Scoffer:Lion King
Особисто мене не цікавить ефективність рейдів з ssd. Мене цікавить ефективність одного m.2 ssd при умові що наявні на платі pci-e роз'єми забиті яким-небудь обладнанням. І в другу чергу - ефективність рейдів з HDD на всі 8 sata портів.
Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Serfer
Нє, ну так ти купив нову плату і встановив в неї застарівший проц. Це не рахується. Апдейт материнки це такий собі апдейт, сам по собі зазвичай не приносить збільшення продуктивності. От якби навпаки, ти купив плату ам2 (без плюсу) і через якийсь час встановив в неї феном ІІ х6 - тоді б так, круто було б.
В мене купа компів на M2N-VM DVI. Плата Асус з 2007, а може і 2006 року.
Коли починав свою справу купив на ній Семпрон самий дешевий і два гіга пам*яті. ОС - ХП.
Через якійсь період взяв ще два гіга, стало чотири. ОС - Сімка.
Потім купив швидкий вінт.
Потім поставив Атлон ІІ 5200+.
Після цього через пару років добавив пам*яті ще 4 гб, стало 8 гб.
Ні тім тижні поставив на неї 5001 біос і запустив на ній Феном ІІ Х4. 3-3,2Ггц.
Сьогодні вночі вичитав, що можна поставити 4 планки по 4 Гіга і вона витримає, хоча в специфікації максимум 8 гб пам*яті.
В результаті мамці 10(11) років і вона буде ще довго працювати на чотирьохядерному, купленому занедорого Феномі з дуже дешевою пам*яттю аж 16 гб.
Потім ще SSD поставлю, коли вони толком подешевіють! І буде дуже шустра платформа для роботи! За КОПІЙКИ!!!
В Інтела такого навіть близько нема!
Так що не так з АМД?