с ксеоном заработаетKep2077:Всем привет.
Народ, подскажите такие планки заведутся на этой плате?
micron-8gb.jpg
Останні статті і огляди
Новини
Front panel not detected на 9KPNV от Dell T3500, установка кулеров, автостарт и прочие вопросы
-
46Tolik
Member
-
hobees
Member
xeon w3680 и подобные https://ark.intel.com/ru/products/47917 ... -Intel-QPIandrey.nk:точняк. есть же с разлочеными множителями. Я их не рассматривал вообще как вариант, ибо не шестиядерники. Или шестиядерные xeon'ы 1366 есть и с разлоченым множителем тоже?88Roman88:w3570
-
Vasya123
Member
andrey.nk
есть и 6ти, но стоят космос!
есть и 6ти, но стоят космос!
-
madoobler
Junior
-
Saffa
Member
что бы он снова стал горячим?madoobler:Может перепаять его заменив на другой?
тут надо на всяк случай проверить всю цепочку до этого транзюка. Скорее всего там ещё где то дровишки. Я так погляжу,это какая то древняя плата под 775 сокет?
Сильно похоже,что здох юг или ЮСБ концентратор в том юге и утащило за собой половину обвязки.
Если хотиш РЕАЛЬНЫЙ совет: выкинь и не мучай.
-
MIB_VANO
Member
madoobler - для начала, просто отпаять ноги транзюку и проверить его и вообще что на него приходит.
А вообще что случилось? И после чего не стартует?
А вообще что случилось? И после чего не стартует?
-
Kep2077
Junior
Saffa
Оце на тобі. Це dell T3500, ви чого шановний?!
madoobler
Шановний, з фотки важко зчитати маркування "транзистору". Але, виходячи з того, що на платі воно маркується как U36 і в його маркуванні присутні цифри 33, то можу припустити, що це лінійний стаб на 3.3В. Грітися він може з декількох причин:
1. пробитий, тоді він повбивав все що слідом за ним у ланцюгу.
2. надто висока напруга живлення
3. КЗ в ланцюгу після нього.
У будь якому разі його треба знімати, проводити виміри, робити висновки і виходячи з цього приймати рішення про ремонт. Коротше кажучи якщо мультиметр тобі не друг, то шукай майстра. У більшості випадків такі плати я підіймаю.
madoobler
Шановний, з фотки важко зчитати маркування "транзистору". Але, виходячи з того, що на платі воно маркується как U36 і в його маркуванні присутні цифри 33, то можу припустити, що це лінійний стаб на 3.3В. Грітися він може з декількох причин:
1. пробитий, тоді він повбивав все що слідом за ним у ланцюгу.
2. надто висока напруга живлення
3. КЗ в ланцюгу після нього.
У будь якому разі його треба знімати, проводити виміри, робити висновки і виходячи з цього приймати рішення про ремонт. Коротше кажучи якщо мультиметр тобі не друг, то шукай майстра. У більшості випадків такі плати я підіймаю.
-
Saffa
Member
оооооооооооо.Я не доглядел! Фигня редкостная Стоит дорого-горит ярко синим пламенем. Может под 1366 она чего то и стоит и может даже стоит ремонта,но я бы выкинулKep2077:Saffa
-
Kep2077
Junior
Saffa
Ну це тред про цю мамку.
40$ це дуууже дорого....
Ну це тред про цю мамку.
40$ це дуууже дорого....
-
Saffa
Member
не,ну не 500 же грв. Может его за 1200 грв жаба задавитKep2077:Saffa
Ну це тред про цю мамку.
40$ це дуууже дорого....
-
madoobler
Junior
Kep2077
Лише він гарячий.Нічого не горіло більше ,запаху диму не було в інших деталях.Думаю заміню його на інший з іншої мат. плати.
Лише він гарячий.Нічого не горіло більше ,запаху диму не було в інших деталях.Думаю заміню його на інший з іншої мат. плати.
-
Saffa
Member
какое то у тебя относительное понятие "горело". Если так хотишь уже-то перепаяй.madoobler:Kep2077
-
madoobler
Junior
Saffa
Просто у друга также было, и все запустилось как по маслу,после перепайки.Нервов нету купил плату б.у она так себя ведет....
Просто у друга также было, и все запустилось как по маслу,после перепайки.Нервов нету купил плату б.у она так себя ведет....
-
Kep2077
Junior
Saffa
Ну наскільки я знаю це найдешевша плата для 1366, потребує хіба-що невеличкої обробки напилком.
madoobler
Це лінійний стаб, а не транзистор. 90% що його заміна нічого не дасть, бо він справний.
Ти так і не повідомив точне маркування на транзисторі а краще одразу даташит. Фотки хоч і чіткі, але під цим кутом не розібрати.
Ну наскільки я знаю це найдешевша плата для 1366, потребує хіба-що невеличкої обробки напилком.
madoobler
Це лінійний стаб, а не транзистор. 90% що його заміна нічого не дасть, бо він справний.
Ти так і не повідомив точне маркування на транзисторі а краще одразу даташит. Фотки хоч і чіткі, але під цим кутом не розібрати.
-
madoobler
Junior
-
Saffa
Member
та пробуй!madoobler:Вот, що кажете викинути плату,а це навіть нема толку паяти,і воно так буде дальше грітись?Воно дуже сильно гріється ,не думаю що ще щось могло згоріти.
Отправлено спустя 2 минуты 19 секунд:
Навіть не варто пробувати паяти і тратити свій час?
- спойлер
-
madoobler
Junior
Saffa
Дякую вам за пораду,якщо все запрацює то перешлю вам 50 гривень.
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Saffa
Saffa
-
Saffa
Member
лучше сюда>>>>>>>>>>viewtopic.php?f=3&t=184575madoobler:Saffa
Saffa
-
Kep2077
Junior
madoobler
Та нащо ти фотки постиш? Хіба ти сам подивитися і написати маркування не можеш? Там маркування що я бачу 108ХХ33
От саме ці ХХ неможливо прочитати по фотці.
Пробувати звісно варто, я тобі вище вже казав що треба робити і в якій послідовності.
Та нащо ти фотки постиш? Хіба ти сам подивитися і написати маркування не можеш? Там маркування що я бачу 108ХХ33
От саме ці ХХ неможливо прочитати по фотці.
Пробувати звісно варто, я тобі вище вже казав що треба робити і в якій послідовності.
-
madoobler
Junior
Kep2077
Дякую,буду пробувати!Ви випадково не зі Львова?
Дякую,буду пробувати!Ви випадково не зі Львова?