Оверклокинг в школе: Freedom2686 познакомил с разгоном учащихся села Лука-Барская

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

freedom2686
уважуха чувак ;) :beer: :super: (цитую свого малого :gigi: ). Молодець нехай краще цим займаються ніж мають шукати пригод на свою дупу ;) . Жаль от ніяких лишніх комплектуючих не маю - віддав би на добру справу.
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

viperest1
Та, вони ті пригоди і без мене знайдуть. :gigi:
З комплектуючими - то не біда, можна придумати. Просто хотілось би зробити якось цікавіше, аніж було минулого разу, можливо в якомусь трохи іншому форматі... Можливо не тільки оверклокінг, а ще щось повєязане із компами, але таке, що може знадобитись їм (дітям) у майбутньому житті...
До слова: Я відкритий для ваших пропозицій. :beer:
viperest1
Member

Повідомлення

freedom2686
можу сказати хіба так- порадься з ними(учнями).Вони знають,як вже було минулого року,-чому б вони хотіли приділити більше часу,чого не побачили.Жаль от лише ,що на рідкому азоті погнати ще не маєш можливості.Ось це для них думаю було б бомбезно.
Знайти б спонсора(це до директора школи ;) ) нехай зробить якісь сувеніри чи подаруночки і нехай пробують самі творити і за це ці невеличкі призи.
До речі основи ЗD моделювання покажи (норм прога Maya 2016) -гарантію даю також будуть стояти з відкритими ротами :-P B-) . А з цього все починається і можливо когось зацікавить і тим самим направиш в потрібне русло :beer: :super:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

viperest1
есть куча другого 3д (главное лишь бы не макс, ибо там черт ноги, руги, голову сломит) и сопутствующего софта (текстуринг) который чуть по интереснее и по проще :)

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
но в остальном с тобой согласен :beer:
viperest1
Member

Повідомлення

Покажи їм і нехай пробують і цим займатися ;) :super: :super:

Отправлено спустя 49 секунд:
Ну щось на подобі цього ;)
Вкладення
зробив 3Д  модель свого годинника
зробив 3Д модель свого годинника
заводна головка
заводна головка
корпус
корпус
а це готовий варіант
а це готовий варіант
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

viperest1
Щодо 3Д моделювання - гарна ідея, але боюсь, що мій (учительский) комп буде заслабким для цього. Там пень е2200, 2ГБ ОЗУ і інтегрована відео. :-)
Щодо азоту - то прикро, але в плані шоу у мене є трохи інші, кращі ідеї, поки не кажу, бо ще не знаю чи вийде.

Отправлено спустя 53 секунды:
viperest1
:up:
viperest1
Member

Повідомлення

freedom2686
комп свій з дому притягни B-) :shuffle:
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

viperest1
Нєєєє. Тут без варіантів. 28кг чистої ваги - то закруто тягнути 15 км від будинку. :D
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

viperest1
поставь корону рендер :) :D
спойлер
Зображення
Зображення
Отправлено спустя 46 секунд:
freedom2686
что-то лоуполи пожно делать и на хламе, а вообще есть же фермы, там можешь попробовать, дают халявные периоды :)
viperest1
Member

Повідомлення

prosha_evolist
Уважуха! :super:
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

prosha_evolist:а вообще есть же фермы, там можешь попробовать, дают халявные периоды
У меня в школе нет интернета. :gigi: И это я серьезно.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

freedom2686
Плохо, ограничивает очень, :( хотя у меня в колледже\универе местами было не лучше, в основном зависило от преподавателя, которого этот кабинет
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

prosha_evolist
Обещали провести в феврале, но не уточнили в каком году. :-)
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

freedom2686
Да чего отговаривать, может кто увлечется из молодежи и будут билгейтсы и в наших теренах :beer:
Fishnya
Alex

Повідомлення

freedom2686
комрад, только неделю назад продал свой фен. так бы дал, показал бы детям как из 2 ядер сделать 4 :rotate:
а там и моща сразу подтянется, всё видно и наглядно было бы, эх..
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

Fishnya
Тут не могу не согласится. А зачем продал? Райзен? :D
Fishnya
Alex

Повідомлення

freedom2686
та не, на 8320 "обновился", давно хотел попробовать, а фен пару месяцев висел на барахолке.
рузен не потяну щас :)
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Есть два камня амд, мамка с селероном, некое озу, ажп карта. Может пригодиться?
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

Fishnya
Да, я тоже посмотрел - дорого.
Феном Феномыч
Железо всегда приветствуется. Будет, что детям показать, а если будет много железа, то может кому-то из детей, тех, кто не может себе такого позволить могу собрать пару системников.
Если есть у кого-то желание что-то проспонсировать для детей, школы (не для меня естественно), то конечно буду весьма признателен. Естественно все добровольно и из чистых побуждений.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

freedom2686
Скинь куда в личку, понедельник среда отправлю
Відповісти