Останні статті і огляди
Новини
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ronemun
Advanced Member
SergeyR
Підрахував, ТітанХ має давати рівно у 2,5 рази більше очок ніж 970-та на тій же частоті. Тобто, якщо задача правильна попадеться (якщо вони ще є), то 850к дійсно реально може вистрілити (970 дає до 380к на частоті 1480, а тут навіть 470к зафіксували (шкода, без скріншота)
Якщо таку задачку піймати, то можна знаменитим стати , в новини на оверах попасти і народ залучити
ShaggY
тільки-що прочитав про майбутні карти Нвідії - взагалі реактори - до 5120ядер, та ще й обєднуватимуться мостиками зі швидкістю 80ГБ/с.
Ефективність обчислень має зрости. Але коли точно вийде - невідомо, точно що в наступному році. Про ціну і так ясно що безбожна, але народ почне скидати максвели.
Підрахував, ТітанХ має давати рівно у 2,5 рази більше очок ніж 970-та на тій же частоті. Тобто, якщо задача правильна попадеться (якщо вони ще є), то 850к дійсно реально може вистрілити (970 дає до 380к на частоті 1480, а тут навіть 470к зафіксували (шкода, без скріншота)
Якщо таку задачку піймати, то можна знаменитим стати , в новини на оверах попасти і народ залучити
ShaggY
тільки-що прочитав про майбутні карти Нвідії - взагалі реактори - до 5120ядер, та ще й обєднуватимуться мостиками зі швидкістю 80ГБ/с.
Ефективність обчислень має зрости. Але коли точно вийде - невідомо, точно що в наступному році. Про ціну і так ясно що безбожна, але народ почне скидати максвели.
Востаннє редагувалось 22.07.2015 18:08 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
ronemun
Вот и я, тоже почитал про такое, + это же все будет реализованно на меньшем тех. процессе, значит как минимум больше поместится в тот же размер)) а то, 3 поколения на 28 нм, и 4-е врядле будет на нем.
а моя карта все равно уже обесценилась более чем в 3 раза
Вот и я, тоже почитал про такое, + это же все будет реализованно на меньшем тех. процессе, значит как минимум больше поместится в тот же размер)) а то, 3 поколения на 28 нм, и 4-е врядле будет на нем.
а моя карта все равно уже обесценилась более чем в 3 раза
-
ronemun
Advanced Member
Паскаль вийде десь за рік і спочатку великої потужності, тобто дуже дорого, а слабші пізніше. Так що Максвел ще довго буде важливий, а головне професора навряд чи відразу створять оптимізоване ядро під нову архітектуру.
Щодо затрат на обладнання під проект все таки тре дотримуватись принципу залишковості - тільки Вільні від Основних Задач ресурси мають використовуватись, без шкоди чиїмось інтересам, тобто і без жалю (які не шкода, не жаль). Все ж таки це перш за все Добра справа, хоча і з елементом азарту (для стимулу) через боротьбу рейтингів, оптимізацій заліза + оверклокінг, вибору проектів і т.д. А Добро не можна зробити з допомогою чийогось обмеження.
Щодо затрат на обладнання під проект все таки тре дотримуватись принципу залишковості - тільки Вільні від Основних Задач ресурси мають використовуватись, без шкоди чиїмось інтересам, тобто і без жалю (які не шкода, не жаль). Все ж таки це перш за все Добра справа, хоча і з елементом азарту (для стимулу) через боротьбу рейтингів, оптимізацій заліза + оверклокінг, вибору проектів і т.д. А Добро не можна зробити з допомогою чийогось обмеження.
-
ShaggY
Member
Ну посмотрим, что там будет.
