Проблема!!! Windows 7 і інтернет.

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hunted
Member

Повідомлення

Привіт. Проблема ось в чому. Стоїть WIndows 7, і дві мережевих карти:
Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet Adapter [A/B/C] PCI
Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8211/8212) PCI(Встроєна на мамці)
В одну з яких(в встроєну) втикнутий мережевий шнур, тобто Інтернет.
А тепер проблема!!!

Інколи, коли включаю комп, то в мережевих підключенях ось таке твориться
Зображення

Коли я, через "Сетевое подключение" відключаю, і включаю знову мережеву карту, то все стає ОК, ось так
Зображення

Я вже поміняв інтернет провайдера, вже переставляв в іншу мережеву, і всерівно така проблема буває. Хтось з таким стикався, як таке вирішити???
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

Я вже поміняв інтернет провайдера, вже переставляв в іншу мережеву, і всерівно така проблема буває. Хтось з таким стикався, як таке вирішити???
Может, стоит поменять WIndows 7 :-/ или лицензия стОит? :spy:
Как на ХР работает?
Kondr@t
Member

Повідомлення

витягни PCI мережеву карту і не буде проблем
pushyk
Member

Повідомлення

а зачем вторая карточка?и в чём собственно проблема? что-то не работает? изза неопознанной общественной сети поменял провайдера :eek: :laugh: ?
Hunted
Member

Повідомлення

pushyk:а зачем вторая карточка?и в чём собственно проблема? что-то не работает? изза неопознанной общественной сети поменял провайдера :eek: :laugh: ?
Інет не робить, поки не буде так як на другому скріншоті.
А друга потрібна для НоуТа, я деколи на ноут роздаю інет через другу мережеву.
localpirat: Может, стоит поменять WIndows 7 :-/ или лицензия стОит? :spy:
Как на ХР работает?
На XP таких фокусів немає... Але треба ДХ 10, тому неможу перейти.
Kondr@t
Member

Повідомлення

коли будеш знову підключати ноут, налаштуй мережу як домашню, ну щоб 7 запом'ятала її.

чи ти так робив вже???
Rost
Advanced Member

Повідомлення

Hunted:деколи на ноут роздаю інет через другу мережеву.
купи WiFi адаптер и раздавай через него.
Prey2006
Member

Повідомлення

если честно, не понял суть проблемы, что мешает отключить сетевую и включать ее когда она нужна для раздачи инета? какой именно сетевой адаптер вы отключаете?
master
Member

Повідомлення

когда будет проблема наблюдаться - сделай команду ipconfig /all и выложи то что выдаст.
а вообще я тоже не понимаю проблемы. у тебя что, не работает что-то?
Hunted
Member

Повідомлення

Я підключаю другу мережеву тільки коли є ноут!!! Це так, для справки, в 99% вона відключена. Забудьте про нею. Про нею я написав, щоб ви не писали "Витягни ПІСІАЙ Сетеву з системного".

Проблема в іншому... Що я включаю комп, і в мене не робить ІНЕТ! Хоча в підключенях пише що все ОК, а сторінки не відкриває(А в мережевих підключенях така картина як на першому скріншоті). А ось коли відключаю і включаю мережеву (Не ту на якій ноут буває, а ту на якій інет весь час), то тоді все стає добре(і так як на другому скріншоті).
pushyk
Member

Повідомлення

Hunted
а на ней прописаны настройки или автоматом от рутера получает? если автоматом попробуй прописать руцями, пару раз у клиентов замечал нежелание семерки и рутера работать нормально пока не пропишеш руками настройки. видимо что-то с dhcp. если не поможет как вариант переведи карточку в 10 Мбит/полудуплекс, но думаю первый вариант поможет
K_Virt
Member

Повідомлення

Здається в тебе зареєстровано дві мережі знайди, це у Вин 7 є, де їх перелік та видали зайву. Це десь у вкладках називається по типу менеджмент мереж або ще якось, у низу якогось віконця невеликий підпис по типу інет лінка.
Hunted
Member

Повідомлення

Роутера немає... І всі налаштування автоматом.
Prey2006
Member

Повідомлення

раз автоматом то или роутер или модем стоит, у вас или у вашего провайдера. как выше говорили
master:когда будет проблема наблюдаться - сделай команду ipconfig /all и выложи то что выдаст
ShakaL
Member

Повідомлення

все правильно - два интерфейса - соответсвенно две сети при условии включении второго сетевого интерфейса. В чем вопрос ? В том что две сети - условия указаны мной выше - соотвественно не включайте вторую сетевую и такого не будет.
Hunted
Member

Повідомлення

Ось вирішення моєї проблеми!!!
http://russianpenguin.blogspot.com/2009" target="_blank ... s-7-c.html Закривайте тему!!!
Відповісти