Вибір комплектуючих

Модификации любого компьютерного оборудования
Автор
Повідомлення
такоэ
Member

Повідомлення

мона, но с оглядкой на контекст.

Добавлено спустя 7 минут 37 секунд:
Впрочем, если содержание-змист и смысл-сенс синонимы, мне остаёцца снять шляпу.
Rost
Advanced Member

Повідомлення

ЗМІСТ
1. Те, про що йдеться, розповідається де-небудь, те, що описується, зображується (перев. у книзі, статті і т. ін.).
2. Сутність, внутрішня особливість чого-небудь. // Певні властивості, характерні риси, які відрізняють явище, предмет від подібних явищ, предметів і т. ін.
3. Розумна основа, мета, призначення чого-небудь.
4. Перелік розділів, частин, оповідань і т. ін. книги, збірки, рукопису тощо, перев. із вказівкою сторінок, де вони вміщені.

СЕНС
1. Сутність чого-небудь; значення; зміст. // Те, що відіграє особливу роль, має виняткове значення; сила.
2. Розумна підстава; рація (див. рація2). // Доцільність, корисність чого-небудь.
3. Мета, основне призначення чого-небудь.
4. Почуття, замисел.

Мабудь у школі справи були не дуже з рідною мовою

:-/
такоэ
Member

Повідомлення

[quote]1. чи є зміст вкладатися в 4 ядра, і економити на всьому решта (корпус, БЖ, вінт) чи взяти трохи слабший проц/маму і підтягнути решту.
[quote]
для меня это звучит так: " Есть ли содержание вкладываться в 4 ядра, и экономить на всём остальное (.....) или взять немного послабее проц/маму и подтянуть остальное(прочее)."
я сказал бы несколько иначе: " чи є сенс вкладатися в 4 ядра і економити на всьму іншому(.....) чи може взяти дешевші проц/маму і підтягнути решту."

Добавлено спустя 3 минуты 10 секунд:
Rost толковые словари - это несомненно сила. А ежели за плечами ещё и окончательно обрусевшая школа.. :gigi:
Востаннє редагувалось 10.02.2010 18:15 користувачем такоэ, всього редагувалось 2 разів.
Core_7
Member

Повідомлення

Gooliver, подскажи магазин, в котором будешь собирать комп во Львове.
SergN
Member

Повідомлення

зараз на російських оверклокерсах зазвичай просять прайс контори, де людина буде збирать собі комп. Я думаю, що це правильна практика. Тому, Gooliver, викладуй прайс чи давай на нього посилання - поради будуть конктерніші і цінніші.
Gooliver
Junior

Повідомлення

Rost, респект і уважуха!!!!

користувався прайсом: http://www.stek.com.ua/catalog/price.zip" target="_blank так як там менш-більш реальні ціни.

брати буду там, де є в наявності, а тоді там, де найдешевше. часу на біганину містом не шкода.
розглядається як варіант і Rozetka.

якщо можеш порекомендувати якийсь хороший магазин - буду дуже вдячний.
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Gooliver
Ось вроді непоганий магазин http://www.aztechno.lviv.ua/.Ціни- низькі.Сам не звязувався, але планую брати там хард ,як гроші підзбираю. :)
MoleX
Member

Повідомлення

Gooliver
http://defis.lviv.ua/" target="_blank ( одна з найдешевших контор, брав в них 4870 та ОЗУ )
http://www.mediawest.com.ua/" target="_blank
на медіавесті маю знайомих, можу взяти по гурту дрібному гурту, якщо цікавить - пиши в ПП
EvgA
Member

Повідомлення

О языке спорим а о конфиге забыли :-/
исходя из
потрібен людям, що мало за ним дивляться, не дуже використовують (хіба що для офісних програм), але місцями може пробити на деякі ігри.
конфиг Ray2000gt надо поправить
Phenom II X2 550 - 840грн _________ Атлон 2 х2 (или х3)
Gigabyte 770T-UD3P - 800грн _______ хорошая мама, может и ядра(о) на проце разлочатся
DDR3 2x2Gb - 800грн __________________ DDR3 2x1Gb 1333
Radeon HD 5750 1Gb - 1200грн _________ Radeon HD 4770
WD WD6400AAKS - 500грн ________ винт WD или Seagate(не Maxtor) 320-500Gb
Chieftec GPS-550AB-A - 620грн _______360-400 ваттник от хорошего бренда
Корпус 400-500грн ______________ как по мне самый самый дешевый без БП(не на выставку ведь)
Итого ~5100. ________________________ + UPS
_________________________________ Итого ~4600

