Платформа 1366 стоит ли?

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
sensey
Member

Повідомлення

Капитан Немо
Omelya

Вам би прочитати притчу про сім хлібин.
unomen
Member

Повідомлення

да ладно вам там его осуждать
не знаю как там у них
может там папа ему просто хотел денег дать а он не хотел брать
поэтому типа "купил" плату
чужая семья потемки ага
а то набежали сразу моралфаги
goldenvirus
Member

Повідомлення

Капитан Немо
А что тут такого...я не понимаю чего вы язвите...в прошлом году отдал родителям комп на И3 2100 вместе с 20" моником, просто потому-что их старый тормозил в браузере...Сейчас родители довольны, и мне на душе спокойно, инога когда в гости захожу, профилактику делаю, пыль гоняю и софт подчищаю...
Omelya
Member

Повідомлення

goldenvirus:Omelya
Отцу продал? Я б в какой *опе не был, так бы не сделал...отдал бы просто так...
ну поперше, я її купив за 2500, по друге, я за неї ручався,що буде робити, а купляв через ОЛХ і не знаю шо мені там прислали. тим паче що батько вже давненько просив йому підшукати заміну його пентіума, хотів б\у шоб зєкономить. по третє батя живе отдельно, я отдельно, бюджети різні. Матерінка в мене була 4 дні, з такими пріколами я міг просто дати баті 2500 і сказати це тобі просто так.
ну й четверте, що я йому продав мать яку він може продать ЛЕГКО в любий момент дороже чим купив, бо ціниться.
А в целом я не криса (як тут хтось з тонким намеком писав) і коли в мене і мами гроші зароблялися, то ми помагали батькові просто так, він нам, от зараз я в кредітах і жопі, нам батько помага. Бізнес стоїть. :(
ПС: спс майдану, і всім політикам за покращення. :mad:
Сорі за много букафф.

А мать крута сама по собі, Е5520 погнала з 2,2гц до 3,8гц. Хотів довести до 4гц але вже не стабільно на 4 було. Думав взяти, міг прям "щас" купляти Е5649 за 1500 грн...Тут вже готовився відписати тести як проц себе з жирафою 970 поведе. Але серпень мене опустив ниже плінтуса.
Востаннє редагувалось 10.12.2015 23:03 користувачем Omelya, всього редагувалось 1 раз.
Капитан Немо
Member

Повідомлення

Как стыдно читать эту пародию на украинский язык...
goldenvirus
Member

Повідомлення

Капитан Немо
Omelya
sensey
Ладно, всё, проехали...пусть каждый останется при своём мнении, а то понеслось...
unomen
Member

Повідомлення

Капитан Немо:Как стыдно читать эту пародию на украинский язык...
ой да ладно вам
реально "язык"
в разных частях страны разный
вон сестра когда в черновцы приехала с черниговской области
то ее спрашивали не с белоруссии ли она :gigi:
saab87
Member

Повідомлення

а на 1366 платформе должны же быть какие то косяки, ведь платформа уже старая 2008 г. Вроде как память нре работает на высоких частотах?
unomen
Member

Повідомлення

saab87:а на 1366 платформе должны же быть какие то косяки, ведь платформа уже старая 2008 г. Вроде как память нре работает на высоких частотах?
а зачем высокие частоты если есть 3 канала?
пс. а так да вы правы выше 2000 сложно :weep:
Капитан Немо
Member

Повідомлення

Есть литературный украинский, который я и учил в школе. И когда вижу, что вместо слова "окремо" пишут "отдельно" - ужасаюсь. Как и обилие в украинской рекламе слова "люблю", хотя всегда было "кохаю".
unomen
Member

Повідомлення

Капитан Немо:Есть литературный украинский, который я и учил в школе. И когда вижу, что вместо слова "окремо" пишут "отдельно" - ужасаюсь. Как и обилие в украинской рекламе слова "люблю", хотя всегда было "кохаю".
а что не так люблю ?
или вы думаете правильно говорить - я кохаю помідори ? :laugh:
goldenvirus
Member

Повідомлення

Правильно говорить "мені подобаються томати" наверное...тоже вроде в школе учил украинский, но уже много чего забыл(((
Капитан Немо
Member

