Предлагаю обсудить Обзор процессорного кулера Noctua NH-C14S
Хочу звернути увагу на те, що такого плану кулери потрібно підбирати під корпус з материнкою, ну або навпаки. Профільний Noctua NH-L12 (який повужче буде) на профільній же системі вдалось розмістити лише в одному з чотирьох теоретично можливих напрямах, практично без запасу місця (2-3 міліметра вільних до dvd залишилось).
А в іншому кулери ноктуа як завжди відрізняються дуже високою якістю, відміною комплектацією, гарними характеристиками і... дорогою ціною
Останні статті і огляди
Новини
Обзор процессорного кулера Noctua NH-C14S
-
Scoffer
Member
-
u11245
Member
Надпись на бекплейте LGA 115х доставила
-
Wiolet
Профессор
никогда не доверял такой конструкции радиатора
-
Gudrich
Member
Deepcool ICEWING 5 PRO отлично справлялся с FX-8350@4500 а этот получше будетWiolet:никогда не доверял такой конструкции радиатора
-
Dart-s
Member
не знаю что тут обсуждать?.. очередной кулер неактуальной компоновки.
-
Scoffer
Member
Dart-s
обґрунтуй неактуальність горизонтальних кулерів
обґрунтуй неактуальність горизонтальних кулерів
-
c0013r
Member
siruf було б гарно бачити в оглядах кривизну підошви приклавши лінійку або інший предмет.
-
u11245
Member
Для низкопрофильных корпусов типа HTPC самое то. Хотя сейчас вода актуальнее.Dart-s:не знаю что тут обсуждать?.. очередной кулер неактуальной компоновки.
-
Scoffer
Member
Ха, для низкопрофільних... Для mini-tower! В профільну систему хоч і можна запхнути невеличку вежу, але вона не дозволить встановити бокові вентилятори, чим позбавить мене красивого підсвічення збоку і погіршить температурний режим в корпусі на більш ніж 10 градусів по всім компонентам. Вже експерементував.
-
sensey
Member
А хіба буває по іншому? Хороший продукт коштує відповідно.Scoffer: кулери ноктуа як завжди відрізняються дуже високою якістю, відміною комплектацією, гарними характеристиками і... дорогою ціною
-
Eugenetra
Member
В свое время баловался с miniITX, в тесном корпусе L12 справлялся с 2500К@4.5 на ура (естественно, +10 градусов по сравнению с D14 в HAF932).
Искал С14 на замену D14, но на тот момент не нашел желающих)
Думаю, сабжевый справится с любой системой, даже если будет уступать немного по температуре.
Один вентилятор зажучили, с ним было бы лучше.
Искал С14 на замену D14, но на тот момент не нашел желающих)
Думаю, сабжевый справится с любой системой, даже если будет уступать немного по температуре.
Один вентилятор зажучили, с ним было бы лучше.
-
yupi
Member
очень не хватает замеров с одинаковым количеством вентиляторов.
-
Krovatka
Member
Апну темку ))) Приволок такой агрегат с двумя вертушками, думаю поставить на Ryzen 7 7700, смущает основание в виде конуса (инфа из обзора), посмотрел вживую вроде и не критично, если не светить, то и не видно. Норм вариант будет, учитывая что достался за пару пива, или менять на классическую башню?
-
Crossbow
Member
Krovatka: ↑ 01.03.2023 19:15Норм вариант будет