Overсlockers.UA Team на HWBOT

Куратор теми: StingerYar
Бенчмарки и соревновательный оверклокинг
Відповісти
Автор
Повідомлення
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

---Вітаємо в нашому куточку змагального оверклокінгу та бенчмаркінгу!---

Ця тема присвячена команді ентузіастів розгону нашої конференції.
Ми вже стали найсильнішою командою України і продовжуємо нарощувати силу!
Допомагайте просувати нашу команду на головному центрі змагального оверклокінгу HWBOT.
спойлер
HWBOT – єдиний, на сьогоднішній день, світовий центр змагального бенчмаркінгу. Сайт, згодом, став чимось на зразок Steam для PC-геймерів. Багато в чому завдяки HWBOT виробники стали уважніше ставитися до інтересів любителів та майстрів розгону та щедро нагороджувати переможців онлайн-змагань. Бажаним для активної участі у житті HWBOT є знання англійської мови. Ресурс славиться строгою модерацією, нетерпимою до тих, хто лінується вивчати правила додавання результатів у тих чи інших дисциплінах. Прекрасне місце, щоб показати свої здібності до оверклокінгу.
Приєднуйтесь до нашого колективу ентузіастів! Пам'ятайте, вступити до команди можуть усі, хто цього бажає!

Коротка інструкція зі старту:
спойлер
1) Все свавілля відбувається на http://hwbot.org
2) У лівому верхньому куті потрібно вибрати "Register" (не забувайте вказати команду Overсlockers.UA)
3) Обирайте цікаві вам бенчмарки тут: http://hwbot.org/benchmarks
4) Уважно вивчіть правила щодо оформлення та подачі результатів (вони знаходяться поряд з кнопкою завантаження бенчмарку)
5) Починайте експериментувати!
Командні заставки для бенчмаркінгу (обирайте будь-який):
спойлер
HWBOT_wallpaper2(4k).jpg
HWBOT_wallpaper(FHD).jpg
Зображення
Зображення
Зображення
Ну і просто заставки:
спойлер
team-photo-2.jpg
team-photo-1.jpg
team-photo-3.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------Турніри, в яких можна змагатися----------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------Гайдерський розділ---------------------------------------------
спойлер
Йде робота над міні-сайтом команди, незабаром він стане доступним усім бажаючим.
Гайди лежать на Google Drive, поки що (російською):
О мой бог, что творят эти парни или FAQ по бенчмаркингу
Оптимизация настроек BIOS
Выбор и оптимизация ОС для бенчмаркинга
Эффективный прогон бенчмарков и их оптимизация
Зависимость бенчмарков от скорости накопителя
Види охолодження, їх ефективність, грошові витрати та витратні матеріали = coming soon
Джентльменський набір масового бенчінга систем = coming soon
Цікаві рішення для бенчмаркінгу
Файний відеогайд з ізоляції залізяччя для бенчмаркінгу при негативних температурах Автор: Vivi, екстремальний оверклокер ПАР.
Допомога у виборі оперативної пам'яті для бенчмаркінгу. Добірка чіпів DDR3.
Загальні нотатки з платформ, спостереження, особливості, хитрощі
-----------------------------------------Розділ підтримки---------------------------------------------
спойлер
Серйозно налаштованим оверклокерам команда допоможе з ліцензіями на бенчмарки, а також видасть необхідне спорядження для ефективного розгону.
Боїтеся відразу робити full-out на своїй профільній системі? Немає проблем, беріть залізо для експериментів, яке не шкода вбити! (Київ, або пересил)
Практикуйтеся у правильній ізоляції плати для боротьби з конденсатом, апаратному допрацюванню, вольтмодами, правильним твікам системи, прошивки з-під DOS. Може у вас просто є вільний час, і ви хочете принести очки собі та команді.
Зв'язуйтесь із капітаном (StingerYar).

Наразі доступні:
EVGA EPower;
EVGA EVBOT (трохи глючний);
ElmorLabs PMD;
ElmorLabs EVC2SE;
ElmorLabs BenchLab;
Термометри Benetech GM1312, здатні моніторити глибокий мінус;
Купа Armaflex та клячка для ізоляції;
Ліцензії на 3Dmark/VRMark;
Ліцензії на Acronis True Image;
Скажені серверні вентилятори, готові розрубати палець;
Випарник для рідкого азоту Kingpin F1;
Поради від оверклокерів-екстремалів; :gigi:
Востаннє редагувалось 16.09.2024 23:01 користувачем StingerYar, всього редагувалось 160 разів.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

freedom2686: StingerYar
Всё: :beer:
Зображення
Зображення

Добавлено через 2 минуты 12 секунд:
6100 сообщений в теме
Подарите Skylake i3-6100 :shuffle: :gigi:
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

StingerYar Ага, устроить розыгрыш от спонсоров, как в теме с поздравлениями, только для темы команды на хоботе ))
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

StingerYar
я подожду когда будет 6700 сообщений :gigi:
Andrey2005
Member

Повідомлення

5960 тоже участвует? :shuffle:
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005
Его уже отдали :gigi: Не зря же новость появилась "2562 очка в XTU от SergeyR" =)))
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Поясніть...
зайшов сьогодні і бачу:
You gained a new achievement: contribute 50 points to your team
You gained a new achievement: Reach top-1000 of Your Overclockers League
You gained a new achievement: Reach top-750 of Your Overclockers League
You gained a new achievement: Reach top-500 of Your Overclockers League
You gained a new achievement: Reach top-200 of Your Overclockers league
You gained a new achievement: Reach top-100 of Your Overclockers League
це типу досягнення ? але ж я нічого більше не робив, один тест на XTU :eek:
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

