Новини
Останні статті і огляди
Кто на кого учился? Кем бы хотели быть?
-
Andrey2005
Member
nochnik89
Я не говорю что вымогают именно молодые, я не сортирую по возрасту. И 20-30грн, тортики конфетки я не считаю взяткой. Даже больше, если благодарный пациент дает что то врачу после лечения по своему усмотрению, а не по намекам, то это не взятка, это добровольная благодарность.
Насчет того что не учат - верю, понимаю, но нужно самому учится и набираться опыта, а не ждать что научит чужая тетя, которая вам ничему не обязана.
Но самая большая проблема это совсем не взятки, а большой процент бестолковых врачей, которые максимум что могут это выписать стандартный набор антибиотиков и химии, при этом не умея поставить диагноз.
Я не говорю что вымогают именно молодые, я не сортирую по возрасту. И 20-30грн, тортики конфетки я не считаю взяткой. Даже больше, если благодарный пациент дает что то врачу после лечения по своему усмотрению, а не по намекам, то это не взятка, это добровольная благодарность.
Насчет того что не учат - верю, понимаю, но нужно самому учится и набираться опыта, а не ждать что научит чужая тетя, которая вам ничему не обязана.
Но самая большая проблема это совсем не взятки, а большой процент бестолковых врачей, которые максимум что могут это выписать стандартный набор антибиотиков и химии, при этом не умея поставить диагноз.
-
The_Io
Member
Мне этим летом один док "прописал" все что было написано на рекламном плакате у него в кабинете. И это не безобидные штуки для профилактики, а лекарства для лечения.Andrey2005:Но самая большая проблема это совсем не взятки, а большой процент бестолковых врачей, которые максимум что могут это выписать стандартный набор антибиотиков и химии, при этом не умея поставить диагноз.
Кстати, был вчера у стоматолога. Говорят, хотят им сделать субботу рабочим днем. не знаю, это только у них или вообще, но звучит странно. Между собой на зарплаты жаловались.
-
Nic_Roman
Member
ПрихлопБилл
Вони це хто? Я теж лікар. Не розумію що вам не подобається? Тема не про лікарів) я купляю матеріали за свої гроші і беру гроші за роботу. Я стоматолог. За лікувальників не знаю за що хто і скільки бере.
Добавлено через 2 минуты 53 секунды:
The_Io
Мені особисто всерівно) субота робочий день означає що по менше годин вдень робити. 33год робочий тиждень!
Вони це хто? Я теж лікар. Не розумію що вам не подобається? Тема не про лікарів) я купляю матеріали за свої гроші і беру гроші за роботу. Я стоматолог. За лікувальників не знаю за що хто і скільки бере.
Добавлено через 2 минуты 53 секунды:
The_Io
Мені особисто всерівно) субота робочий день означає що по менше годин вдень робити. 33год робочий тиждень!
-
Omelya
Member
Omelya
это совсем другая тема ...о выделении денег на медицину .[/quote]
согласен, так всюди, в економіці теж саме - хлібні місця (не обов'язково корупція, просто круті фірми наприклад, де чисті зп) так просто туди не сядеш, в мене не далеко від дому, в Черкассах є завод Азот, хім гігант, хотів туди влаштуватися але мене сусіди ще завчасно попередили, на хлібні вакансії туди не попадеш, платять круто але місця передаються спадком від батька сину, навіть не продаються якшо купить захочеш або така сумма, що резона не має. Не влаштувався
Віддав на навчання 6 років життся і десь 40-50к грн. Хочу зп від 5000 грн. Але хотіть не вредно, реально що світить це 2500-3500 грн. Тип - офісний планктон, скучна робота
От є бажання влаштуватися на місце, де можна хабарі якісь брати, хоча б в режимі 50-50, тость 2500 грн зп, і хабарі 2500 іще = 5000 на місяць. Але навіть на таке місце фіг хто молодого допустить і тим паче з вулиці.
