Останні статті і огляди
Новини
Как встроить кардридер в комп
-
Jarik1006
Junior
судяти з картинки там не вистачає елемента
-
snapdragon999
Member
там же 1 и не должно быть ножкиJarik1006:судяти з картинки там не вистачає елемента
-
Jarik1006
Junior
з ножками то зрозуміло
а біля мікросхеми на 6 ніг є ще дві по 4 ноги, на розпаяному роз'ємі вони є , а на іншому (usb2) немає
а біля мікросхеми на 6 ніг є ще дві по 4 ноги, на розпаяному роз'ємі вони є , а на іншому (usb2) немає
-
snapdragon999
Member
ну не знаю ,паять точно не буду )))Может есть такой переходник ,типа с этого юсб на сату ?у меня 2 саты свободноJarik1006:з ножками то зрозуміло
-
Jarik1006
Junior
а смисл заморачуватись з переходніком сата - юсб ( якщо такі є ?) ?
якщо можна поставити внутрішній юсб хаб, який не буде видно і все на морді корпуса буде працювати ( + ще пара запасних буде )
( я так зрозумів, що теж не хочете мати купи зайвих проводів біля компа )![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
якщо можна поставити внутрішній юсб хаб, який не буде видно і все на морді корпуса буде працювати ( + ще пара запасних буде )
( я так зрозумів, що теж не хочете мати купи зайвих проводів біля компа )
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
snapdragon999
Member
ой не хабы не люблю ,я часто прошиваю телефоны ,мне надо чтоб было все четко .Да и неизвестно как оно будет работать ,может коряво ,это ж китайJarik1006:а смисл заморачуватись з переходніком сата - юсб ( якщо такі є ?) ?
( я так зрозумів, що теж не хочете мати купи зайвих проводів біля компа )
-
Jarik1006
Junior
ну тоді Вам більше підійде зовнішній кардрідер
-
snapdragon999
Member
у меня 2 варианта ,либо такой http://can.ua/transcend-rdf5-white/p444 ... cteristics ,либоJarik1006:ну тоді Вам більше підійде зовнішній кардрідер
https://ru.aliexpress.com/store/product ... 0.0.5Doe8b ,первый с гарантией в Украине от производителя и больше читает карт ,второй тоже вроде хвалят ,типа ништяк.Уже думал его брать ,2 вариант ,закинул деньги на приват ,нужно что то оплатить срочно до ночи ,а то не усну )))
Востаннє редагувалось 25.01.2017 22:26 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
Jarik1006
Junior
як на мене ugreen більш практичний ( та і якість не погана у них, є перехідник hdmi - vga ), чисто через те що коліном з корпуса не виламаєш ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
snapdragon999
Member
Вижу что сделано качественно ,для людей ,но без гарантии к сожалению ,хотя может она и н ... не нужна
-
Jarik1006
Junior
за 200 грн заморочуватись з гарантією ?
хіба якщо зразу не запрацює
на алі буде пару днів щоб потестувати після отримання
вибір за Вами
вибір за Вами
-
snapdragon999
Member
158 получается гривен ,но он только SD и microSD хавает ,compact flash не будет и MSJarik1006:за 200 грн заморочуватись з гарантією ?
вибір за Вами
Востаннє редагувалось 25.01.2017 22:43 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
Jarik1006
Junior
трансенд теж тільки microSD і SD
-
snapdragon999
Member
Да ,я уже понял
-
LostBoy
Member
У меня еще в Донецке стоял подобный в ПК, купленный где-то по месту за 70 грн. - никаких нареканий, с карточками работал нормально.snapdragon999:за 150 негативные отзывыLostBoy:Что дорого - ридер за 150 грн.? Или о каком-то другом речь идет?
-
snapdragon999
Member
Всем спасибо за советы .Заказал такой ,все равно не часто пользуюсь https://ru.aliexpress.com/store/product ... 0.0.5Doe8b
Встраивать на мою плату оказалось гиморно
Встраивать на мою плату оказалось гиморно
-
StasShev87
Junior
Пользую такой китайский, шнурок только заменил на хороший, работает нареканий нет.
-
snapdragon999
Member
Пришел картридер, но происходит непонятная ситуация, при подключении к usb 3.0 он начинает переподключаться, то включиться то выключился, по usb 2.0 такого не заметил, особенно к переднему usb 3.0 начинается сразу проблема, к заднему через какое то время небольшое, на разных компах пробовал, в чем может быть проблема?