Подборка комплектующих. Вопросы/ответы (часть 2)

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

Эта тема предназначена для вопросов связанных с апгрейдом, выбором комплектующих, подбором систем в целом.

Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.

Зображення

Замечу, эта тема предназначена для "комплексных" вопросов. Для выбора и советов по одиночным комплектующим существуют спец.ветки:
Выбор корпуса и БП
Процессоры
Материнские платы
Оперативная память
Видеокарты

Игнорирование правил конференции наказывается

Флуд, оффтоп и фанатизм будут удаляться с ВЫДАЧЕЙ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЙ!

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Подборка комплектующих. Вопросы/ответы часть 1
_SerGe_
Member

Повідомлення

Noveon
ну як тобі сказати, виходячи з власного досвіду і досвіду цього форуму, я написав, що 1600 бере 3,8 без проблем 1,28-1,29В, для чого на ньому задирати напругу до 1,35 ти так і не відповів, а відразу перейшов в агресію, випий валідольчика чи валеріанки, може попустить трохи, не знаю
Noveon
Member

Повідомлення

_SerGe_:без проблем 1,28-1,29В
RLY, O?
Чёта досвид твой какой-то куцеватый немного: http://www.overclock.net/t/1628508/offi ... wners-club
Смотри 3.8 сразу: от 1.276 до 1.363
Silicon lottery называется, comprendo? А не "без проблем берёт"...
iwojima
Member

Повідомлення

Iamonfire

Noveon зібрав досить хороші варіанти. Єдине що я б змінив БЖ на Seasonic Focus Plus SSR-650FX 650W. По ціні то саме, модульний, сертифікат голд, напівпасивний режим роботи і гарантія 10 років :teacher:
_SerGe_
Member

Повідомлення

Noveon
ще раз, попробуйте випити заспокійливе, не варто так нервувати. Якщо не всі 1600 беруть 3,8 на 1,28-1,29, то це не причина відразу виставляти 1,35
Iamonfire
Junior

Повідомлення

Noveon:
Iamonfire: Процу сразу 3.8GHz@1.35V, а память 2933MHz 16-18-18-2T @1.35V и вот оно - счастье!
Подскажи для чукчи,что значит эта фраза.БП на 650 хватит?Или лучше взять 700-750?

Отправлено спустя 26 минут 55 секунд:
iwojima:Iamonfire

Noveon зібрав досить хороші варіанти. Єдине що я б змінив БЖ на Seasonic Focus Plus SSR-650FX 650W. По ціні то саме, модульний, сертифікат голд, напівпасивний режим роботи і гарантія 10 років :teacher:
В его сборке стоит Рязань 5.Если я расширю бюджет до рязань 7, то мне и мать и куллер придется сменить?
DJuice
Member

Повідомлення

Кто может подкинуть рабочую сборку для консоли, управлять некоторыми составляющими стойки у которых web-интерфейс онли? Бюджет до 2К гривен, а то и дешевле - временный вариант пока вместо него не поставится взрослая машина для транскодирования.

Есть трёхюнитовый корпус и БП подходящий. Так что единственное ограничение - чтоб сзади были видеовыходы VGA/DVI/HDMI и два-три юсб

Идей вообще ноль, даже убитые терминальные куски с атомами на борту стоят те же ~2К, и это без памяти! А ее минимум 4, а то и 8 Гектаров надо.
Allezz
Member

Повідомлення

Всем привет! В свое время, а именно на странице 420 уважаемый Noveon насоветовал
Noveon:
Allezz:бюджетный игровой комплект на 1050ti и на ryzen
CAN.ua 15 902 грн.
Зображення

А потом я позвонил в Can, там предложили такое.
Что скажете на такой комплект? Что же брать? :insane:
Вкладення
IMG_6658.PNG
IMG_6659.PNG
YumaX
Member

Повідомлення

Allezz
спойлер
ЗображенняЗображення
Allezz
Member

Повідомлення

YumaX
Спасибо! Видеокарту надо брать с 2мя вентиляторами?
Востаннє редагувалось 15.08.2017 21:16 користувачем Allezz, всього редагувалось 1 раз.
YumaX
Member

Повідомлення

Allezz
8 ;) з поправкою на те, що згодом добавиться, хотів ставити 2*4 але не було в наявності :(

Отправлено спустя 3 минуты 17 секунд:
Allezz
Можна з двома, лишнім не буде, просто по ціні дивився + в цій моделі ніби вентилятор без навантаження зупиняється :up:
iwojima
Member

Повідомлення

Allezz
YumaX
Доплатіть вже 100 грн і візміть таку - GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128-bit WindForce 2X (GV-N105TWF2-4GD). Буде тихіше і зупинка вентиляторів до 50-55 градусів. Або вже брати саму дешеву...

