логично
правда, кроме синебенча есть еще и другие сценарии использования
была ета "чудоплата" и темпа в простое без разгонов и с етим турбомикровентилем под 60 ето нормsensey:Graveworm
Камрад у мене знову є Asus RIIIE із приводу температур при овеклоці на NB 48 а на SB 51 (із маленьким стандартним вентилем) ....якби говорить що у Вас чіп піджарений.
По датчику у меня примерно такая же температура, но вот на ощупь мост ужасно горячий. Без вентилятора не рискнул бы пользоваться.
Спасибо. Сбылась давняя мечта из 2010 года, когда был студентом первого курса.Graveworm:FullBlooded
Добро пожаловать в клуб
Тактильні відчуття це круто але для серйозного овера завжди є покази термопари. Так точніше. Без жартів через мультимерт і термопару. Темпа -+ такаж.FullBlooded:sensey: По датчику у меня примерно такая же температура, но вот на ощупь мост ужасно горячий. Без вентилятора не рискнул бы пользоваться.
Гораздо теплее, чем у меня был до этого на ASRock x58 Extreme.
Вот вчера стал обладателем рампаги
Кстати, у меня ужасный екземпляр x5650.
Чтобы завести его на 200х19 (3.8GHz) нужно 1.33-1.34 напряжение, не меньше. Для 4 - больше 1.4.
После 1.4 уже водянка дешевая Gamemax Iceberg 240 не справляется, большие температуры и в стрессе спустя 5-10 мин уже уходит в троттлинг.
забити і забути. В спокої виросте до 60 - тоді і лізти розбиратися, що сталося.winvlad:В стрес-тесті AIDA64 температура максимальна одного з ядер 61 градус
то-то я не міг відірвати кулер від s754 проца, щоб замінити карлсона - крутиться крутиться, відриватися не хоче. Не став силувати (бо або вирветься з сокету, а як не пощастить - то і сокет відвалиться), поміняв карлсон так. Коли зловили клина - не знаю, вішатись почало тільки при повному завантаженні 50мбіт каналу опенВПНом - до гіга стягуєш, а потім оп - і висякsensey:GD900 як термопаста хіба що тимчасово більше місяця і ця субстанція перетворюється на цемент.