Все, що мені світить - це як ви вище сказали - копійки від вдячних клієнтів, в вигляді хабару 10-30 грн з рила на день... Тость підсос, побираться.
А так то є бізнес з мамою напару але там завдяки покращенню після 2013 року він став цією осінню надовго.
это совсем другая тема ...о выделении денег на медицину .[/quote]
согласен, так всюди, в економіці теж саме - хлібні місця (не обов'язково корупція, просто круті фірми наприклад, де чисті зп) так просто туди не сядеш, в мене не далеко від дому, в Черкассах є завод Азот, хім гігант, хотів туди влаштуватися але мене сусіди ще завчасно попередили, на хлібні вакансії туди не попадеш, платять круто але місця передаються спадком від батька сину, навіть не продаються якшо купить захочеш або така сумма, що резона не має. Не влаштувався
Віддав на навчання 6 років життся і десь 40-50к грн. Хочу зп від 5000 грн. Але хотіть не вредно, реально що світить це 2500-3500 грн. Тип - офісний планктон, скучна робота
Все, що мені світить - це як ви вище сказали - копійки від вдячних клієнтів, в вигляді хабару 10-30 грн з рила на день... Тость підсос, побираться.
А так то є бізнес з мамою напару але там завдяки покращенню після 2013 року він став цією осінню надовго.
-
ДАВ
Member
- Omelya
- Все, що мені світить - це як ви вище сказали - копійки від вдячних клієнтів, в вигляді хабару 10-30 грн з рила на день... Тость підсос, побираться
- А то что что полстраны живет на 2000, пенсионеры на 1000 не смущает, или у Вы думаете у всех тоже подсос в 10-30 гривен с рыла.
-
ПрихлопБилл
Member
Когда ввалишь в восстановление себя 200к после "лечения", тогда поговорим, "врач".Nic_Roman:ПрихлопБилл
-
Omelya
Member
мабуть я жорстко висловився словом "рило"... Мав на увазі, що якшо за день обслужиш 10-20 клієнтів, то навіть якщо хтось дасть 20-30 гривень, то по 20 гривень на 22 робочі дні це нещасна, смішна добавка до зарплати. яку навіть хабарем назвати не можна, та й по закону це не хабар, якщо не помиляюся, посадова особа може отримати від клієнта подарунок але не більше 81 грн, це не буде хабар. Проте враховуючи які зараз злидні в країні, то вже просто не має в людей грошей щоб давати хабарі.ДАВ:
- Omelya
Все, що мені світить - це як ви вище сказали - копійки від вдячних клієнтів, в вигляді хабару 10-30 грн з рила на день... Тость підсос, побираться
- А то что что полстраны живет на 2000, пенсионеры на 1000 не смущает, или у Вы думаете у всех тоже подсос в 10-30 гривен с рыла.
-
Andrey2005
Member
Тю, так что это были за слезы что что взрослые не пускают молодежь? К хорошему стоматологу люди сами идут бегут! и друзей родных приводят, и с деньгами у них все в порядке. Да, для этого нужно прокачать руки и голову, плюс опыт, и клиенты не в первый день побегут. Лично я еще не встречал нищего толкового стоматолога. Конкретно мой стоматолог работает по полдня, и уже купил вторую машину, отдыхает 2 раза в год за бугром и содержит всю свою семью. И при этом он не дорого берет.Nic_Roman: Я теж лікар. Не розумію що вам не подобається? Тема не про лікарів) я купляю матеріали за свої гроші і беру гроші за роботу. Я стоматолог. За лікувальників не знаю за що хто і скільки бере.
Так что либо все еще впереди по причине первых лет работы, либо нужно срочно качать навык рук и головы.
-
ДАВ
Member
Omelya
- Професия врача вынуждает людей отдавать последнее, залазить в долги и кредиты.
- И есть деньги или нет не важно.Или ищи, или помирай.
- Это не к Вам Это общая ситуация с медициной. Да и со всей страной.
