Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
ixdll
Member
Я тож минуснул т.к. тут исключительно дело вкуса.
Лично мне цветовое сочетание ноктуа очень нравится. Крыльчатка цвета молочного шоколада - не у всех ассоциация этого цвета с говном.
Лично мне цветовое сочетание ноктуа очень нравится. Крыльчатка цвета молочного шоколада - не у всех ассоциация этого цвета с говном.
-
Martix
Member
У меня вентили ноктуа, видал и производительнее и при этом тише. Хороши только качеством и комплектацией, в остальном -ширпотреб. Минусуйте
-
Trinity
Member
Корпуса под стол ставили в 2000-х годах, когда корпус был без окна и страшный, и прятали по дальше, чтобы не видно было.Dzen914:Вот это ты в точку написал. Спрятать в темный ящик и задвинуть под стол.
А сейчас когда есть кучу красивых корпусов, и тем более с окном, как его можно под стол прятать? Не вижу смысла и логики покупать тогда красивый корпус, можно взять старый... Не для этого корпуса, ими любоваться нужно.
-
Sanьka
Member
Trinity
А под столом любоватся нельзя? Или фултавер тоже не стол ставить ?
Думаю кто как хочет так и ...
А под столом любоватся нельзя? Или фултавер тоже не стол ставить ?
Думаю кто как хочет так и ...
-
somus
Member
Я уже выкладывал это фото и не побоюсь выложить ещё раз:
- спойлер
-
echo91
Member
у меня в корпусе биквиты, а вот процессорные башни лучше чем у ноктуа не нашел. да и тот же дарк рок про от биквита - и дороже, и больше, и немного горячее u14s.Martix:У меня вентили ноктуа, видал и производительнее и при этом тише. Хороши только качеством и комплектацией, в остальном -ширпотреб. Минусуйте
кабель менеджмент, нормальная установка водянки, тишина, продуваемость, адекватные фильтры, место под большие процессорные башни, бп внизу(ну это если совсем старый)Trinity:Корпуса под стол ставили в 2000-х годах, когда корпус был без окна и страшный, и прятали по дальше, чтобы не видно было.Dzen914:Вот это ты в точку написал. Спрятать в темный ящик и задвинуть под стол.
А сейчас когда есть кучу красивых корпусов, и тем более с окном, как его можно под стол прятать? Не вижу смысла и логики покупать тогда красивый корпус, можно взять старый... Не для этого корпуса, ими любоваться нужно.
те же биквитовские корпуса половина без окон, да и пантекс тоже полно моделей.
ну как последний, но немаловажный аргумент, у меня нет места на столе, 2 монитора нынче норма. еще ноут куда-то надо притулить, чтобы локтем не сбросить.
-
Graveworm
Member
и снова здравствуйте
пока ничего особо не поменялось, собираюсь что-то другое на продув поставить
фотки для темы "выбор вентиляторов" больше
пока ничего особо не поменялось, собираюсь что-то другое на продув поставить
фотки для темы "выбор вентиляторов" больше
- спойлер
- стол срач внутри в столе корпус зачем нужны фильтры сейчас на вдуве и
-
TheGuy
Member
Насилу привів в +/- бажаний вид і свою "коробку",подаю на суд спільноти
Правда,фотки системників тут були так давно,що я і не знаю,чи по канону зробив,чи ні,але вже як є:
Правда,фотки системників тут були так давно,що я і не знаю,чи по канону зробив,чи ні,але вже як є:
- спойлер
-
Alexey1977
Member
TheGuy
на нижнем Блэке наверно под 60 градусов - да и остальные два винта наверно middle прожарки
на нижнем Блэке наверно под 60 градусов - да и остальные два винта наверно middle прожарки
-
TheGuy
Member
Alexey1977
38-40 градусів по ходу дня - це в верхніх двох.А блек - так,до 45 піднімається,в основному,але 50 не було ні разу(принаймні,з огляду на показники і статистику HDSentinel).І то - 40 в зеленого,мабуть,тому,що поки-що кеш і багато системних папок на ньому і він постійно в роботі.Але до того ще не дійшли руки:)
Та все ж - є ідеї,як тут що модифікувати?Бо все-одно скоро буду знову все перебирати...
38-40 градусів по ходу дня - це в верхніх двох.А блек - так,до 45 піднімається,в основному,але 50 не було ні разу(принаймні,з огляду на показники і статистику HDSentinel).І то - 40 в зеленого,мабуть,тому,що поки-що кеш і багато системних папок на ньому і він постійно в роботі.Але до того ще не дійшли руки:)
Та все ж - є ідеї,як тут що модифікувати?Бо все-одно скоро буду знову все перебирати...
-
Alexey1977
Member
хм, либо у вас в комнате свежо , либо я не знаю обдува нет, место тоже мало.
-
Sanьka
Member
TheGuy
Лаконично, аккуратно, компактно.
Лаконично, аккуратно, компактно.
-
TheGuy
Member
Alexey1977
Sanьka,дякую на доброму слові
- спойлер
- Я б інколи і радий був,аби свіженько було,але опалення відпрацьовує кожну заплачену гривню.
