AgentTwix2:Підскажіть з комплектом
-без відюхи(пізніше докупиться)
-до 12к грн
-8Г опери буде досить
-з можливим розгоном
-ссд не треба
-корпус є якиїсь тай відюха тоже 8500GT,можна й певний час з дискретною посидіти
-для ігор в FULLHD ато й більше,макс ультра настройки
-зара просто серф в інеті
пізніше докупиться доапгрейдиться,посто зараз потрібна досить хороша основа на майбутнє.
І комплект який потрібно для моїх запитів(без відюхи) щоб бачити ціни,в рамках розумного звісно ж)
- спойлер

На АМД:
- спойлер

На Інтел:
- спойлер

Імхо корпус або потрібно допрацьовувати самому,або купувати новий,якщо хочете,щоб комплектуючі довше служили і уникнути можливих перегрівів (але це не критично і чисто теоретично,до цього ж у Вас все працювало). З корпусів мені в рамках бюджету подобається DEEPCOOL Smarter LED - компактний,функціональний, 2 вентилятора в комплекті і те,що БЖ зверху рахую не критично,тим паче,що не у всіх блоків живлення кабелі знизу через задню стінку дістають (це щоб красиво було,а то поверх матплати якось не дуже по вигляду). Так само і блок живлення - бюджетний,але цілком добротний. Якщо корпус міняти не будете беріть
https://can.ua/vinga-vps-550g-550w/p126457/ як Вам радили вище,але зверніть увагу чи влізе в Ваш корпус по довжині. Я б особисто допиляв корпус,але це треба вміти,щоб воно гарно виглядало.
Отправлено спустя 20 минут 28 секунд:
Що стосується ігор то збірка на Інтелі мені здається більше підходить (особливо для старіших де продуктивність на ядро має більше значення). А в нових "впритик" настане ще не скоро,швидше все впреться в відеокарту,я так розумію будете брати щось типу 1066 чи 1070. Правда Інтел без розгону.