Конечно нет.
Новини
Останні статті і огляди
ASUS GTX 970 Strix нагрев
-
ПрихлопБилл
Member
-
vikpvv
Member
А хіба 80 то багато? В мене на 960 в відьмаку 81-82 не рідкість , при 65 % оборотів кулера ,і нічого ,вроді працює норм.
-
shadowfiend10
Member
для этого охлаждения - много, работать будет и на 90 градусах, вопрос - как долго?vikpvv:А хіба 80 то багато? В мене на 960 в відьмаку 81-82 не рідкість , при 65 % оборотів кулера ,і нічого ,вроді працює норм.
-
thunder_blade
Member
ну у вас и температурки стараюсь свою старушку выше 61-63 не греть 
-
vikpvv
Member
Взагалі то якби 80 було забагато ,виробником би було передбачено не 65% обертів кулеру а всі 100%.Також всі чіпи різні ,один гріється більше,другий меньше на тому ж СО.shadowfiend10:для этого охлаждения - много, работать будет и на 90 градусах, вопрос - как долго?
В мене попередню інку ічілл 660ті також не можливо було до 63 нагріти, а тепер от 82 ))),але я не парюсь ,є яка не яка гарантія 3 роки.thunder_blade:ну у вас и температурки стараюсь свою старушку выше 61-63 не греть
ПС по темі асус ,також багато від корпусу залежить,в мене при відкритій боковушці більше 75 не піднімається ,і то зараз ,коли потепліло а батареї шпарять як ненормальні.
-
Russel
Member
На сайте Енвидиа есть список карт где указана критическая температура почти на всех до 99° какбе норм