Як власник і фанат карт АМД, хочу зауважити, що по дефолту в драйверах АМД виставлена Texture Quality не на High Quality, а просто на Quality, тобто в середнє значення. Цікаво, а що там у Нвідії.
Artistus
А какая разница? Сомневаюсь что АМД в дровах по дефолту установила такие параметры чтобы её карта изначально была в менее выгодных условиях. Вообще-то карты тестируют в том виде, который им придал производитель, тоже самое касается и драйверов. Это их проблемы если в драйверах по умолчанию какой-то параметр представлен не как у конкурента.
Artistus:Як власник і фанат карт АМД, хочу зауважити, що по дефолту в драйверах АМД виставлена Texture Quality не на High Quality, а просто на Quality, тобто в середнє значення. Цікаво, а що там у Нвідії.
А яка різниця? Ти давно востаннє бачив, щоб гра брала налаштування текстур з конфігу драйвера?
Artistus:Як власник і фанат карт АМД, хочу зауважити, що по дефолту в драйверах АМД виставлена Texture Quality не на High Quality, а просто на Quality, тобто в середнє значення. Цікаво, а що там у Нвідії.
vegas.pl.ua
І не Furry, а Fury. "Пухнастий" і "лють" це не тільки різне значення, а це прикметний та іменник - плутати їх не коректно.
exhh
Трохи переплутав назви параметрів, сидів з OS X коли писав. Завантажився у вінду, зняв скріни дефолтного профілю. Так, думаю, більш зрозуміло всім...
Чому по дефолту не High Quality?
Scoffer
Налаштування текстур гри - це одне, а те, наскільки якісно їх промальовує драйвер - це трохи інше, чи я чогось недорозумію? Texture Optimization завжди підрозуміває певні втрати в якості зображення, і якщо він не на High Quality по дефолту на топовій карті, то чому? Хоча, у мене 7970, а це уже якби не топ...
Интересное замечание в статье: При этом модули памяти HBM работают при 1,3 В вместо 1,5 В у GDDR5.
Это говорит не о понижении напряжения, а о скрытых возможностях памяти.
И в следующих разработках надо ожидать повышенную пропускную способность памяти уже при 1.5 вольтах.