Для боротьби з пилом з підлоги обклеїв його «саморобним» пиловим фільтром по типу «самоклєйкіна» повністю спереду і знизу,і,попри це,температури в межах.
Поки пишу,згадую,що на Блеку ігри лежать,і я останнім часом рідко його використовую,і 45 - це температура в простої.І,в той же час,я ,як тільки його поставив,склонував на нього той 1.5Тб,який раніше використовував під ігри,і якби він в процесі безперервного запису 1.5Тб інформації розігрівся ,то це було б в статистиці Сентінелу.Але нема - порогові значення там в районі 48 градусів.
Та і Шведи з Fractal Design ,напевно,на щось розраховували,роблячи саме таку конструкцію.Хоча,ще є,куди прагнути - були б харди 2.5” ,можна було б вигнути пластини для їх кріплення в іншу сторону і почепити зсередини,прям на лінії обдуву.Ну,то таке - я все-одно буду радий і вдячний будь-яким порадам по оптимізації охолодження і шуму в системі.Дякую за участь і Вам
Sanьka,дякую на доброму слові
-
_Slavko_
Member
TheGuy
что за хостинг фоток? Я их не вижу.
что за хостинг фоток? Я их не вижу.
-
TheGuy
Member
_Slavko_
ось,дякую за поправку - перевиклав
ось,дякую за поправку - перевиклав
- спойлер
-
Sanьka
Member
Хорошо смектул с ОЗУ. Продумал
-
TheGuy
Member
Sanьka
Дякую,звісно,та все значно прозаічніше - я мать+проц+ОЗУ брав з комплектом чорних планок з рук,а дві червоні попали в руки випадково.Нарошно не придумав би,але співпадіння таке і мені сподобалось.Більше того - по різні сторони від проца вони вчотирьох бачитись ніяк не хотіли.Окремо - будь-яка пара з будь-якої сторони.А вчотирьох завелись тільки так.А от вже пізніше,як трохи звик,мені ця картина припала до душі і вирішив ще оплетені кабеля у lom_ua замовити з урахуванням цієї комбінації.
Дякую,звісно,та все значно прозаічніше - я мать+проц+ОЗУ брав з комплектом чорних планок з рук,а дві червоні попали в руки випадково.Нарошно не придумав би,але співпадіння таке і мені сподобалось.Більше того - по різні сторони від проца вони вчотирьох бачитись ніяк не хотіли.Окремо - будь-яка пара з будь-якої сторони.А вчотирьох завелись тільки так.А от вже пізніше,як трохи звик,мені ця картина припала до душі і вирішив ще оплетені кабеля у lom_ua замовити з урахуванням цієї комбінації.
-
_Slavko_
Member
TheGuy
а че с озу? Почему они все в 2 канала разные всунуты? Это баг, или фича?
а че с озу? Почему они все в 2 канала разные всунуты? Это баг, или фича?
-
TheGuy
Member
_Slavko_
писав трохи вище - коли додавав дві червоні планки (2400) до двох чорних(2133),які вже стояли,це - єдина схема,в якій вони разом завелись.На частоті 2133,само собою.Окремо кожна пара бачилась і в лівих(А-В) і в правих(C-D) слотах.Але запустити їх в логічній конфігурації A-B-C-D тоді так і не виходило - яку пару б не ставив першою і яку б до неї не додавав.Само собою,виставляти частоти-таймінги-профілі XMP по порогу нижчої планки теж пробував.Ніяк.
Чесно кажучи,думав про якусь індивідуальну неперносимість цієї пам‘яті платою,чи «невміння» цих планок працювати в 4-канальному режимі.В мануалі з дуру такого,бува,можна начитатись...
Але "завдяки" цій дірці в Intel ME Asus згадав про мою плату і викотив новий біос,де в чейнджлогах в першу чергу вказана покращена робота з пам‘яттю.Тож на вихідних пограюсь знову — все-одно оце все перебирати доведеться,напевно
Але звіт чи баг-репорт — це матеріал ,мабуть, для іншої теми
писав трохи вище - коли додавав дві червоні планки (2400) до двох чорних(2133),які вже стояли,це - єдина схема,в якій вони разом завелись.На частоті 2133,само собою.Окремо кожна пара бачилась і в лівих(А-В) і в правих(C-D) слотах.Але запустити їх в логічній конфігурації A-B-C-D тоді так і не виходило - яку пару б не ставив першою і яку б до неї не додавав.Само собою,виставляти частоти-таймінги-профілі XMP по порогу нижчої планки теж пробував.Ніяк.
Чесно кажучи,думав про якусь індивідуальну неперносимість цієї пам‘яті платою,чи «невміння» цих планок працювати в 4-канальному режимі.В мануалі з дуру такого,бува,можна начитатись...
Але "завдяки" цій дірці в Intel ME Asus згадав про мою плату і викотив новий біос,де в чейнджлогах в першу чергу вказана покращена робота з пам‘яттю.Тож на вихідних пограюсь знову — все-одно оце все перебирати доведеться,напевно
Але звіт чи баг-репорт — це матеріал ,мабуть, для іншої теми
-
Graveworm
Member
Rezvan
хорош
хорош