Android:
А вот данные по запросам
(инфа хоть и старая, но не думаю, что сильно поменялось)- спойлер
y.png
Хорошо это или плохо - я не знаю.
По-перше, це чисто "рускеміровський" пошуковик, тому Ви "довели" лише що російськомовні шукають в основному російською, по-друге, не треба лукавити щодо смислу такої статистики. Правильний причинно-наслідковий зв'язок: менше шукають, не тому що в країні в якій 2/3 називають українську мову рідною, не хочуть нею читати, а тому що мало що є шукати, а мало є внаслідок того, що ті, хто може створювати контент українською не хочуть цього робити посилаючись по суті на "українська непопулярна" або "невигідно", та мало які ще "причини" окрім "пишу своєю рідною" - це я якраз нормально сприймаю, але ж Ви кажете, що колектив авторів "переважно російськомовний", а на ділі виглядає що "повністю", і Ваші пояснення можна використати до чому на українському сайті мало матеріалів українською, але не до того, що вони начисто відсутні
![insane :insane:](./images/smilies/insane.gif)
тобто йде підміна питання (
А Ви не задумувались скільки з тих, хто тут чи будь-інде в "уа"-неті публікує і коментує російською в реалі розмовляє українською? "Тут всі шпрехають російською, а я що, біла ворона?" Такий шаблон поведінки називається конформізм або попросту стадний інстинкт. Це всеодно якби заглянули в курник і порахувавши зробили висновок, що з яєць вилуплюються переважно кури
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Хоча, скажу "без купюр", в Україні трохи менше ніж усім російськомовним абсолютно почхати на лінгвістичний дискомфорт україномовних і процеси маргіналізації їхньої рідної мови в їхній єдиній (на відміну від російськомовних) країні, такі справи((
Android:
А вот данные по запросам
(инфа хоть и старая, но не думаю, что сильно поменялось)- спойлер
y.png
Хорошо это или плохо - я не знаю.
Кроме того, около половины нашей аудитории из других стран, для которых тоже русский не чужд: России, Казахстана, Беларуси и т.д. Хоть у нас там и нет коммерческих интересов, но глупо лишать их информации.
Аудиторія з цих країн не чула про бравзер Chrome і гугл-транслейт? Українсько-російський напрямок перекладу там дуже пристойно налаштований
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)