-
Omelya
Member
стоматологи у всі часи цінилися. я хожу до одного й того самого стоматолога, робить гарно, психологічно я з ним спокійний, при гарних грошах людина. Але як він розказав скільки пішло грошей щоб відкрити свій кабінет, там як я поняв 100к баксів не менше вложено, тах походу більше в пару раз. Не забувайте, що цих кабінетів по городу купа як тих же нотаріусів(окрема справа - скіки стоїть ліцензія нотаріуса, в Черкасах чув що пару сотень К гривень, в москві 0,25-1млн зелені). Так от порахуйте скільки грошей треба щоб відкритися тому ж стоматологу, тим паче в наш час, чи є резон? Скоро люди будуть просто тупо виривати зуб - нема зуба нема проблеми = гроші не треба тратити.Andrey2005:Тю, так что это были за слезы что что взрослые не пускают молодежь? К хорошему стоматологу люди сами идут бегут! и друзей родных приводят, и с деньгами у них все в порядке. Да, для этого нужно прокачать руки и голову, плюс опыт, и клиенты не в первый день побегут. Лично я еще не встречал нищего толкового стоматолога. Конкретно мой стоматолог работает по полдня, и уже купил вторую машину, отдыхает 2 раза в год за бугром и содержит всю свою семью. И при этом он не дорого берет.Nic_Roman: Я теж лікар. Не розумію що вам не подобається? Тема не про лікарів) я купляю матеріали за свої гроші і беру гроші за роботу. Я стоматолог. За лікувальників не знаю за що хто і скільки бере.
Так что либо все еще впереди по причине первых лет работы, либо нужно срочно качать навык рук и головы.
-
Andrey2005
Member
Зачем сразу открывать свой кабинет? Можно работать в обычной районной поликлинике, но работать нужно качественно,и заработать себе репутацию, а не быть очередным костоломом. И кстати мой стоматолог не обижается когда я говорю что большинство врачей тупые бездари, он и сам боится ходить по врачам, зная их безрукость. И кстати это я слышу не от одного врача.Omelya: стоматологи у всі часи цінилися. я хожу до одного й того самого стоматолога, робить гарно, психологічно я з ним спокійний, при гарних грошах людина. Але як він розказав скільки пішло грошей щоб відкрити свій кабінет, там як я поняв 100к баксів не менше вложено, тах походу більше в пару раз. Не забувайте, що цих кабінетів по городу купа як тих же нотаріусів(окрема справа - скіки стоїть ліцензія нотаріуса, в Черкасах чув що пару сотень К гривень, в москві 0,25-1млн зелені). Так от порахуйте скільки грошей треба щоб відкритися тому ж стоматологу, тим паче в наш час, чи є резон? Скоро люди будуть просто тупо виривати зуб - нема зуба нема проблеми = гроші не треба тратити.
На счет сразу вырвать зуб - при условии что обычная средняя пломба стоит 150-250грн, то лучше поставить пломбу. Ну а если реально сложный запущенный случай, то может быть проще просто вырвать.
-
Nic_Roman
Member
будуть інші проблеми, ви думаєте зуби для краси і для того щоб по зубах зїздити?просто тупо виривати зуб - нема зуба нема проблеми
-
Omelya
Member
[quote
Зачем сразу открывать свой кабинет? Можно работать в обычной районной поликлинике, но работать нужно качественно,и заработать себе репутацию, а не быть очередным костоломом. И кстати мой стоматолог не обижается когда я говорю что большинство врачей тупые бездари, он и сам боится ходить по врачам, зная их безрукость. И кстати это я слышу не от одного врача.
На счет сразу вырвать зуб - при условии что обычная средняя пломба стоит 150-250грн, то лучше поставить пломбу. Ну а если реально сложный запущенный случай, то может быть проще просто вырвать.[/quote]
ну це все із розряду: - вчися синочок, слухайся батьків, працюй, не спіши і все в тебе вийде. В де чому це правда але чомусь як показує статистика, 70-80% нашого населення живе не багато точно.
