Opera браузер його кінець на движку Presto і воскресіння під ім'ям Otter Browser, де породіллею є Польща

Обсуждение программ
Автор
Повідомлення
Crossbow
Member

Повідомлення

был поклонником оперы начиная ещё с 7.хх версии , вплоть до 12.7. Но новая "хром-опера" мне не понравилась и ушел на полноценный "хром" , привыкнуть не мог долго , но как привык --удобнее чем опера даже :gigi: . Новую "хром-оперу" даже не воспринимаю за браузер.
hztn
Member

Повідомлення

alexvvv:Сьогодні коментарі на youtube почали відображатись коректно на 12.17
- Та щось те ж саме поки. На коментування на ютубі я забив, а на "стару" оперу - ні.
Truchmann
Member

Повідомлення

На сайті розробника Otter Browser з'явилася версія 0.9.05 weekly #62, що вже працює задовільно і почала нагадувати Opera 12.16
http://sourceforge.net/projects/otter-b ... p_redirect" target="_blank
http://sourceforge.net/projects/otter-b ... ser-beta1/" target="_blank
unomen
Member

Повідомлення

мде даже не знаю где искать альтернативу опере 12.17 ...
хром реально убогий же (((
Avenger80
Member

Повідомлення

unomen, а чем тебя Firefox не устраивает? Я тоже был ярым пользователем старой Оперы, но после того как Опера испортилась, я тоже начал искать альтернативу и нашел наиболее близкий к Опере браузер, это мазилу. Работает стабильно, быстро, по функционалу наиболее близкий к Опере (особенно мне нравится его работа под Windows 8.1 ).
Truchmann
Member

Повідомлення

Чудово взнати, що є план створити браузер, що нагадувати Opera 12 і матиме назву «Vivaldi». Тим часом браузер «Otter Browser» http://otter-browser.org" target="_blank не лише має на меті відтворити класичну Opera 12, а вже відтворює. Він будується на рушії «WebKit», його інтерфейс створюється на Qt5, і хоч зараз знаходиться у стадії «альфа» попри назви свого останнього релізу «бета», вже доволі нагадує Opera 12 на її рушії «Presto» й їм можна ВЖЕ користуватися. А головне, що першій РОБОЧИЙ реліз Otter Browser заплановано вже на 1-ше червня 2015 року.

Добавлено через 18 минут 5 секунд:
Avenger80
Щодо FireFox він є на сьогодні чи не єдина альтернатива Oper’і 12, але, на жаль, не має її повноти функціоналу.
Saffa
Member

Повідомлення

Truchmann: ШВИДКОЇ і ЗРУЧНОЇ работи у Інтернеті
юмора не оценил. Работя :lol: Всегда думал,что скорость зависит от провайдера,а удобство-дело привычки... :shuffle:
The_Io
Member

Повідомлення

Truchmann
Ты гуглопереводчиком переводишь на украинский что ли? Я чуть не сломал глаза пока читал первый пост.

Saffa
ну так это же обязанность каждого разработчика - написать в release notes, что браузер стал еще более быстрым™. Это как в гуглоплее для андроида на каждом обновлении для каждого крупного приложения написано "увеличена производительность, исправлены мелкие ошибки". Скоро браузеры превысят скорость света.
hztn
Member

Повідомлення

Сьогодні на одному з компів з вінХР опера 12.17 запропонувала оновитись до якоїсь там невідомої версії, розмір оновлення 32+ МБ. Відмінив...
На інших компах з оперою 12.17 (що 32, що 64) такого не спостерігається, примусово перевіряю оновлення - "у вас найновіша". :think:
Saffa
Member

Повідомлення

hztn:Сьогодні на одному з компів з вінХР опера 12.17 запропонувала оновитись до якоїсь там невідомої версії, розмір оновлення 32+ МБ. Відмінив...
На інших компах з оперою 12.17 (що 32, що 64) такого не спостерігається, примусово перевіряю оновлення - "у вас найновіша". :think:
там вирус в первом случае. Типа тулбара яндеха или меил.сру
Відповісти