Кстати, раньше вроде был баг, когда видяха считает, заход по РДП все ломал. Сейчас спокойно хожу на рабочий комп и расчеты идут дальше
Кстати, раньше вроде был баг, когда видяха считает, заход по РДП все ломал. Сейчас спокойно хожу на рабочий комп и расчеты идут дальше
-
Vlad_Chudo
Member
Удачной покупки авто. РДП тоже раньше выбрасывал было обидно)
-
ShaggY
Member
Спасибо) так пока еще далекова-то от этого) надо дособирать на нормальную)) да в отпуск сгонять с девушкой на море, а это все отсрочивает по чучуть
С таким напором нашей команды, в месяц получится 40-50 лямов очков
С таким напором нашей команды, в месяц получится 40-50 лямов очков
-
Vlad_Chudo
Member
Стараемся) Может еще чуток подключу в будущем.
-
SergeyR
HWBOT OC Team
Все охлаждается водой.
1: i7-5960X@4600 радиатор 3х120мм TitanX радиатор 2х140
2: i7-5960X@4600 две 780ti. радиатор mora 9x140 процессор и две видяхи
3: i7-3960X@4600 одна 780ti радиатор 3х120 и резервуар башня залман, процессор и видяха
780ti@1350 ппд видел 480т. 21 ядро 9704 задание
1: i7-5960X@4600 радиатор 3х120мм TitanX радиатор 2х140
2: i7-5960X@4600 две 780ti. радиатор mora 9x140 процессор и две видяхи
3: i7-3960X@4600 одна 780ti радиатор 3х120 и резервуар башня залман, процессор и видяха
780ti@1350 ппд видел 480т. 21 ядро 9704 задание
-
ShaggY
Member
Поствил ключ Бету на 7950 свою, так словил 9704, шаг 2,52 и ппд ушел за 190к на 21-м ядре.
обидно только что иногда подвисать начинал интерфейс на этой задачке, на 1,2ггц
обидно только что иногда подвисать начинал интерфейс на этой задачке, на 1,2ггц
-
ronemun
Advanced Member
видно всі 9704 задачі такі сочні.
SergeyR
а може попробуй спіймати 9704 на TitanX
SergeyR
-
SergeyR
HWBOT OC Team
Так эти задачи и дают на титане 680т. Нужно линух ставить для 800 и вышеronemun:видно всі 9704 задачі такі сочні.
SergeyR
-
ronemun
Advanced Member
тут (в самому кінці) ще в травні писали про скажений приріст швидкості для TitanX, казали в нових ядрах буде. Може тре ядро підкинути у папку core. І, подібно на те, що необхідно інсталити Cuda 6.5 - див. тут
але чому тоді 780ті має на тій же задачі так багато?
адже ТітанХ мавби мати до 2 раз більше через вищу частоту, кіслькість ядер, а головне до 40% вищу ефективність максвел 2 відносно кеплера
а на які параметри йдуть 9704 ?
а то в мене для Жефорсе 660Ті@1150 на beta прийшла задача 13000 (core 17) з PPD=70k, тоді як 9704 могла б більше 100к давати
а на не бета йдуть 9125
зараз на картах нвідії RDP працює?
раніше відразу задача вилітала, скачувало нові - знов вилітала і т.п.
Добавлено через 3 минуты 41 секунду:
як зараз фільтрувати проекти?
Добавлено через 2 часа 34 минуты 55 секунд:
цікаво, оскільки задачі проекту Google NaCl вже НЕ множаться на бонус, вони зараховуються у рейтинг чи ні?
але чому тоді 780ті має на тій же задачі так багато?
адже ТітанХ мавби мати до 2 раз більше через вищу частоту, кіслькість ядер, а головне до 40% вищу ефективність максвел 2 відносно кеплера
а на які параметри йдуть 9704 ?
а то в мене для Жефорсе 660Ті@1150 на beta прийшла задача 13000 (core 17) з PPD=70k, тоді як 9704 могла б більше 100к давати
а на не бета йдуть 9125
зараз на картах нвідії RDP працює?
раніше відразу задача вилітала, скачувало нові - знов вилітала і т.п.