мои 5 копеек в спор о языке
не будем тыкать польцами но:
...Ось вроді непоганий.... :gigi: Ось начебто непоганий
...краще доклади, і візьми... краще додай, і візьми

ээх, украинофилы, говорящие на мові - суржик у вас однако :rolleyes:
такоэ
Member

Повідомлення

шутьба такая.. :gigi:
Востаннє редагувалось 10.02.2010 23:02 користувачем такоэ, всього редагувалось 1 раз.
Dert
Member

Повідомлення

EvgA
Не чіпляйся до людей, можно і просто виправити, без набридливих коментарів. Одразу видно:
Замечаний: 1
EvgA
Member

Повідомлення

Dert
я и не цепляюсь, всего один пост без конкретных указаний на писателей. А тебя вижу зацепило. Сразу видно истинного украинца из:

Но не будем тут спорить, кто есть who... и откуда. Если все же есть желание то дам Асю - стучи, пообщаемся :rotate:

Gooliver
А UPS обязателен? Я, напримерпользуюсь устройством защиты эл.-приборов 50-60грн т.к напряжение стабильное, и нужно оно(устройство) для защиты от наших "оч.умных" электриков. Ну или вдруг стихия КЗ где-то сотворит
Gooliver
Junior

Повідомлення

obovjazkovui... tyt tochno obovjazkovui UPS...
smt-import
Junior

Повідомлення

M/B ASUS M4A88TD-V- EVO/USB3; Socket AM3; AMD 880G+SB850; 4DDR3(2000); HT 3.0; 2xP-Ex16; 2xP-Ex1; 3xP (2,2); Video ATI4250; HDMI;
CPU Phenom II х4 955 Black Edition Socket AM3; BOX; Revision C3; Quad-Core; 3200Mhz; 4х512KB L2 Cache; 6144KB L3 Cache; Deneb; 0.045m(SOI); 125W; Dual-Channel DDRII; (HDZ955FBGIBOX)
RAM 4096Mb (2x2048Mb) DDR-III; PC-12800 (1600MHz) CL9 (9-9-9-27) Kingston HyperX
HDD 1000.0 Gb; WESTERN DIGITAL; SATA III; 7200 rpm; 32Mb cache; WD Caviar BLUE
FDD None
ODD LG GH22-NS50RBB Black DVD RAM & DVD±R/RW & CDRW 22x SATA
Case Zalman Z9 PLUS Black
Case БП HIGH POWER HP-650-G14S; 650W, v.2.3,24pin,FAN14sm,80Plus,Active PFC,CE,TUV,ROHS RET; SIRTEC
Video Gigabyte Radeon HD5870 1024Mb GDDR5 850Mhz (GV-R587UD-1GD)
Monitor "Samsung BX2231
ЖК (TFT TN) 21.5"", широкоформатный, 1920x1080, LED-подсветка, 250 кд/м2, 1000:1, 2 мс, 170°/160°, HDMI x2, VGA"

Пожалуйста подскажите все ли правильно и оптимально подобрано комп. будет использоваться на 90%-игры.
-stan-
Member

Повідомлення

Ну вот 5870 я бы не покупал ни в коем случае - она уже устарела, лучше 6950 референс.
Ну доплатив 500гвн можно взять 6 ядерный процык типо 1075Т.
Voodoo89
Member

Повідомлення

Ну вот 5870 я бы не покупал ни в коем случае - она уже устарела
:lol: А конкретно, что там устарело?
Pretor
Member

Повідомлення

Я бы посоветовал ПЕЧ560 http://hard.rozetka.com.ua/zotac_zt_503" target="_blank ... teristics/
Или что то на подобии.
-stan-
Member

Повідомлення

Voodoo89
а нафига покупать видяху прошлого поколения, которая через пол-года будет стоить в два раза дешевле?
Voodoo89
Member

Повідомлення

Аргумент железный. В одном ты прав, лучше 6950 брать.
Co6aka
Member

Повідомлення

-stan-:Ну вот 5870 я бы не покупал ни в коем случае - она уже устарела, лучше 6950 референс.
да, 5870 вообще устарела. и цены на нее огромные.
Відповісти