Є проблема з даним монітором. При включенні компютера, монітор може перейти у енергозберігаючий режим під час завантаження біоса/вінди, компютер зразу автоматично перезавантажується, і з монітором все ок. Таке буває час від часу, 2-3 рази на 10 разів включення ПК. Також деколи під час виходу з сну, монітор переходить в енергозберігаючий режим, аналогічно перезагрузка ПК, і все нормально. З старим монітором такого не було.
В чому може бути проблема?
Новини
Останні статті і огляди
Dell U2414H переходить в енергозберігаючий режим
-
koljqa
Junior
-
sensey
Member
Можливо конденсатри підсхли в системі блока живлення монітора. Ось він і відмовляеться працювати по вихідним.... 
-
koljqa
Junior
sensey
Також думав про конденсатори. Але, поправте мене, якщо не правий:
Про неполадках з конденсаторами, монітор би не включався, або включався з великою затримкою. В мене такого немає. Монітор включається зразу, і може перезагрузити комп тільки під час старту або виходу з сну, під час роботи такі проблеми відсутні.
Про неполадках з конденсаторами, монітор би не включався, або включався з великою затримкою. В мене такого немає. Монітор включається зразу, і може перезагрузити комп тільки під час старту або виходу з сну, під час роботи такі проблеми відсутні.
-
Fishnya
Alex
ты ещё многое не виделkoljqa:Але, поправте мене, якщо не правий:
Про неполадках з конденсаторами, монітор би не включався, або включався з великою затримкою.
-
sensey
Member
Так-так саме коли моніор починає працювати (в обох випвдках). Ємкості ще поністю сухі але їх вже не вистачає. Тому "вскритие покажет"...koljqa:sensey
-
septimus
Member
Скорее всего проблема не с монитором, а с компьютером: компьютер перезагружается и как следствие монитор кратковременно переходит в спящий режим.
-
bramnik22
Member
Неси в сервис у этих мониторов прекрасная гарантия .