Отправлено спустя 11 минут 40 секунд:
YumaX
Не варто брати Aerocool з корпусом за 2100 грн, краще взяти вже нормальний блок, хоча б такий - Chieftec 550 W (CTG-550C), ще й модульний.
Якщо апгрейдів ближчим часом не буде і відеокарта без додаткового живлення, то - Seasonic SSP-350GT, це вже зовсім інший рівень блоків, ще й практично безшумно працювати буде в навантаженні до 200 Ват (підозрюю що система більше споживати і не буде).
YumaX
Member

Повідомлення

iwojima
Завжди можна взяти щось більше і так до нескінченості, як я вже говорив раніше саме такого класу БП стоять в основної маси і нічого - працюють ;)
Окремо корпус коштує 1600 грн, тобто за БП виходить 500 грн :up:
iwojima
Member

Повідомлення

YumaX
Allezz
Я конфіг бачу так:
ПК
ЗображенняЗображення
Дорого - можна зібрати так, за участі Noveon
фото
ЗображенняЗображення
YumaX:iwojima

Завжди можна взяти щось більше і так до нескінченості, як я вже говорив раніше саме такого класу БП стоять в основної маси і нічого - працюють ;)
Окремо корпус коштує 1600 грн, тобто за БП виходить 500 грн :up:
А хто сказав що я кажу купувати дорогий корпус, я кажу взяти нормальний, якісний блок, який в такій конфігурації буде працювати на 50-60% він номіналу.

YumaX
Можете подивитись з чого роблять блоки aerocool vx
Noveon
Member

Повідомлення

iwojima:Доплатіть вже 100 грн і візміть таку - GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128-bit WindForce 2X (GV-N105TWF2-4GD).
как раз ту, что я изначально и предлагал. Только я в первую очередь смотрю на доп.питание, количество вентилей - вторично.
Iamonfire:Подскажи для чукчи,что значит эта фраза.
Вот тут в шапке: https://forums.overclockers.ru/viewtopi ... agecontent - куча инфы по разгону.
Iamonfire:БП на 650 хватит?Или лучше взять 700-750?
хватит и 500, но будет впритык, так что 650 это уже с запасом.
Allezz
Member

Повідомлення

iwojima а вот по памяти - две по 4 или 1 по 8?
iwojima
Member

Повідомлення

Allezz:iwojima а вот по памяти - две по 4 или 1 по 8?
Реально було б краще для початку 2 по 4. Вийде трошки дорожче, але дуал режив все-таки краще.
YumaX
Member

Повідомлення

iwojima:Можете подивитись з чого роблять блоки aerocool vx
І що в тому відео? Чувак відкрив і сказав, що БЖ какаха, все, вірим на слово? Де тести з прогрузкою? Де тони згорівших материнок? Блок звісно зірок не хватає, але відповідає своїй ціні, до речі не гірший від того ж FSP PNR: https://www.overclockers.ru/lab/60170_2 ... 00PNR.html
Брати відверто дешманський корпус теж не вихід ;)
І взагалі, є ТС, йому пропонуйте, а не мені, хай сам вирішує, що йому - пів царства на БП, чи всюди трошки економим!
iwojima
Member

Повідомлення

Подивіться в середину блоку - там "пусто", там нема чому нормально виконувати роботу яка покладається на БЖ :)
YumaX: Брати відверто дешманський корпус теж не вихід ;)
Не вихід, при обмеженому бюджеті вже краще дешманський корпус ніж блок ;)
Noveon
Member

Повідомлення

YumaX:Брати відверто дешманський корпус теж не вихід
Не знаю... мне все эти Залманы с ихним посредственным шасси - на одно лицо. Всем им одна шана: от Т1 до Z9 и иже с ними, имхо.
Вот не вижу я смысла в доплате от Т1 до Z9, когда материнка mATX. Ведь за те же деньги можно взять Т4+TY-141A и это будет лучше по охлаждению.
iwojima
Member

Повідомлення

Allezz
Напишіть чітко бюджет, а то ми перебираємо комплектуючі не знаючи остаточної суми :)
Можна ще так, + 500 грн від ціни, залежить від відеокарти.
ПК
ЗображенняЗображення
Відповісти