Майнинг - заставь комп работать!

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
arhhangell
Junior

Повідомлення

muadib77:Sapphire Radeon HD7950 Vapor-X
у вас кулер Firstd FD9015U12S
купить можно на алиекспресс
NazarK
Junior

Повідомлення

Так. Дякую за інфу. На 970-980-й і 1070-1080-й серії виходить DGB досить вигідно майнити. Краще ніж ZEC.
Хтось ще може спробувати, який буде хешрейт на 770 і 780?
960 ніхто під рукою не має?
1060, 1050(ti)?
muadib77
Junior

Повідомлення

rage11:muadib77 что совсем плох? а разобрать смазать?
Карту купував тут у форумчан, вертушкі не оригінальні(червоні з наліпкою у формі +). Сам кулер "нерозбірний", сверлить отвір під якорь нічим, а підковернуть вертушка стрьомно. Декілька місяців тому бачив такі в розділі /барахолка/ продам, але тепер не знаходжу.
b_andriy
Member

Повідомлення

NazarK пробував на супрнова пулі, за 1 год навіть не 40 центів вийшло... не вигідно, на найсі виходить 0.6 середнє
rage11
Member

Повідомлення

muadib77 какие симптомы, тарахтит и вращается восьмеркой? стремно не стремно, а надо разбирать, чистить и смазывать, если хочешь чтоб вертушка работала. если поломаешь, тогда прикрутишь вентиль-колхоз и будешь искать замену в продаже. я б сделал, но таскаться на нп по такой жаре мало удовольствия. с двух сторон отвертки вставил неглубоко и повернул. у меня почему то получается лучше ключами, возможно потому что они толще. :rotate:
NazarK
Junior

Повідомлення

b_andriy:NazarK пробував на супрнова пулі, за 1 год навіть не 40 центів вийшло... не вигідно, на найсі виходить 0.6 середнє
Мало би бути більше 60 центів. Може ще не всі підтвердження прийшли.
По підрахункам, в середньому за день більше $15 мало би бути, при сумарному хешрейті 155.
Зрештою, на nicehash же ж також підбирається той алгоритм під карту, який дає максимум на даний момент.
Ну і курс плаває. Може так вийти, що ZEC, чи ще щось інше вигідніше буде в якийсь момент...
b_andriy
Member

Повідомлення

ні, в найсі в мене тільки зек, якшо потухне зек як альтернатива може бути, но з калькулятором воно зараз не співпадає...

Доречі хто мені пояснить чого дибільний найс мені при бурсі зек біток 0.1 дає так ж само як при курсі 0.09, вони тупо розводять людей? чому там на сайті графік прибутковості скаче якшо курс на місці - 0.1 ? :spy:
muadib77
Junior

Повідомлення

rage11:muadib77 какие симптомы, тарахтит и вращается восьмеркой? стремно не стремно, а надо разбирать, чистить и смазывать, если хочешь чтоб вертушка работала. если поломаешь, тогда прикрутишь вентиль-колхоз и будешь искать замену в продаже. я б сделал, но таскаться на нп по такой жаре мало удовольствия. с двух сторон отвертки вставил неглубоко и повернул. у меня почему то получается лучше ключами, возможно потому что они толще. :rotate:
1 кулер візуально обертається на менших обертах в порівнянні з іншим і при виключеній карті хід вертушки тугий. Дякую за відео. :up:
NazarK
Junior

Повідомлення

b_andriy:з калькулятором воно зараз не співпадає...
Калькулятор рахує усереднені значення. А реальна складність розрахунку міняється з години на годину, і курс також. Результат може сильно відрізнятись.
Це до ZEC також відноситься.
В мене на R9 280 по ZEC різниця реальних результатів з калькулятором за підсумком дня бувала більше 1.5 раза.
Ну і на 900-й серії ZEC і так відносно непогано видає. Тому не факт, що DGB буде завжди вигідніше.
b_andriy
Member

Повідомлення

Глянув графік складності , справді, напевно його малює найсхеш і від того залежить global rate обміну, але я всетаки втік на флайпул
NazarK
Junior

Повідомлення

b_andriy:я всетаки втік на флайпул
Кажуть, що деякі пули крадуть частину видобутку.
Може suprnova якраз до цієї категорії відноситься... :)
Хоча я чув, що таке трапляється на різних пулах, включаючи найбільші.
snegurrrka
Member

Повідомлення

Что-то совсем калькулятор и реальность не идут в ногу - мне калькулятор выдавал до $11 за сутки, я майнил 12 часов Digibyte на супернова и намайнил аж 29 коинов, что по тарифам полоникса сейчас около $1.5 или $3 в сутки. Это ощутимо меньше, чем Zcash для меня, так что я возвращаюсь назад пожалуй.

Сейчас калькулятор вообще выдает около $16 за сутки :down:
Jampwnz
Member

Повідомлення

snegurrrka
дайте ссылку, может вы не то что-то вбиваете?

Отправлено спустя 2 минуты 44 секунды:
либо сложность не та, либо хешрейт. Оттуда и ростут ноги, проверяйте данные калькулятора, если все верно - меняйте его.
zmax
Member

Повідомлення

snegurrrka
от пула и от найденного количества шар зависит. но в целом у меня такая же история, профитнее всего сидеть на ZEC и данные калькулятора совпадают с реальными цифрами.
snegurrrka
Member

Повідомлення

https://whattomine.com/coins/112-dgb-gr ... =Calculate
Сейчас снова 11 долларов выходит.
При такой скорости оно по идее должно выдавать около 9 DGB за час и 226 за сутки. У меня 29 DGB (ну около 30 всего, если подождать немного ещё) за 12 часов беспрерывного копания со скоростью 110 MH/s.
Jampwnz
Member

Повідомлення

по rx все правильно показывает - выгоднее всего ETH. https://whattomine.com/

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
snegurrrka
какой пул у вас?
snegurrrka
Member

Повідомлення

https://dgbg.suprnova.cc/index.php

Отправлено спустя 56 секунд:
Difficulty: 11834.85 сейчас. Хотя пока копал, то было пониже - 8500-9000.
b_andriy
Member

Повідомлення

Кто на каком пуле майнит зикеш? флай очень мало блоков чета находит, нанопул вроде побольше, щя его тестирую
snegurrrka
Member

Повідомлення

b_andriy
Nanopool.
Alteraco
Member

Повідомлення

Nanopool нормально работает.
Только не удивляйся, правильные цифры он начнёт показывать спустя пару часов. Раскачивается долго.
Відповісти