ASUS GTX 970 Strix нагрев

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
ПрихлопБилл
Member

Повідомлення

afhpwnd:
ПрихлопБилл: Когда мне занесли х1650pro с вот этим вот на месте турбинки - я был удивлен :laugh:
Зображення
И работало? ))
Конечно нет.
vikpvv
Member

Повідомлення

А хіба 80 то багато? В мене на 960 в відьмаку 81-82 не рідкість , при 65 % оборотів кулера ,і нічого ,вроді працює норм.
shadowfiend10
Member

Повідомлення

vikpvv:А хіба 80 то багато? В мене на 960 в відьмаку 81-82 не рідкість , при 65 % оборотів кулера ,і нічого ,вроді працює норм.
для этого охлаждения - много, работать будет и на 90 градусах, вопрос - как долго?
thunder_blade
Member

Повідомлення

ну у вас и температурки стараюсь свою старушку выше 61-63 не греть :spy:
vikpvv
Member

Повідомлення

shadowfiend10:для этого охлаждения - много, работать будет и на 90 градусах, вопрос - как долго?
Взагалі то якби 80 було забагато ,виробником би було передбачено не 65% обертів кулеру а всі 100%.Також всі чіпи різні ,один гріється більше,другий меньше на тому ж СО.
thunder_blade:ну у вас и температурки стараюсь свою старушку выше 61-63 не греть
В мене попередню інку ічілл 660ті також не можливо було до 63 нагріти, а тепер от 82 ))),але я не парюсь ,є яка не яка гарантія 3 роки.
ПС по темі асус ,також багато від корпусу залежить,в мене при відкритій боковушці більше 75 не піднімається ,і то зараз ,коли потепліло а батареї шпарять як ненормальні.
Russel
Member

Повідомлення

На сайте Енвидиа есть список карт где указана критическая температура почти на всех до 99° какбе норм :D
Відповісти