Ремонт ПК (Львів)

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
kapitoshka
Member

Повідомлення

Доброго дня!
Ось така проблемка:
ПК перезавантажується сам, сталося це вчора, після того як декілька раз відбулися скачки напруги. Після того в день ПК працює нормально а в ввечері, коли напруга падає, ПК починає перезавантажуватися.
Де у львові можна зремонтувати?
Що це може бути?
Дякую!
pasha4ur
Member

Повідомлення

Купи источник безперебойного питания :)
kapitoshka
Member

Повідомлення

Думаєш саме він підгорів, під час вчорашніх сплесків напруги?
ja-vova
Member

Повідомлення

kapitoshka
то все залежить від БП.
fsp group випускає надійні БП, а тому проблема скоріше не в ньому. В плані він робочий.
В даному випадку або звертатись в РЕМ, а бо купляти "упс".

Добавлено спустя 1 минуту 21 секунду:
ремонттувати думаю нічого не потрібно, якщо б скачків напруги блок згорів, то він би взагалі не запускався, комп просто б не стартував.
ZamUtil
Junior

Повідомлення

kapitoshka
вчу думати головою. дорого
в день ПК працює нормально а в ввечері, коли напруга падає, ПК починає перезавантажуватися
що треба зробити? а? правильно, вирівняти напругу. а чим це можна зробити? правильно, піти в гугл почитати, потім на хотлайн прицінитися і купити. і не парити народу голову тупейкими питаннями.

для лінивих (в кого руки матом):
1-й варіант - економний: http://hotline.ua/gd/205/?q=apc+surge" target="_blank
2-й варіант - оптимальний: http://hotline.ua/gd/22/?q=apc+smart" target="_blank
w000000w
Member

Повідомлення

у меня племянник во Львове давно из за такой проблемы сидит на старом стабилизаторе напряжения (такие когда то к ламповым телевозорам выпускали)с регулятором напряжения. В сети 150-170 вольт. вам нужно заявление в райенерго писать, а не комп мучать...
Dimka_
Junior

Повідомлення

У меня была похожая проблема, купил "упс" и теперь перепады в сети не страшны! А от фильтра толку небыло.
Безникий
Member

Повідомлення

w000000w
Я такими пользуюсь, нормальный вариант для таких ситуаций.
svejachock
Member

Повідомлення

От УПС тоже толку не будет, если напряжении сильно маленькое. У всех соседей при 120-170 комп уходил в ребут. (После погодных катастроф :gigi: ) У меня работал стабильно, так как БП OCZ. Хотя почти у всех заявлен AC INPUT около 110-240.

Добавлено спустя 34 секунды:
УПС просто отказывался работать от сети, когда напряжение было меньше 180.
kapitoshka
Member

Повідомлення

ja-vova:kapitoshka
то все залежить від БП.
fsp group випускає надійні БП, а тому проблема скоріше не в ньому. В плані він робочий.
БЖ не fsp, це в мене профіль не правильно заповнений, насправді БЖ ось цей: viewtopic.php?t=10810 модель codecen 300xa
Профіль не заповняю, так як проблеми виникають в різних людей, і не має смислу перезаповняти кожного разу профіль.
В РЕМ писали неоднократно, результат нульовий, аж бісить їхня безвідповідальність, подеколи напруга по вечорам падає аж до 150 вольт, ніякий упс з цим не справиться, так як упси від APC наприклад, не розраховані на вирівнювання напруги а лише на скачки її.
Вчора поставив радянський стабілізатор перед ПК - цілий вечір все було ОК.
Думаю все таки БЖ не згорів а підгорів і тепер не видає при меншій напрузі потрібної потужності.
Просто колись при таких вольтажах ПК не перезавантажувався, працював вплоть до 150 вольт , а зараз нижче 180 і вже перезавантажується.
Хто львівський? порадьте майстра, хочаби для тесту ПК, якщо БЖ то я вже сам заміню його у дома, головне виявити що це саме він.
Дякую всім за допомогу.

Добавлено спустя 9 минут 42 секунды:
ZamUtil
Шановний, все зрозуміло, але тіки ось це візьміть до уваги:
сталося це вчора, після того як декілька раз відбулися скачки напруги
тобто раніше при такій же напрузі перезавантажень не було, значить якась поломка в ПК, от я і хочу визначити поломку, а УПС звичайно куплю обовязково, це навіть не підлягає обгоовренню, навіть не УПС а УПС+ випрамляч напруги.
тупейкими питаннями
за що такі слова? :)
Питання не стояло як вирівняти напругу, питання стояло і стоїть - визначити поломку !
ja-vova
Member

Повідомлення

kapitoshka
тобі ж чітко відповіли:
Выброси этот БП и купи нормальный, это во-первых.
Я тобі на такому прикладі поясню, коли в тебе не заводиться запорожець, то питання не в бензині чи моторному маслі, хоча і з ними можуть бути питання, а в самому автомобілі.
kapitoshka
Member

Повідомлення

це зрозуміло, БЖ заміню, головне щоб поломка була саме в ньому.
Відповісти