегменте U.2 делать нечего, а кому надо без проблем установит через адаптер
Graveworm
Member

Повідомлення

красивенько :yes:
Focusnik
Member

Повідомлення

Graveworm:красивенько :yes:
Ну так, на любителя я бы сказал. Из-за того что светодиоды шарашат как прожектор у тепловоза.
Graveworm
Member

Повідомлення

Focusnik
не, безотносительно светодиодов, мне нравится система охлаждения аэро, чисто внешне
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

в мене комп тестовий, материнка лежить прямо на столі, відяха вагою 1 кг, без планки кріплення, втикнута в слот x16, на розтяжках. в тестах пропускної здатності каналу проц-відео завжди було видно роботу всіх 16 ліній. Але раз я спішив, розтяжку не поставив, карта в слоті нахилилась на бік на 10-15 градусів, в тесті було видно швидкість х8, але помилок в іграх не було. Коли прямо в роботі карту поправляв, включались 16 ліній, але при тремтінні рідко випадали помилки драйвера - дані втрачались. Очевидно, розділити pcie слот на декілька не проблема, в кінці має бути х1, 2, 4, 8. Я читав pcie контролери в реальному часі автоматично перевіряють кількість доступних ліній і на ходу переконфігуровують пристрій
stimerfx
Member

Повідомлення

Интересная весч, теперь ждем водоблок от ЕК на неё))) А по теме если не дорого я бы взял, у меня м2 слот спрятали в самом не удобном месте, видяха перекрывает его и радиатор не поставить на него нормально )
Відповісти