БП не тянет.Васильович:5 карт 1080 майнять, коли ж підключити 6 - перезагружається при старті майнінгу ПК
Є ідеї?
Новини
Останні статті і огляди
Майнинг - заставь комп работать!
-
Kronus
Member
-
a_tom
Junior
Есть же проверенные БП, зачем такое брать?
-
Васильович
Member
Kronus
Так і думав, але на ньому вказано до 1,6 кВт
a_tom
Залізо не моє, брав власник те, що було в наявності (ви ж знаєте людей - скоріше запустити, скоріше "відбити" і т.д.).
А який блок чи блоки порадите взяти для 6 штук 1080?
a_tom
Залізо не моє, брав власник те, що було в наявності (ви ж знаєте людей - скоріше запустити, скоріше "відбити" і т.д.).
А який блок чи блоки порадите взяти для 6 штук 1080?
-
odessitmws
Member
Васильович
не покупать фигню за оверпрайс
п.с. сисоник, суперцветок и все остальное на которые есть норм обзоры, карты настроены по лимиту\курве?
не покупать фигню за оверпрайс
п.с. сисоник, суперцветок и все остальное на которые есть норм обзоры, карты настроены по лимиту\курве?
-
Васильович
Member
Ні, нічого не встиг налаштувати через вищеописані проблеми.odessitmws:Васильович
карты настроены по лимиту\курве?
-
odessitmws
Member
Васильович
ну так с этого начинать нужно, там потребление наверняка больше 1.6кв еще бы он не уходил в защиту
ну так с этого начинать нужно, там потребление наверняка больше 1.6кв еще бы он не уходил в защиту
-
deemon1
Junior
Васильович
я б брав ДВА блока (з чесним Active PFC), так легше балансувати навантаження, і у випадку навіть якщо один з них відправиться в країну мальборо, ферма не стоятиме мертво.
скоріше відбити - вже аж ніяк вийде, з такими думками, потрібно було минулої весни починати...
я б брав ДВА блока (з чесним Active PFC), так легше балансувати навантаження, і у випадку навіть якщо один з них відправиться в країну мальборо, ферма не стоятиме мертво.
скоріше відбити - вже аж ніяк вийде, з такими думками, потрібно було минулої весни починати...
-
Васильович
Member
Тобто шести нерозігнаним 1080 може не вистачити 1600 Вт? О_оodessitmws:Васильович
То мені їх MSI Afterburner'ом налаштувати?
Вибачайте, що задаю багато "дурних" і нубських питань, але з часів Litecoin i BAMT таким не займався
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Так то не моє залізо і не мої думки.deemon1:Васильович
Мені тільки все "розхльобувати"
-
odessitmws
Member
Васильович
а я чего то подумал про 1080ти... просто 1080 майнеры не особо жалуют, +найсе есть такие алгоритмы что жрут не в себя свыше заводского tdp
но карты настраивать в любом случае, если по быстрому в автобернере лимит -15/25 и потом разгон памяти ядра пока не начнут сбоить или проф. настройка через
а я чего то подумал про 1080ти... просто 1080 майнеры не особо жалуют, +найсе есть такие алгоритмы что жрут не в себя свыше заводского tdp
но карты настраивать в любом случае, если по быстрому в автобернере лимит -15/25 и потом разгон памяти ядра пока не начнут сбоить или проф. настройка через
-
deemon1
Junior
Васильович
твоє чи ні, суть від того не міняється, якщо вже впрягаєшся в таку роботу\задачу, хоч і влазите у паравозік який відправляється, так робіть розумно, народ радить адекватні едвайси
твоє чи ні, суть від того не міняється, якщо вже впрягаєшся в таку роботу\задачу, хоч і влазите у паравозік який відправляється, так робіть розумно, народ радить адекватні едвайси
-
Васильович
Member
odessitmws
А як ви думаєте - через TeamViever це реально зробити?
Бо я географічно не близько до девайса
deemon1
Дякую за поради.
Робити приходиться з тим, що є і його вже до розуму доводити
А щодо паровозика, який відправляється - згідний на 100% і - Б-г свідок - старався відмовити з усіх сил, але не вдалося
А як ви думаєте - через TeamViever це реально зробити?
Бо я географічно не близько до девайса
deemon1
Дякую за поради.
Робити приходиться з тим, що є і його вже до розуму доводити
А щодо паровозика, який відправляється - згідний на 100% і - Б-г свідок - старався відмовити з усіх сил, але не вдалося
-
odessitmws
Member
Васильович
можно и через TeamViever
можно и через TeamViever
-
NehalemX
Junior
Васильович
краще було 2 по 800Вт блока взяти, за 3к грн можна норм блоки купити. А всі ці китай 100500Вт блоки добре якшо 50% видадуть як треба
краще було 2 по 800Вт блока взяти, за 3к грн можна норм блоки купити. А всі ці китай 100500Вт блоки добре якшо 50% видадуть як треба
-
Васильович
Member
NehalemX
Але ж до двох ще треба якийсь синхронізатор?
До речі, на тому блоку вказано, що він в Естонії виготовлений
Але ж до двох ще треба якийсь синхронізатор?
До речі, на тому блоку вказано, що він в Естонії виготовлений
-
NehalemX
Junior
Васильович
https://rozetka.com.ua/ua/dynamode_add2psu/p23480124/
вот такий, ну а то шо виготовлений в Естонії то на можна написати шо хоть в Германії хоть в Японії, факт шо він чогось не тяне
вот такий, ну а то шо виготовлений в Естонії то на можна написати шо хоть в Германії хоть в Японії, факт шо він чогось не тяне
-
Васильович
Member
О, дякую за інфу!NehalemX:Васильович
Про Естонію - то ясно, в нього наклейка вже відпадає від корпуса, ясно що то за Естонія насправді (може просто бренд там зареєстрований, а збирає всеодно дядько Ляо).
P.S. А Розетка то права:
Технічні характеристики Адаптер-синхронізатор блоків живлення Dynamode ATX 24 Pin to Molex 4 Pin (ADD2PSU)
Докладніше: https://rozetka.com.ua/ua/dynamode_add2psu/p23480124/
Категорія
Потрібні речі
-
Kronus
Member
Так это чистокровные китайские киловатты.Васильович:Kronus
-
Васильович
Member
Схоже, що так.Kronus: Так это чистокровные китайские киловатты.
Навіть з 5 картами і PowerLimit 80% при запуску:
Код: Виділити все
nheqminer.exe -cd 0 1 2 3 4 -l eu1-zcash.flypool.org:3333 -u mywallet -p xСкажу, щоб пробував повернути його в магазин
-
anatolikostis
Member
как правило гнилые блоки (и это не только типа-майнерские 1600вт от большого кол-ва ноу-нейм брендов, бывают и бренды в неудачных сериях или просто брак) от внезапной нагрузки (типа +1000вт) могут терять сигнал powerOK в головной колодке АТХ24 и из-за этого сама маман уходит в ребут. иногда срабатывает защита по току на самой шине +12В - тут как не-повезет.
-
Kronus
Member
Шесть GTX1070 с поверлимитом 60-65% легко жрут 950 Вт. Если в стоке, то до 1100 Вт. А с 1080 х.з. Они же мощней. А если на горячем неоскрипте майнить? 1600 Вт в притык будет. Ваттметр не помешал бы для экспериментов.Васильович:Тобто шести нерозігнаним 1080 може не вистачити 1600 Вт? О_о