pararam:
Схоже в комплекті з корпусом лише один низькооборотний справа, так що Вам треба добряче поміркувати робити основний видув наліво чи через верх rear-стінки (корпус в якійсь ніші стоятиме?) і виходячи з цього обирати кулер ЦП.
Ніша закрита з усіх боків, відкритий лише перед (це ніша в меблях, під телевізором, там 2 секції, на комп нижня секція, на двд програвач - верхня). Я планував вентиляцію організувати наступним чином.
Варіант 1.

- примусово видуваємо баштовим кулером від процесора в сторону дірок від 80мм вентилів, біля відеокарти вверх через вентиляцію в верхній кришці, 2 бокових вентилі працюють на вдув, щоб створити позитивний тиск. Надіюсь що гаряче повітря буде підійматись від відеокарти прямо в верх полиці, і буде йти собі по напрямку до переду. Повітря від процесора видуватиметься в задню стінку, і якщо воно гаряче, то теж буде хотіти йти догори. Верхню поличку (дах) спереді підніму на пару міліметрів, щоб дах був під невеличким нахилом, що дасть змогу теплому повітрю виходити з ніші.
Варіант 2.

Видув наліво - певно все залежатиме від довжини відеокарти, думаю що вона трохи заблокує потік, але якщо робити вентиляцію справа наліво, то тоді певно процесорний топ кулер буде краще. Мені цей варіант не подобається. Звідки відеокарта буде холодне повітря тягнути?
В принципі з моїм конфігом повинен справитись як 1 так і 2 варіант.
Тут цей корпус був протестований з дуже гарячим залізом, і з процесорним топ кулером.
А
тут корпус тестували з баштовим кулером. І в підтримку такого варіанту - самі сільвери в
рекомендаціях рекомендують баштовий кулер
Argon Series AR02.
Я за перший варіант, і так 2 вентилятора буду докуповувати, як забракне то поставлю стоковий сільвера коло процесора.