Останні статті і огляди
Новини
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
-
u11245
Member
IIIDARTIII
У меня Corsair H110 живет 4 год. Вентиляторы родные меня не впечатлили потому продувают его корпусные LianLi - кроме дурацкого крепления радиатора уродскими винтами (пришлось рассверливать, допиливать, менять винты на саморезы) жалоб нет.
У меня Corsair H110 живет 4 год. Вентиляторы родные меня не впечатлили потому продувают его корпусные LianLi - кроме дурацкого крепления радиатора уродскими винтами (пришлось рассверливать, допиливать, менять винты на саморезы) жалоб нет.
-
poulk
Advanced Member
sensey
мова йшла про конкретне порівняння artic liquid freezer 240 i corsair 110i gtx ціна яких в Україні приблизно 2500 і 4300 грн (калькулятор вам дати ?). про якості ви здається самі вище сказали, що вони всі однакові
тільки в корсара гарантія огого.
про звернення історія чудова(без сарказму) якщо так вони працюють то дійсно добре.
питання. Де це все відбувалось ? В Києві ? Звертались в Україні чи в закордонне придставництво ? Присилала як, кур'єром ? скільки часу чекали на доставку?
і ще раз наголошу враховуючи сьогодення в нас, коли багато хто шукає де зекономити (і чим більше тим краще
) ви думаєте всі будуть готові віддати майже 2000 грн зверху за гарантію (враховуючи скільки на форумі продають 980ті без гарантії думаю що ні
)? до речі інші бренди таки теж мають гарантійні відділи, звісно можливо не такі гарні але все ж ![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
мова йшла про конкретне порівняння artic liquid freezer 240 i corsair 110i gtx ціна яких в Україні приблизно 2500 і 4300 грн (калькулятор вам дати ?). про якості ви здається самі вище сказали, що вони всі однакові
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
про звернення історія чудова(без сарказму) якщо так вони працюють то дійсно добре.
питання. Де це все відбувалось ? В Києві ? Звертались в Україні чи в закордонне придставництво ? Присилала як, кур'єром ? скільки часу чекали на доставку?
і ще раз наголошу враховуючи сьогодення в нас, коли багато хто шукає де зекономити (і чим більше тим краще
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
IIIDARTIII
Junior
poulk
саме це порівняння і цікавило) хоча як щодо інших варіантів таких як DeepCool Gamer Storm Captain 240 або Thermaltake Water 3.0 Extreme S
саме це порівняння і цікавило) хоча як щодо інших варіантів таких як DeepCool Gamer Storm Captain 240 або Thermaltake Water 3.0 Extreme S
-
poulk
Advanced Member
ну перед тобою весь інтернет відкритийIIIDARTIII:poulk
почитай огляди, подивись тести, пошукай відгуки власників. хоча думаю в середньому вони все десь близькі по характеристиках.
про арктік і корсар можу говорити тому, що мав з ними справу (тримав в руках і тестував).
-
IIIDARTIII
Junior
poulk
ну як я зрозумів за арктік аргументи вагоміші
ну як я зрозумів за арктік аргументи вагоміші
-
Daemon74
Member
Вообще я думаю так, что оценивать готовую СВО надо больше по качеству самой помпы и по исполнению конструкции в целом. Штатные вентиляторы как правило свободно меняются исходя из личных предпочтений. У 240 стандарта как выясняется больше "маневров" в этом смысле. Т.к. отличных 120х вентиляторов намного больше выбор чем 140х. И организация "бутерброда" на них проще, т.к. меньше вероятность что упрется в радиатор питальника на материнке. А штатные вентиляторы всегда есть возможность заменить на тише, лучше, производительнее и т.д.
-
IIIDARTIII
Junior
спасибо, вам всем огромное, все-таки остановился на арктике, потом отпишу, как впечатления
-
poulk
Advanced Member
IIIDARTIII
ні. які аргументи "вагоміші" вирішувати вам![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
в жодному разі не хочу сказати, що корсар поганий. ні це дуже гарна сво.
я лише сказав як я бачу ці дві сво. а що краще все рівно вирішувати вам.
Daemon74
вертушки можно поменять это да. но согласись куда лучше получить норм вертушки со старта![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
ні. які аргументи "вагоміші" вирішувати вам
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
в жодному разі не хочу сказати, що корсар поганий. ні це дуже гарна сво.
я лише сказав як я бачу ці дві сво. а що краще все рівно вирішувати вам.