Добавлено через 3 минуты 41 секунду:
як зараз фільтрувати проекти?
Добавлено через 2 часа 34 минуты 55 секунд:
цікаво, оскільки задачі проекту Google NaCl вже НЕ множаться на бонус, вони зараховуються у рейтинг чи ні?
-
ShaggY
Member
ronemun
Для АМД карт идет на Бета, но не сразу, может через несколько.
на 550 ТИ, приходит что попало на работе))
РДП, нормально работает, как на АМД, так и на Нвидии.
Насчет всего остального, не в курсе, не было времени следить за этими всеми изменениями.
Для АМД карт идет на Бета, но не сразу, может через несколько.
на 550 ТИ, приходит что попало на работе))
РДП, нормально работает, как на АМД, так и на Нвидии.
Насчет всего остального, не в курсе, не было времени следить за этими всеми изменениями.
-
ronemun
Advanced Member
піймав 9704 на свою 660Ті - ППД всього 79к. Відяха загружена на 99%, частота 1150. Що за фігня?
драйвер OpenCL не такий?
драйвер OpenCL не такий?
-
ShaggY
Member
Как я из пары-тройки задач понял, 9704, очень чувствительна к частоте карты, у меня 1 только из 3 номрально посчиталась.. когда я не трогал вообще комп и все проги были закрыты. В остальных случаях, слетала
-
ronemun
Advanced Member
хотів підняти ППД в 9704, змінив драйвер відео з останнього 353(2015.06) на рекомендований для кеплер GK104 - 337 (2014.05), в результаті при запуску задачі 9704 взагалі вибиває вікно про помилку драйвера OpenCL, в журналі UNKNOWN_ENUM (-1073741515 = 0xc0000135) або UNKNOWN_ENUM (-1073741511 = 0xc0000139) - може для 21 ядра необхідні новіші драйвера відео? Вернув нові драйвера - все пішло, але задача пішла в смітник.
П.С. помилка в іншому - див. нижче
П.С. помилка в іншому - див. нижче
Востаннє редагувалось 26.07.2015 23:08 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
хм.. у меня кстати тож стоят старые дрова.. может стоит попробовать обновится?
-
ronemun
Advanced Member
ну в тебе АМД, там кращі драйвера Omega 14.12, тай ППд в тебе високий.
в мене глюк, напевно, з іншої причини - після перестановки драйверів клієнт почав грузити не ту карту - Quadro 600 замість geforce 660Ti - вони в мене стоять паралельно - квадра для дисплея, жефорс для обрахунків. Я коли вже вернув драйвера назад на нові замітив що клієнт збився - настройки ніби ті самі, показує що грузить 660Ті (в журналі теж пише GK104), а насправді Aida i Gpuz показують що загружена на 99% квадра, а жеворс на 0%. Змінив в клієті, в слоті, номер карти - все стало навпаки
не допомогло навіть стирання слотів і створення нових.
в мене глюк, напевно, з іншої причини - після перестановки драйверів клієнт почав грузити не ту карту - Quadro 600 замість geforce 660Ti - вони в мене стоять паралельно - квадра для дисплея, жефорс для обрахунків. Я коли вже вернув драйвера назад на нові замітив що клієнт збився - настройки ніби ті самі, показує що грузить 660Ті (в журналі теж пише GK104), а насправді Aida i Gpuz показують що загружена на 99% квадра, а жеворс на 0%. Змінив в клієті, в слоті, номер карти - все стало навпаки
не допомогло навіть стирання слотів і створення нових.
-
ShaggY
Member
Квадра для дисплея - не кисло
Я, такой конфиг не пробал из двух карт.
А, дрова кстати да, так и не менял, стоят 14,9
Я, такой конфиг не пробал из двух карт.
А, дрова кстати да, так и не менял, стоят 14,9
-
ronemun
Advanced Member
qudro 600 - 96 шейдерів Фермі - для CAD може бути.