AMD Athlon II X2 215 + M2N68-AM SE2 хочу купить связку такую, но говорят что система 2х2Гб ОЗУ не увидит. Реально ли это?
п.с. подобная ситуация была с Biostar 945GC M7-TE и Intel Celeron 430 видел не 4 гига а 3.2Гб при 64 битной винде
Останні статті і огляди
Новини
система 2х2Гб ОЗУ не увидит?
-
h0ck
Member
-
Abracadabra
Member
h0ck
повинна побачити, так як і процесор і материнка підтримують 4 гб озу,при 64 бит, але якщо використовувати інтегроване на материнці відео то звісно частина пам'яті буде недоступна тобто зарезервована
повинна побачити, так як і процесор і материнка підтримують 4 гб озу,при 64 бит, але якщо використовувати інтегроване на материнці відео то звісно частина пам'яті буде недоступна тобто зарезервована
-
h0ck
Member
Це точно???Abracadabra:h0ck
Бо кажу-ш що на материнці Biostar 945GC-M7 TE з процом Celeron 430, 2х2гб озу + відео 5670 та вінді 64 розрядній бачило 3.2-3.3гб озу...
А тут може скластись схожа ситуація материнка та проц вже зазначені озу 2гб а відео не інтегроване!
-
Mixx
Member
увидит
-
Abracadabra
Member
h0ck
в мене атлон 255 + материнка на тому ж чіпсеті так що побачить
в мене атлон 255 + материнка на тому ж чіпсеті так що побачить
-
Akk0rd
Member
Не всегда достаточно х64 винды, еще нужно "memory hole remap" в биосе включить.h0ck: Це точно???
Бо кажу-ш що на материнці Biostar 945GC-M7 TE з процом Celeron 430, 2х2гб озу + відео 5670 та вінді 64 розрядній бачило 3.2-3.3гб озу...
А тут може скластись схожа ситуація материнка та проц вже зазначені озу 2гб а відео не інтегроване!