Daemon74
вертушки можно поменять это да. но согласись куда лучше получить норм вертушки со старта
-
Daemon74
Member
poulk
Паш, тут даже не поспоришь. Когда оно идет все сразу и такое, как надо - это идеально. Но встречается настолько редко, что когда наталкиваешься на подобное - возникает ВАУ эффект. И далеко ходить не надо за примерами - Штатные вентиляторы Нептона 280. Ну всем они хороши. И производительностью, и давлением на максимуме, полностью отвечают требуемым характеристикам. И пофик что они на макс. оборотах шумят - это всего 1-5 %% от эксплуатации. НО, блин вот что им мешало сделать их более адекватными на 700 оборотах? А фиг их знает. В ближайшее время будет повод снова открыть корпус - может постараюсь провести еще несколько экспериментов. Может и штатные попробую как нибудь приручить до приобретения Фантеков.
Паш, тут даже не поспоришь. Когда оно идет все сразу и такое, как надо - это идеально. Но встречается настолько редко, что когда наталкиваешься на подобное - возникает ВАУ эффект. И далеко ходить не надо за примерами - Штатные вентиляторы Нептона 280. Ну всем они хороши. И производительностью, и давлением на максимуме, полностью отвечают требуемым характеристикам. И пофик что они на макс. оборотах шумят - это всего 1-5 %% от эксплуатации. НО, блин вот что им мешало сделать их более адекватными на 700 оборотах? А фиг их знает. В ближайшее время будет повод снова открыть корпус - может постараюсь провести еще несколько экспериментов. Может и штатные попробую как нибудь приручить до приобретения Фантеков.
-
GRaFkiyv
Member
-
poulk
Advanced Member
GRaFkiyv
Daemon74
хех ты лучше посмотри на реальное сравнение у фримена (пантекс vs арктик) не просто так он променля пантекс с 3х140 би кваетами![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Daemon74
я бы сказал у готовых сво есть еще один не часто упоминаемый недостаток. их комплектуют почти всегда очень высокооборотными вертушками(таким образом в т.ч. добиваясь хороших резалтов в тестах.) но оборачивается это тем что уровень шума просто зашкаливает (не хотел бы я сидеть при 2000+ у тех же 140 вертушек из комплекта того же корсара
) возможно для того что бы решить данную проблему арктик и засунул 4 штуки с относительно вменяемыми оборотами (мах 1300).
Daemon74
хех ты лучше посмотри на реальное сравнение у фримена (пантекс vs арктик) не просто так он променля пантекс с 3х140 би кваетами
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Daemon74
я бы сказал у готовых сво есть еще один не часто упоминаемый недостаток. их комплектуют почти всегда очень высокооборотными вертушками(таким образом в т.ч. добиваясь хороших резалтов в тестах.) но оборачивается это тем что уровень шума просто зашкаливает (не хотел бы я сидеть при 2000+ у тех же 140 вертушек из комплекта того же корсара
-
Daemon74
Member
poulk
Я конечно попробую порассуждать на эту тему. Если человеку нужны красивые цифры в LinX и Prime то его удел - терпеть эти самые 2000rpm с ощущением рождения на космодроме.
Но подавляющее большинство - не "играют" в LinX. Это не повседневная задача. Более того. НИОДНА реальная задача не создаст такой нагрузки и не заставит вентиляторы крутиться на полной скорости. Если только конечно абстрактный Вася их на постоянку не включил. Я запускал у себя рендер vRay на 3D Maxe достаточно тяжелой сцены на процессоре. Загрузка всех ядер - 100%, а температура - в районе 55грд. Ничтожно мало количество повседневных приложений, которые используют AVX2 и FM3 инструкции. Таким образом при правильной настройке оборотов можно вполне оставаться в зоне акустического комфорта в 90% случаев. Это если вертушки адекватны при 500-900 оборотах. Вот у CM- они не адекватны. У Корсара - не слышал.
Я конечно попробую порассуждать на эту тему. Если человеку нужны красивые цифры в LinX и Prime то его удел - терпеть эти самые 2000rpm с ощущением рождения на космодроме.
![:-) :-)](./images/smilies/smile.gif)
Но подавляющее большинство - не "играют" в LinX. Это не повседневная задача. Более того. НИОДНА реальная задача не создаст такой нагрузки и не заставит вентиляторы крутиться на полной скорости. Если только конечно абстрактный Вася их на постоянку не включил. Я запускал у себя рендер vRay на 3D Maxe достаточно тяжелой сцены на процессоре. Загрузка всех ядер - 100%, а температура - в районе 55грд. Ничтожно мало количество повседневных приложений, которые используют AVX2 и FM3 инструкции. Таким образом при правильной настройке оборотов можно вполне оставаться в зоне акустического комфорта в 90% случаев. Это если вертушки адекватны при 500-900 оборотах. Вот у CM- они не адекватны. У Корсара - не слышал.
