Вітаю, шановні!
Підкажіть будь ласка, скільки треба викласти грошей на комп'ютер, на якому можна працювати в програмі PRO100? Це така програма, яка дозволяє малювати меблі та інтер'єри, зовсім не складна для вивчення, ось її сайт:
http://ru.pro100.eu/pro100" target="_blank Мені треба купити компь'ютер в невеличкий магазинчик, бо мені там два моїх продавця вже мозок виїли, сказали щоб на моєму стародавньому ноутбуці працював я сам.
Взагалі в мене зараз не те фінансове становище, щоб купляти потужний комп'ютер, тому мені треба самий початковий рівень. Все ускладнюється тим, що по посиланню вище в кінці є "Требования по оборудованию". Але ось щойно співробвтник з мого магазину сказав, що отим "требованиям" задовільняє навіть цей ноутбук, та нажаль це не допомогає йому не гальмувати в роботі.
Ще такий момент, який мене переконав витратити гроші. Я сів поруч із моїм співробітником щоб подивитись, де саме гальмує ноутбук. Та зрозумів, що я бачу якусь абракадабру доки не розверну ноутбук до себе так, щоб його екран був суворо перпендикулярний до напрямку погляду. То ж ви, гадаю, розумієте, як себе відчувають клієнти, коли продавець їм щось показує на екрані. Тож і монітор теж потрібен новий, важливо щоб з таким параметром як великий кут огляду.
Я пройшовся по базару (мені тут поруч), завітав до магазину мобільного зв'язку, ноутбуків та комп'ютерів та порозпитав продавця. Судячи по розмові, він вміє тільки продавати, тому тепер я тут на конференції (дякую співробітнику з мого магазина, що показав мені, де треба питати). "Продавець" комп'ютерів сказав, що ця програма працює з 3Д графікою, тому потрібна потужна відеокарта, а з великим кутом огляду монітор теж буде недешевий. Сказав, щоб я розраховував десь мінімум на 15 тисяч гривень, а оптимально взагалі на 20.
Скажіть будь ласка, дійсно є потреба витрачати такі кошти? Тисяч в 10 ніяк не можна вкластися? Зрозумійте, я не жадібний, витрачу скільки треба, тим більше я не звик економити на інструментах. Але з таким падінням кількості замовлень зараз я рахую кожну копійку.
Заздалегідь щиро дякую за будь-яку корисну інформацію!
Добавлено через 8 минут 25 секунд:
Будь ласка, не звертайте уваги на нікнейм, це мій співробітник вирішив проявити креативність при реєстрації.