Бездарів багато серед лікарів, я з цим зтикався років 9 назад, коли маму тупо в коридорі поклали на каталку, потім як дали 50грн(це треба кожен день давати було), то поклали до палати, це Київ. Зараз, як намене плюс майдана, всі ці беспредельщики трохи угомонили свої апетити і/або їх поставили на місце. Особливо це стосується ментів, при янику був жесточайший ментовський беспредел, чого тіки випадок Врадіївки вартує.
Я добре проварився в освіті, скажу що там безтолкових преподів 50% точно, рівень знань - вище студента. все. Дійсно толкових 10-20%. Нормальних іще 30%.
Знову ж таки політика-економіка, так як це моя парафія, то просто елементарно бачу, що біда країни в тому що їй катастрофічно не хватає кадрів,а ті що розумні в них цінності інші - типу напанувати три рублика та так щоб не спіймали, в прочем звичайні люди такі самі - аби десь шось підмутить, так щоб менти за попу не взяли, а потім ще цим гордитися.
В наших топ-менеджерів, що рулять країною, просто напросто відсутнє стратегічне управління, просто не хватає мозгів думати глобально в межах Землі.
Висновок - до влади/верхів/хлібних місць приходять/дориваються люди не з аналітичним, стратегічним мисленням, не з ціллю щось зробити краще, розвивати, покращувати країну. Для них ціль одна - тупа нажива, кічиться, козирять, гордиться цим.
Ця аксіома підходить для медиків, політиків, ментов, суддів, економістів, робочих, вчителів, малих і старих, кволих і больних. Навіть простий сторож який гордиться, що вночі злив бензин з машиин на стоянці - всі ви підтримуєте цю систему.
Так і живемо
Зачем сразу открывать свой кабинет? Можно работать в обычной районной поликлинике, но работать нужно качественно,и заработать себе репутацию, а не быть очередным костоломом. И кстати мой стоматолог не обижается когда я говорю что большинство врачей тупые бездари, он и сам боится ходить по врачам, зная их безрукость. И кстати это я слышу не от одного врача.
На счет сразу вырвать зуб - при условии что обычная средняя пломба стоит 150-250грн, то лучше поставить пломбу. Ну а если реально сложный запущенный случай, то может быть проще просто вырвать.[/quote]
ну це все із розряду: - вчися синочок, слухайся батьків, працюй, не спіши і все в тебе вийде. В де чому це правда але чомусь як показує статистика, 70-80% нашого населення живе не багато точно.
Бездарів багато серед лікарів, я з цим зтикався років 9 назад, коли маму тупо в коридорі поклали на каталку, потім як дали 50грн(це треба кожен день давати було), то поклали до палати, це Київ. Зараз, як намене плюс майдана, всі ці беспредельщики трохи угомонили свої апетити і/або їх поставили на місце. Особливо це стосується ментів, при янику був жесточайший ментовський беспредел, чого тіки випадок Врадіївки вартує.
Я добре проварився в освіті, скажу що там безтолкових преподів 50% точно, рівень знань - вище студента. все. Дійсно толкових 10-20%. Нормальних іще 30%.
Знову ж таки політика-економіка, так як це моя парафія, то просто елементарно бачу, що біда країни в тому що їй катастрофічно не хватає кадрів,а ті що розумні в них цінності інші - типу напанувати три рублика та так щоб не спіймали, в прочем звичайні люди такі самі - аби десь шось підмутить, так щоб менти за попу не взяли, а потім ще цим гордитися.
В наших топ-менеджерів, що рулять країною, просто напросто відсутнє стратегічне управління, просто не хватає мозгів думати глобально в межах Землі.
Висновок - до влади/верхів/хлібних місць приходять/дориваються люди не з аналітичним, стратегічним мисленням, не з ціллю щось зробити краще, розвивати, покращувати країну. Для них ціль одна - тупа нажива, кічиться, козирять, гордиться цим.
