Новини
Останні статті і огляди
5870\2x5830 crossfire\gtx 480 допоможіть з вибором
-
Runax
Member
Я бы выбрал 480, так как диковинка, и очень хочется повертеть в руках, а если не понравиться - сольеш здесь на форуме (оторвут с руками) и купишь 5870 
-
axotnik
Member
можливо так і зроблю...
всеодно дарують,а продати ца ціну 5870 завжди встигну
-
Runax
Member
Мудрое решениеaxotnik:можливо так і зроблю...
-
axotnik
Member
і ще одне проц пройшов ОССТ 20хв і температура максимум була 63 градуси і більше не росла...
це нормально? чи потрібно зменшувати розгін?
а то мені казали що бенчі більше напрягають проц ніж будь-яка реальна прога
це нормально? чи потрібно зменшувати розгін?
а то мені казали що бенчі більше напрягають проц ніж будь-яка реальна прога
-
svejachock
Member
axotnik
Вполне приемлемая температура. Можно и побольше разогнать
Вполне приемлемая температура. Можно и побольше разогнать
-
axotnik
Member
Дякую,це у фенома 955 на боксі при 3.5ггц нормально чи ні?
-
ja-vova
Member
я про такий варіант не подумав. Нічогенький подарок вийде.сольеш здесь на форуме (оторвут с руками) и купишь 5870
-
CooLeR*OK
Member
Це дуже навіть нормально=)Прекрасно.Дякую,це у фенома 955 на боксі при 3.5ггц нормально чи ні?
От тут уточнення:а то мені казали що бенчі більше напрягають проц ніж будь-яка реальна прога
Сучасні ігри гріють проц не гірше любого бенча(ну ОССТ і лінкс можливо на 3-4*більше)Випробувано на собі
-
axotnik
Member
тобто ігри гріють менше ніж осст на пару град?
+осст і лінх це те саме!
навіть в ОССТ це пише
просто там не лише лінх а багато тестів
до речі питання до львівян:що ви думаєте про те щоб створити сайт львівських оверів? тобто так як тут барахолка,сам сайт , тести,але лише Львів?
не в конкуренцію цьому сайту!
і ще , шоновні модери, не давайте зразу бан , а давайте якщо щось не так попередження і причину.Дякую
+осст і лінх це те саме!
навіть в ОССТ це пише
до речі питання до львівян:що ви думаєте про те щоб створити сайт львівських оверів? тобто так як тут барахолка,сам сайт , тести,але лише Львів?
і ще , шоновні модери, не давайте зразу бан , а давайте якщо щось не так попередження і причину.Дякую
-
Yurich
Member
Если подарок - то 480, а так 5870.
-
Gatya
Member
axotnik
Вообще-то когда люди себя адекватно ведут, то баны не выдают, и если не грубое нарушение ограничиваются предупреждением.
Зачем пытаться велосипед изобрести?... садись и катайся.
-
axotnik
Member
Gatya
ти бачу дуже розумний? я маю доступ до складу медіа вест! і там на ремонті тестувати можу будь-яку залізку!
+в сайтах розбираюся
і ти не ржи сам нічого не можеш то закрий рот і не пиши не по темі дай аську бо знов забанять
Добавлено спустя 2 минуты 6 секунд:
я хотів сайт не для тесту! а для купівлі - продажі у Львові, а то немає ніде де купити бу
Добавлено спустя 53 секунды:
ржати будеш зі своїх дітей,якщо вони успадкують твій розум
ти бачу дуже розумний? я маю доступ до складу медіа вест! і там на ремонті тестувати можу будь-яку залізку!
+в сайтах розбираюся
і ти не ржи сам нічого не можеш то закрий рот і не пиши не по темі дай аську бо знов забанять
Добавлено спустя 2 минуты 6 секунд:
я хотів сайт не для тесту! а для купівлі - продажі у Львові, а то немає ніде де купити бу
Добавлено спустя 53 секунды:
ржати будеш зі своїх дітей,якщо вони успадкують твій розум
-
Gatya
Member
axotnik
Смешной ты, до умопомрачения. Я тебе ответил за модерство. Давно в бане был? Если ничего умного написать не можешь, не смеши людей лучше.
тобто так як тут барахолка,сам сайт , тести,але лише Львів?
Главное что бы твои твой не унаследовали.
Если адекватно не умеешь реагировать не критику, пора лечится. Все, закрыли тему.
-
axotnik
Member
дай аську ти забагато базариш або скайп
-
Davids
Member
опа4а, я за! Зараз проживаю в львові!axotnik:тобто ігри гріють менше ніж осст на пару град?
+осст і лінх це те саме!
навіть в ОССТ це пише
-
Andrey235
Member
Если уж такая пьянка пошла, то прошу создать сайт для купли-продажи б/у Святошинского района г.Киева. Думаю, в одном этом районе больше будет сделок, чем во всем Львове 
-
Roma
Member
http://www.3dnews.ru/video/geforce_gtx_480_sli/" target="_blank
посмотри обзорчик. надеюсь поможет определиться
посмотри обзорчик. надеюсь поможет определиться
-
almazmusic
Король клавиатуры
Дерзкие новички пошли
самые умные, пришли и думают, что умнее всех
а модераторы спят