Новини
Останні статті і огляди
Устройство usb не опознано
-
Дудинець
Member
Власне хочу запитати чи вирiшить usb PCI контролер цю проблему на 100%, хтось можливу зустрiчався з проблемою, що не розпiзнаються пристрої usb, i розв'язав її PCI контролером?
- Вкладення
-
Востаннє редагувалось 13.12.2009 12:49 користувачем Дудинець, всього редагувалось 1 раз.
-
вФокусе
Member
Дудинець а чего должен ПСиАй юсб решить эту проблему? скорее решат проблему драйвера устройства подключаемого к юсб
какая ось кстати совместимость подключаемого устройства с этой ОС заявлена?
какая ось кстати совместимость подключаемого устройства с этой ОС заявлена?
-
almazmusic
Король клавиатуры
Дудинець
что за устройство? подключаешь наверное через удлинитель?
что за устройство? подключаешь наверное через удлинитель?
-
Дудинець
Member
власне проблема виникла ще з стареньким сiменсом, тепер користуюсь 3G модемом i проблема дублюється (саме цiкаве 1 раз пiдключив модем нормально, через годину пiдлючаю ця помилка, ще церез день знов працює, тепер от знов бiда. Нiби пiд настрiй пк) терпiння уривається! Проблема i на переднiй панелi i ззадi, подовжувача нема, на Xр i на windows 7 те саме.
-
almazmusic
Король клавиатуры
Дудинець
ты не ответил на вопрос подключения
ты не ответил на вопрос подключения
-
Дудинець
Member
ну не знаю про сумiснiсть, але ж модем працював в певний час отже сумiсний!
При цiй помилцi в Диспетчерi приладiв в роздiлi контроллер usb, з'являється пристрiй Unknown devisec, з знаком оклику коли обновляю для нього драйвер пише "даний пристрiй не потребує оновлення драйверу вiн вже установлений вiндовс ".
Тобто вiндовс не бачить самого пристрою i не дає можливiсть поставити дрова?
Пiдлючав в любi usb на корпусi так само я ж писав вище!
п.с. флешки i плеєр працюють без проблем!
Добавлено спустя 4 минуты 23 секунды:
рив гугл пишуть що це проблема usb контролера в пiвденному мостовi, нiби вiн занижує напругу на портах usb тому проблему можна вирiшити PCI usb контролером? чи так це?
При цiй помилцi в Диспетчерi приладiв в роздiлi контроллер usb, з'являється пристрiй Unknown devisec, з знаком оклику коли обновляю для нього драйвер пише "даний пристрiй не потребує оновлення драйверу вiн вже установлений вiндовс ".
Тобто вiндовс не бачить самого пристрою i не дає можливiсть поставити дрова?
Пiдлючав в любi usb на корпусi так само я ж писав вище!
п.с. флешки i плеєр працюють без проблем!
Добавлено спустя 4 минуты 23 секунды:
рив гугл пишуть що це проблема usb контролера в пiвденному мостовi, нiби вiн занижує напругу на портах usb тому проблему можна вирiшити PCI usb контролером? чи так це?
-
вФокусе
Member
Дудинець в биосе не каких настроек не доступно типа напряжения или режима работы как usb 1.1
-
Mihpod
Member
У меня была похожая ситуёвина, после установки новой материнской платы *мать поддерживала только 1,1*, флэшку на 1 гиг видела, а от 8 гиг напрочь отказывалась, usb вообще не хотел её видеть... Покупка контроллера решила все вопросы, всё заработало.
-
Дудинець
Member
В бiосi змiнював настройки жодна комбiнацiя не допомогла.
Добавлено спустя 1 минуту 43 секунды:
та цi налаштування неважливi адже модем працював з ниму спершу!
Добавлено спустя 1 минуту 43 секунды:
та цi налаштування неважливi адже модем працював з ниму спершу!
-
Rimlyanin
Member
+5ть питания проверить,
заглянуть в диспечер на предмет наличия vid/pid на неопознаном устройстве,
подключить в другой разьем,
если подключение кабелем - сменить кабель.
заглянуть в диспечер на предмет наличия vid/pid на неопознаном устройстве,
подключить в другой разьем,
если подключение кабелем - сменить кабель.
-
Дудинець
Member
що таке vid/pid?
в полi Device status описана помилка Windows has stopped this device because it has report problems. (Code 43)
в полi Device status описана помилка Windows has stopped this device because it has report problems. (Code 43)
-
Klon
CG graphikos fan
дровишки
после моего трабла с флехами на вин7, я во всем веню дровишки ...
-
Дудинець
Member
на що саме дрова?Klon:дровишки![]()
-
Klon
CG graphikos fan
Дудинець
viewtopic.php?p=164295#164295 - начало проблемы ...
а там полистай посмотри , всего 2-ве страницы
п.с.-дрова на устройства
а там полистай посмотри , всего 2-ве страницы
п.с.-дрова на устройства
-
Barmaley
Member
Дудинець
Про сименс не скажу. А вот в комплекте к модему может идти кабель для подключения к 2 портам ЮСБ сразу, т.к. питания с одного порта может не хватать. Если есть этот кабель - попробовать подключить через него.
Про сименс не скажу. А вот в комплекте к модему может идти кабель для подключения к 2 портам ЮСБ сразу, т.к. питания с одного порта может не хватать. Если есть этот кабель - попробовать подключить через него.
-
Хе-Хемуль
Member
Может и в материне проблема, у меня вот на буке нижний разъем нормальный, а в верхнем кроме мыши ничего нормально не работает 
-
Дудинець
Member
ну менi б твої проблеми , ставив чисту Хр i windows 7 i знов ця помилка!!Klon:Дудинець
а там полистай посмотри , всего 2-ве страницы![]()
п.с.-дрова на устройства
сьогоднi взяв Pci контролер Nec, ну думаю кiнчились муки де там та сама помилка!!!
Бiос обновив на останнiй, мамка Asus P5Q-VM.не розумiю якби була проблема в контролерi на мамцi то помiг би PCI? А якби в дровах то на Хр мало
-
Klon
CG graphikos fan
Дудинець
тогда не знаю , наверное всетаки мать
тогда не знаю , наверное всетаки мать
-
Дудинець
Member
б не бути цiєї помилки i побачити модем. Я вже не знаю що робити, хоч нову мамку брати чи що.
Добавлено спустя 10 минут 44 секунды:
а взагалi є дрова на Контролер usb, якби мав то попробував поставити на пристрiй Unknown device , може б помогло так як тип устройства: Контролер usb (так пише в диспетчерi задач).
Добавлено спустя 10 минут 44 секунды:
а взагалi є дрова на Контролер usb, якби мав то попробував поставити на пристрiй Unknown device , може б помогло так як тип устройства: Контролер usb (так пише в диспетчерi задач).
-
Rimlyanin
Member
???Дудинець:Unknown device
как подключаешь?? напрямую или через шнурок?
что с питанием +5В ?
Добавлено спустя 57 секунд:
дальше по закладкам ищи, сории, пока MUI не поставил, не смогу подсказать как называется закладка...Дудинець:що таке vid/pid?