Ось так виглядає плата інвертора
- спойлер
Пішов акуретненько збирати.Crossbow:соберите акуратно монитор (чтобы ничего не замкнуло и вас не "тарабанькнуло") , послушайте как я описал выше --найдете виновника. Потому что я у себя тоже вылавливал свистунов всяких -- не 1 раз натыкался на вот этот кондерчик свистящий(жужащий , трещащий) . После замены все нормализовалось. Так что слушайте...
Заміни на такий же, чи це проблемно? Я маю на увазі хочаб на аналог... Ніби на маркуванні вказано кількість витків первинної і вторичної обмотки.Crossbow:диод не может гудить )) а вот трансформатор очень даже легко (с ним очень тяжело что либо сделать). А вот тот кондер можно смело заменить.
Ви маєте на увазі парафін, бо віск плавиться при 40-43 градусів по Цельсію.Mr_Volan:я трансформатор заливал воском. но это если он при работе не греется, иначе просто вытечет все
Тому що I=V/Rsensey:От я не розумію, чому при падінні напруги в мережі до 214V і менше цвірчання пропадає...
До речі допоможіть/поясніть за що відповідає цей трансформатор бо він має всього два активні виходи і його функція більш схожа на дросель - згладжування вихідних поміх. На фото червоним.Crossbow:диод не может гудить )) а вот трансформатор очень даже легко (с ним очень тяжело что либо сделать). А вот тот кондер можно смело заменить.
Обєкт у вигляі трансформатора виконує функцію зглажування - така собі дроселька катушка після діоного моста.sensey: До речі допоможіть/поясніть за що відповідає цей трансформатор бо він має всього два активні виходи і його функція більш схожа на дросель - згладжування вихідних поміх. На фото червоним.
- спойлер