Той, хто працює в чомусь з назвою не сайнбенч і вміє рахувати свій час і гроші.alex_sul:Кто в здравом уме при таких задачах откажется от тридрипера 16/32??
Компіляція:
- спойлер
- спойлер
- спойлер
- спойлер
Той, хто працює в чомусь з назвою не сайнбенч і вміє рахувати свій час і гроші.alex_sul:Кто в здравом уме при таких задачах откажется от тридрипера 16/32??
Вот вот.StingerYar:но не каждый захочет отдавать такой дорогой процессор под нож.
А в мінусі як?StingerYar:Я вже обкатав 7820Х, і мені не сподобалосьJuv4uk: Ярослав коли вже обкатаєш цього мустанга? =)
Лише 1.2В напруги та 4.5ГГц, температура під навантаженням вище 85...
Sanьka:Вот вот.StingerYar:но не каждый захочет отдавать такой дорогой процессор под нож.
Возле проца ты стоишь качаясь
Кривыми руками скальпануть пытаясь
И с тисками ты уже в обнимку
Лишь бы не царапнуть скальпом материнку.
Ночь уже настала, возьмёшь зубило
Как же ты хотел сделать все красиво
Все твои мечты накрылись разом
Зачем же ты связался с этим Интеласом
в серверах ему нечего делать по другой причине - нет поддержки ЕСС. т.е. нет никаких гарантий, что обрабатываются данные, а не мусор.alex_sul:В серверах этому продукту делать нечего - слабый и мало потоков...
http://www.phoronix.com/scan.php?page=a ... d-tr-1950x - ознакомьтесь с реальными тестами, а не подборкой онандтеха... 7900x в них смотрится весьма печально. что в компиляции, что в machine learning, что в прочих ресурсоемких задачах.Scoffer:Той, хто працює в чомусь з назвою не сайнбенч і вміє рахувати свій час і гроші.alex_sul:Кто в здравом уме при таких задачах откажется от тридрипера 16/32??
Компіляція:Моделювання жорсткості крила літака:
- спойлер
Робота зі звуком:
- спойлер
Робота з відео:
- спойлер
На рендері 3д робота не закінчується, а то наче зібрались на форумі художників.
- спойлер
Хм, навыть в цих тестах перевага меншядерногоNiTr0:http://www.phoronix.com/scan.php?page=a ... d-tr-1950x - ознакомьтесь с реальными тестами, а не подборкой онандтеха... 7900x в них смотрится весьма печально. что в компиляции, что в machine learning, что в прочих ресурсоемких задачах.Scoffer: Той, хто працює в чомусь з назвою не сайнбенч і вміє рахувати свій час і гроші.
Компіляція:Моделювання жорсткості крила літака:
- спойлер
Робота зі звуком:
- спойлер
Робота з відео:
- спойлер
На рендері 3д робота не закінчується, а то наче зібрались на форумі художників.
- спойлер
тесты реального софта с phoronix я уже приводил. там эпик слив i9-7900x.Scoffer:alex_sul
Заточені чи не заточені - діло третє, працювати треба тут і зараз, а не чекаючи 3го пришестя коли розробники оптимізують софт під нову платформу.
1) фортран особо нигде не используется ужеScoffer:Причому в наукових прогах це станеться приблизно ніколи, бо єдиний адекватний компілятор фортрану, котрий як не дивно там ще в моді - інтелівський.
Подтверждаю.Scoffer:аналогів профайлерів рівня Parallel Studio тупо не існує, і займатись реальною оптимізацією просто ні на чому навіть при великому бажанні.
Невідомо, на той момент я не мав вільні 600$Juv4uk:А в мінусі як?StingerYar: Я вже обкатав 7820Х, і мені не сподобалось
Лише 1.2В напруги та 4.5ГГц, температура під навантаженням вище 85...
Если бы и его ещё не дожили, был быtra_007:А гімно під кришко Є????
что треш-то? blowfish/RSA крипта? или может компиляция исходников - треш? или postgresql - трэш? интел в этих тестах тащемта люто зафейлился во всех непроплаченных обзорах.Scoffer:NiTr0
Половина твоїх тестів - якийсь треш, не зрозуміло що саме моделюючий і до якого робочого пакету відноситься.
общеизвестный, да, подгонкой тестовых результатов/набора тестов под заказчика тестов а в реальности дела могут обстоять совершенно иначе...Scoffer:А анандтеч, до речі, загальновизнаний ресурс.
https://blog.pgaddict.com/posts/postgre ... ng-and-icc - фанатиков ICC тут можно только обнять и плакать...Scoffer:GCC i Clang компілюють все, що можна уявити, але далеко не все з цього оптимізують хоч якось приблизно на рівні інтелокомпілятора.