Ця аксіома підходить для медиків, політиків, ментов, суддів, економістів, робочих, вчителів, малих і старих, кволих і больних. Навіть простий сторож який гордиться, що вночі злив бензин з машиин на стоянці - всі ви підтримуєте цю систему.
Так і живемо
-
gehka3
Катярко
Omelya
Хватит митингов, остыньте, подышите свежим воздухом
Хватит митингов, остыньте, подышите свежим воздухом
-
shurakachalkin
Member
правильный ответ на вопросы:
учился и всё, ни на кого, а просто учился, учюсь и буду учиться
ни кем не хотел бы быть, кроме астронавта, в космосе еще меня не было...
причем не космонавтом, а именно астронавтом, построить звездолёт и лично испытать его, возможно oneway ticket
но это, мне уже чуйка подсказывает, из области фантастики
так что программа-минимум - посетить iss в качестве гостя
учился и всё, ни на кого, а просто учился, учюсь и буду учиться
ни кем не хотел бы быть, кроме астронавта, в космосе еще меня не было...
причем не космонавтом, а именно астронавтом, построить звездолёт и лично испытать его, возможно oneway ticket
но это, мне уже чуйка подсказывает, из области фантастики
так что программа-минимум - посетить iss в качестве гостя
-
Victor Kotyara
Member
-Папа, я кушать хочу...
-Стыдись, сынок, в твои годы я хотел быть космонавтом.
-
nochnik89
Member
Всем советую ! Занимайтесь своим здоровьем, занимайтесь спортом ,бегайте по утрам ,зарядку хотя бы делайте ,кушайте свежие овощи ,фрукты ,каши , чаи из трав (ромашка ,мята) . Ходите почаще в походы (это минимум средств и максимум удовольствия) .
Здоровье у Вас всех только одно . В здоровом теле - здоровый дух . Бросьте вредные привычки ...хватит уже бухать . Мы и так живем в не самом экологически чистом мире с повышенной радиацией (а об этом мне очень подробно известно), а с годами становиться будет только хуже .
И друзей своих привлекайте к здоровому образу жизни . Все ! Я все сказал ... удачи и хорошего настроения всем нам .
Здоровье у Вас всех только одно . В здоровом теле - здоровый дух . Бросьте вредные привычки ...хватит уже бухать . Мы и так живем в не самом экологически чистом мире с повышенной радиацией (а об этом мне очень подробно известно), а с годами становиться будет только хуже .
И друзей своих привлекайте к здоровому образу жизни . Все ! Я все сказал ... удачи и хорошего настроения всем нам .
-
Alexey1977
Member
учился на технолога по автоматическим линиям и инженерную механику - по специальности хватило полгода что бы понять, что гробить здоровье и время на дядю за три копейки у нас на заводах не мое.
был сис.админом в различных компаниях от небольших до довольно серьезных, сейчас инженер по серверам и системам хранения данных в одной из западных компаний
был сис.админом в различных компаниях от небольших до довольно серьезных, сейчас инженер по серверам и системам хранения данных в одной из западных компаний
-
shurakachalkin
Member
конечно не хочу загадывать на будущее, но инвалидам второй группы нельзя иметь детей по закону, так что мимоVictor Kotyara:-Папа, я кушать хочу...
а про космонавтов, так то просто мечта, которая не привязана к реальности, у меня гипертония и проблемы с давлением в голове
но учился почти без денег год в хаи на третьем факультете, потом в местном машиностроительном вузе шесть лет с академами и заочками, потом понял, что система образования больше ничего мне не даст в плане знаний, а корочку мне предлагали сразу после выпусного, подошел высокий парень и говорит что-то типо "диплом пятсот баксов ннада?", надо было купить и не париться в этих сосалищах денег под названием "украинский вуз"...мож всё было бы по другому...
-
Victor Kotyara
Member
shurakachalkin
Это анекдот.
Это анекдот.