SoVaR:Derian:ну серии Gaming (3-5-7-G1) навалом... А именно серии Ultra Durable вообще нету... Как так? Не уж то вселенский заговор?
Их и за бугром не так много предложений, особенно с НГ. В сентябре, сам искал UD5... но их даже не планировали завозить, т.к. решили упор сделать на Gaming серию. Но за шильдик придется доплатить
По сути, Gaming 5 и UD5 - одно и тоже.
UD6 кстати чуть упрощеная плата, по комплектухе.
Не переживай, хороший выбор...
IO капитан очевидность?
Отримав вчора плату. Що можу сказати... На перший погляд плата здалася "АГОНЬ" (тим більше після MSI B150 PC MATE). Але при можнажі системи почав звертати увагу на пайку елементів і якість металу радіаторів...
Дуже здивувався коли всі феритові катушки ланцюгів живлення, припаяні не рівненько, а під кутом... (Ще думав сфотографувати, але було все пізно і хотілося дозбирати систему, тому забив). Також тумблер перемикання біосів трохи косо припаяний... Хоча зараз дивлюся :
фото з оф сайту і там все так само... Може це так треба... А може перша ревізія (REV 1.0), не сильно вдала...
Якість металу радіаторів залишає бажати кращого...Лого гіги вже починає облуплюватися... (Utra Durable однако)...
По функціоналу поки косяків не помічено було...
Варто відмітити це UEFI. Він геть дивний. Раніше в мене була ASUS z87 gryphone та MSI B150 PC MATE, так там UEFI набагато зручніші і зрозуміліші... Але, думаю, з ццим розберуся і буде теж норм...
А і ще... в Біосі немає нормального керування корпусними вертушками, які підключені до материнки. (там тільки 4 режими (Full Speed, Normal, Silent, Manual), при чому ручний, взагалі дуже дивний... З першого тику не роздуплився як його норм налаштувати.. поставив Normal на всіх вертушках, то працюють в середніх обертах не залежно від чого... Якось я вже звик до смарт режимів, як у асусні так і у мсі...
По BCLK свій і7-6700 ще не гнав... Побачимо, що там плата покаже... Поки враження в мене від неї середнякові...