Повідомлення

unomen томати подобаються, або я обожнюю помiдори. Але кохаю...
avtoelectrik
Member

Повідомлення

Капитан Немо
одно могу сказать ,с такими знаниями государственного языка как у тебя лучше такими постами не позорится :lol:
goldenvirus
Правильно говорить "мені подобаються томати" наверное...тоже вроде в школе учил украинский, но уже много чего забыл(((
посоны вы с какой планеты?!!!! :D ,елки палки .....позор для страны :D

Добавлено через 8 минут 40 секунд:
Omelya
а тобі ,я б дав реального підсрачника не тільки за батька ,а і ще за де що :popcorn:
unomen
Member

Повідомлення

goldenvirus:Правильно говорить "мені подобаються томати" наверное...тоже вроде в школе учил украинский, но уже много чего забыл(((
вообще в украинском слово "люблю" не есть прямым синонимом для "кохаю"
подобається -> люблю-> обожнюю
кстати обожнюю правильней всего переводится на русский как - без ума от ... имхо канешн
а так да - любов і кохання в українській мові це трошки різні речі
любити матір, батьківщину, сало :gigi: - як же без сала .
кохати - дівчину, хлопця.

Але в поезії зустрічається наприклад - "краю мій коханий".
як вираження крайньої форми любові та відданості.

вообщем как то так :D
без обид ребят - я понимаю что русскоязычным трудно вникнуть в эти тонкости :beer:
avtoelectrik
Member

Повідомлення

unomen
у тебя корабли от вг установлены ? очень хотелось бы узнать как ведет себя 1366 при минимум 6ти торпедах в кадре :D ,у 771 зиона проц сразу упарывается на 100% по первому ядру и видео не догруз всего 45% и просадка фпс с 60 при всинк до 40 :) ,вот и интересно на сколько сильней в этом плане следующее поколение зионов....
unomen
Member

Повідомлення

avtoelectrik:unomen
у тебя корабли от вг установлены ? очень хотелось бы узнать как ведет себя 1366 при минимум 6ти торпедах в кадре :D ,у 771 зиона проц сразу упарывается на 100% по первому ядру и видео не догруз всего 45% и просадка фпс с 60 при всинк до 40 :) ,вот и интересно на сколько сильней в этом плане следующее поколение зионов....
корабли то есть но я пока на интертелекомовском свистке сижу - накладно апдейт качать :gigi:
хотя думаю на днях затестю :beer:
sensey
Member

Повідомлення

Воу воу хлопці не перетворюємо тему на розбір мови рідної і нерідної. Тема про 1366. :beer:
P.S.Але я за українську. "Язик" намагаюсь не коверкати та не виходить.
максимzp85
Member

Повідомлення

FullBlooded
Мать приехала? Че с разговор вышло?
Omelya
Member

Повідомлення

Так шоб поставить точку в цьому благані напишу я.
На счет вашої моралі\совісті: батько довльний вже не один місяць бо комп гарно робить і він може в онлай ігри грати та фільми дивитися, по друге він би все одно десь би купив би собі новішого комлпекта, наприклад у бариг які йому цю материнку(+е5520+бокс кулер) за 4000 продали б. Або сраний комлект на 1156 сокеті за 2500грн на і3. По третє я вже тоді почти начинав жити в кредіт, точніше знав що йде до того (заробили з мамою 1600грн на двоїх за місяць). Жили на заначки той місяць, плюс не передбачувані розтрати на лікарню, як я вже казав серпень мене опустив по повній. То що? Мені тупо 2500 було віддати батькові,а самому потім десь одалжувать бігать? :rotate: логіка у вас пацани "железна". Чи може ви просто живете гарно, тому не вдупляєтесь.
Про мову - я ДУЖЕ злюся, коли мене РУСЬКОговорящі учать як мені рідною мовою розмовляти, а особливо товарищ з Луганська. ви самі в повсякденні хоча б діалектом навчіться розмовляти як я з народження, ви ж українською не вмієте розмовляти. А вміти писати грамотно, це добре і я вмію на 80-90%, просто інколи я пишу як думаю тость діалектом, інколи по руськи, чи українською.
Відповісти