-
Valera____
Member
Добрый вечер всем,собрал карту все норм,огромное спасибо gehka3 и всем кто подсказал советом ![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
-
oracool
Member
Народ, что сейчас есть относительно недорогого и толкового в продаже из 120-х вертушек под радиаторы?
-
poulk
Advanced Member
думаю лучше этот вопрос будет задать в теме про вентиляторыoracool:Народ, что сейчас есть относительно недорогого и толкового в продаже из 120-х вертушек под радиаторы?
п.с. относительно "недорого" это сколько ?
-
oracool
Member
poulk
Я не корректно выразился. Нужен просто хороший вентиль без лишних понтов.
Я не корректно выразился. Нужен просто хороший вентиль без лишних понтов.
-
Piopi_2
Member
блин, на сторонние ресурсы запрещено давать ссылку кажется. В общем, всё зависит от модели радиатора. Может озвучите?oracool: Народ, что сейчас есть относительно недорогого и толкового в продаже из 120-х вертушек под радиаторы?
-
sensey
Member
До прикладуpoulk:sensey
друже в тебе голова бобо ? яка брехня ? де я казав "переплата за бренд" ?
Потім ось цеpoulk: еще вопрос готов ли ты заплатить цену корсара (где то полтора раза выше чем у арктика) по сути лишь за бренд,
Тут варто зазначити що корсар дає 5 років гарнтії а Арктик лише 2.poulk: сервісне обслуговування ?
ну якщо ви готові заплатити 1,5-2 ціні за це ок. правда не зовсім впевнений, що ви його в Україні отримаєте в повному обсязі ?
до речі в інших теж є гарантія якщо що
І тут poulk заявляє що він не предвзято ставиться до СВО від корсара після не прийтятого на сервісне обслуговування БЖ від корсарpoulk: (хотя по качеству изготовления я бы сказал особой разницы нет), производительность тоже должна быть не плохой. но цена у корсар уже вполне "взрослая"![]()
А це просто епік, називається бажаю тобі того, чого самому бракує. Молодець.poulk: рік назад вони мене нафіг посилали і казали, що звертайтесь до роздрібних продавців коли треба було запчастини до корпуса купити.
а пару років назад коли була проблема з БП сказали прислати за свій кошт в амстердам (але враховуючи названі корсар умови простіше і дешевше було відправити бп закордон де його купляв).
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
Бажаю тобі цього ж, проте без сарказму. Воно тобі більш потрібнеpoulk: вчись трохи уважніше читати і не думати дупою
![yes :yes:](./images/smilies/yes.gif)
P.S. Далі продовжувати не маю наміру.
-
poulk
Advanced Member
sensey
- спойлер
- ай на-на. такий аналіз глибинний
в мене для тебе погана новина
ти фанат корсару
що до корсара(щоб остаточно поставити точки над і)
мені бренд корсару подобається.
але відверто він того не вартий.
якість корсара знаходиться на середньому рівні, ціна при цьому не завжди гуманна.
особливо що стосується матеріалів.
як власник іх самого дорогого корпуса можу сказати що вони явно економлять
якщо вони це компенсують гарантією ок.
але багато людей (в т.ч. і я) краще не стикатися з гарантією взагалі
от навіть твій приклад. тобі не здається
4 гарантійних звернення по 6 водянках якось не надто добре говорять про якість корсар ?
взагалі теж більше не маю наміру продовжувати подібні балачки.
озирнись навколо є багато брендів окрім корсар
-
sensey
Member
Я нічий не фанат я просто коментую, вашу думку про дорогу ціну. І тепер повертаючись до вашого зауваження про вчись трохиpoulk:[
4 гарантійних звернення по 6 водянках якось не надто добре говорять про якість корсар ?![]()
взагалі теж більше не маю наміру продовжувати подібні балачки.
озирнись навколо є багато брендів окрім корсар
Ви б помітили, що 2 із 4 по вині користувача , а саме загублені болти кріплення та розірваний ЮСБ шнурок. Корсар міг легко послати в сусідній куточок де ці самі речі продаються за гроші 14 і 12 евро відповідно, а не надати це все безкоштовно. Якось так.poulk: вчись трохи уважніше читати і не думати дупою
P.S. Беріть до уваги більш обьемну інформацію у мене декілька блоків Seasonica і три куллера від ноукта може я і їх фанат
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)