портрібна порада

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nic_Roman
Member

Повідомлення

є власне такий бж http://www.highpowersupply.com/hpc420302df.html" target="_blank
High Power HPC-420-302 DF от Sirtec

питання чи потягне він атлон 240, GIGABYTE GA-MA770T-UD3P, 2х2гб ддр3, 500 хард, 250гтс ок мсі, двд рв

питання 2 живлення материнки 20+4 пінове і проца 4х пінове(а є тільки 20пін і 4) не стає 4х пінового живлення- можна перехідником таким як на відяху кинути живлення на мамку чи на проц

народ важко підказати ? ато пробувати самому влом
DLYNNUJ
Member

Повідомлення

Nic_Roman
Ты не досмотрел.Там все ок.20+4-это на мать,а отдельно 4 пин-на проц.Никаких переходников не надо.
Потянет.Загляни в мой профиль.Та байда держалась на Чифе 400 ватт.Проц только был на 3.0 Ггц,но было 2 винта.
Nic_Roman
Member

Повідомлення

там тільки 20+4 на маму і все на проц нема(або 20 на маму і 4 на проц і 4 ще до мами нема) не знаю чи так було чи хтось стирив в мене той бж 2 роки в ідпочивав

там 100 процентів тільки 1 4х пінове живлення, можна через перехідник з звичайного 4хпінового на таке як треба до проца чи відяхи подати живлення на проц чи на маму?
Serega26
Member

Повідомлення

слушай не мути с БП! возьми нормальный(FSP, ТТ, СМ) v 2.2 с 2-мя 12V вирт. линиями по 18А или более... а то намутиш х/з, потом будешь краснеть перед другом, по описанию твоего БП, там всего 1 линия в 18А, что даст тебе 216W полезных, в процессе работы когда этих ватт не будет хватать БП будет придавливать сначала 5V линию а потом и 3V пойдут в ход, усе это с перегревом кондеров и в итоге :weep:
Nic_Roman
Member

Повідомлення

напевно візьму хотя FSP ATX-400PNR
Serega26
Member

Повідомлення

отличный выбор под собранное железо...
Nic_Roman
Member

Повідомлення

High Power HPC-420-302 DF от Sirtec
може комусь треба можу продати :D
Безникий
Member

Повідомлення

Nic_Roman
Сколько?
Nic_Roman
Member

Повідомлення

а скільки реально без торгу

Добавлено спустя 51 секунду:
він працював 3роки

Добавлено спустя 49 секунд:
потім поміняв його на 600 і він лежав в шафі :)
Безникий
Member

Повідомлення

Nic_Roman
В барахолку дай обьяву, а там будет видно.
DLYNNUJ
Member

Повідомлення

Nic_Roman
Странно.Если у тебя кто-то стырил разъем 4-пин,должны торчать лишние провода или огрызки от проводов.Внимательно посмотри.Я перепроверил на других сайтах,все отчетливо увидел.И на мать 24 пин+4 пин на проц.И две линии +12в(15А+18А).
Nic_Roman
Member

Повідомлення

я за тупив там 1 лінія 12в на 18а=216вт, добре провірив одного не можу поняти як в мне процювало на тому блоці 6750+п35 дс3+2гб опери+3 харда+2 привода+3850 512 пк, на маму треба було 20+4 і на поц 4і на відео 2х4 пін
Відповісти