Ти хто є власником ноутбуку Lenovo Y510p знають, що на його корпусі залишаються жирні відбитки та плями, тобто біда. Вирішив власноруч зробити обклейку ноута карбоновою плівкою.
Довго обирав и розумів, що потрібно брати таку, щоб була майже на все життя ноута. Вибір пав на плівку Hexis Carbon (Hexis Skintac HX30000) HX30CA890B
Також, був врізаний перемикач на дві групи у нижню кришку, який вмикає/вимикає автоматичне регулювання обертів куллеров (основного і на ультрабеє). Програмно на цьому ноуті регулювати оберти не можливо.
Останні статті і огляди
Новини
Lenovo Y510p Carbon Mod Edition
-
zelante
Junior
-
boombyte
Member
на екрані теж плівка?
-
tw-r
Advanced Member
zelante
ти б ще газетою обклеїв Картон мод
45 фунтів метр погонний плівки. та адекват би здав корпус на фарбування - дешевше і практичніше б вийшло. Правда ГЕЙмери не зацінять такий мод
ти б ще газетою обклеїв Картон мод
45 фунтів метр погонний плівки. та адекват би здав корпус на фарбування - дешевше і практичніше б вийшло. Правда ГЕЙмери не зацінять такий мод
Востаннє редагувалось 29.03.2015 21:31 користувачем tw-r, всього редагувалось 1 раз.
-
zelante
Junior
boombyte,
ні, фон столу під карбон. =)
Добавлено через 2 минуты 7 секунд:
Myp4uk_psx
так тут майжє всі неадеквати, ні? чі я помилився і тут не моддінг?
ні, фон столу під карбон. =)
Добавлено через 2 минуты 7 секунд:
Myp4uk_psx
так тут майжє всі неадеквати, ні? чі я помилився і тут не моддінг?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Myp4uk_psx
ну есть же куча пленок под карбон которые копейки стоят
zelante
я бы глянцевой пленкой бы обтянул (карбон 4д по народному), а за роботу
ну есть же куча пленок под карбон которые копейки стоят
zelante
я бы глянцевой пленкой бы обтянул (карбон 4д по народному), а за роботу
-
boombyte
Member
zelante
що за комплектація ноута?
що за комплектація ноута?
-
zelante
Junior
boombyte
i7-4700MQ, 8GB ОЗУ, GeForce GT 755M x 2, Transcend SSD 128GB ngff m.2, Samsung SSD 850 PRO 256GB
i7-4700MQ, 8GB ОЗУ, GeForce GT 755M x 2, Transcend SSD 128GB ngff m.2, Samsung SSD 850 PRO 256GB
-
Palua
Member
zelante
Хексис - хорошая плёнка. Отличная альтернатива дорогому японскому 3М. Но рамку Вы зря обклеили. Уже сейчас видно, что плёнка отклеиватся от фаски по контуру экрана.
Не стоит останавливаться на ноуте, если есть обрезу - делайте мышку)
Хексис - хорошая плёнка. Отличная альтернатива дорогому японскому 3М. Но рамку Вы зря обклеили. Уже сейчас видно, что плёнка отклеиватся от фаски по контуру экрана.
Не стоит останавливаться на ноуте, если есть обрезу - делайте мышку)
-
boombyte
Member
Мене завжди цікавило--як ви так акуратно його клеїте?
-
Palua
Member
boombyte
В прошлом году снимал видео по обтяжке мышки, можете посмотреть как это делается.
" target="_blank
В прошлом году снимал видео по обтяжке мышки, можете посмотреть как это делается.
" target="_blank
-
zelante
Junior
Palua
Дякую, за коментар і пораду. З мишкою не так все просто та однозначно. В мене А4Tech Bloody V4 і в неї світиться долонь (лого), та вона така маленька, що вирізати її я не зможу. Можна виризати її по колу, або трикутнику... Треба прикінути.
Дякую, за коментар і пораду. З мишкою не так все просто та однозначно. В мене А4Tech Bloody V4 і в неї світиться долонь (лого), та вона така маленька, що вирізати її я не зможу. Можна виризати її по колу, або трикутнику... Треба прикінути.
-
Jumper007
Member
zelante
Не нужно ее клеить она и так софт тач покрытие имеет.
Не нужно ее клеить она и так софт тач покрытие имеет.
-
Palua
Member
На софт тач клеить карбон не рекомендую. Логотип можно вырезать скальпелем, его можно купить в стомат. магазинах.