Juv4uk
Итак, по порядку:
1. Досягнення здобуто: Здобудьте 50 балів для вашої команди
2. Досягнення здобуто: Станьте 1000 в вашій лізі
3. Досягнення здобуто: Станьте 750 в вашій лізі
4. Досягнення здобуто: Станьте 500 в вашій лізі
5. Досягнення здобуто: Станьте 200 в вашій лізі
6. Досягнення здобуто: Станьте 100 в вашій лізі
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

і це все через 1 бенч? :eek:
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Juv4uk
Ти в лізі Rookie, а там конкуренція слаба. Фіксуй успіх пройшовши повний лист доступних бенчмарків, і так до ТОП-3 :super:
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

От якщо завтра вийде то поясниш що ти щойно написав :lol:
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Эксперты по AMD, нужна помощь! (AM3, Athlon II x3 440)
Доп. напряжения @ CPU PLL Voltage ||| NB/PCIe/PLL Voltage Ctrl ||| HT Link Voltage Control. Кто какие значения крутил на предельном разгоне, как можно вычислить то, чего не хватает (# BSOD, общее поведение)?
Я слил еще 6 литров азота в никуда. Причем сейчас даже не могу повторить свои 5.5ГГц, как будто он деградировал :mad:
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

StingerYar:Эксперты по AMD, нужна помощь! (AM3, Athlon II x3 440)
Доп. напряжения @ CPU PLL Voltage ||| NB/PCIe/PLL Voltage Ctrl ||| HT Link Voltage Control. Кто какие значения крутил на предельном разгоне, как можно вычислить то, чего не хватает (# BSOD, общее поведение)?
Я слил еще 6 литров азота в никуда. Причем сейчас даже не могу повторить свои 5.5ГГц, как будто он деградировал :mad:
До теперішнього камінця був 8350 (ам3+) і умудрився 24/7 на 5.0 використовувати... вольтаж не пам'ятаю але був "удачним" і розганяв по обзорах... можливо якщо біос гляну то щось згадаю... :insane:

6 л ?!?!? прибережи трошки будь ласка))) :gigi:
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Juv4uk
Та його ще стоїть ~30

Добавлено через 2 минуты 39 секунд:
У гайдах ці налаштування чи ігнорують, чи пишуть "not an important setting", "for extreme cooling only", а саме розгорнуту інформацію знайти не можу.
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

Ем... Мені завжди більше допрмагало писати в ютубі щось типу "оверклокінг am3+ " наприклад... Хоч і тарахтять англійською проте все зрозуміло.
Чесно скажу я з ам3+ взагалі не парився в порівнянні з 2011-3

Добавлено через 38 секунд:
Ем... Мені завжди більше допрмагало писати в ютубі щось типу "оверклокінг am3+ " наприклад... Хоч і тарахтять англійською проте все зрозуміло.
Чесно скажу я з ам3+ взагалі не парився в порівнянні з 2011-3

Добавлено через 47 минут 35 секунд:
інформативно хоч і написано все в купі http://www.sevenforums.com/pc-custom-bu ... guide.html" target="_blank
max1024
Retroclocker

Повідомлення

freedom2686
Проц сейчас Прескот 3.0, лучшего найти пока не удавалось. В идеале конечно-же экстрим эдишн, но у нас в стране 99% их нету.
Аналогичный Прескотт имеется, с XE напряженка, и не только у вас, но еще месяц в запасе может что-то да появится.
Что думаете по этому поводу? Асус? Абит или ещё что-то?
У меня стандартный набор любымых брендов: Abit, Asus, DFI :)
Карта отличная, ну, будем тягаться. А чем охлаждаете? Азот?
Будем ;) Азот это в идеале, я думаю для одного теста мы его применим, если повезет для обоих. Пока вот 3-й этап более актуален, несколько красивых фото, мне они больше нравятся чем результат.
TyphooNick
HWBOT OC Team

Повідомлення

max1024:Пока вот 3-й этап более актуален, несколько красивых фото, мне они больше нравятся чем результат.
Morozzz-ART :up:
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Juv4uk
Це загальна інформація, замало, потрібні комбінації, та чіткі межі значень, але дякую за спробу.

max1024
:up:

Rana в прямом смысле, как рана, с интегрированной солью :gigi:
Слил 8 литров на эксперименты, перед разморозкой прогнал Geekbench & SPi. Как оказалось - это единственная Rana (и Athlon как таковой), которая уделала многих Heka & Deneb, причем BE, и пока что, претендует на 10 место в мире, но Я ВЫБИВАЛ ЭТИ 5.5ГГц, ХАЧУ ИХ СНОВА111!!! Сама заставляет себя мучать на грани выгорания...
Juv4uk
HWBOT OC Team

Повідомлення

StingerYar:Juv4uk
але дякую за спробу
Було б за що... я завтра ввечері зможу тільки знайти скріншоти ам3+ але впевнений він завтра на 6+ зайде ))) B-)
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

max1024:Пока вот 3-й этап более актуален,
Ну, раз вы не хотите, тогда я начну http://hwbot.org/submission/3173762" target="_blank :)
ЗЫ ото чувак дал http://hwbot.org/submission/3172345" target="_blank :eek: , я уже начинаю немного сомневаться кто там первое место возьмет - прескотт или дотхан :)
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

У него s478 на DDR2 и єто большой плюс.
Кстати, в СуперПи я тебе обогнал, а вот в референсклок не могу. Не идет материнка выше 283МГц хоть ты тресни. Или может я что-то не так делаю. :(
Відповісти