Останні статті і огляди
Новини
Не стартує комп із asus 7750
-
Stamb
Member
У товариша є asus 7750. Проблема в тому, що пк стартує але зображення на екран не виводиться - так як б не було відеокарти. Вентилятор на відеокарті працює на малих обертах і переключається на більші і потім знову на малі і так циклічно. З n-го разу перезапуску пк, зображення все ж таки появляється, але до наступного перезавантаження. Проблема іменно в відеокарті так як пробували її на 3 різних системах. Якою програмою можна відкрити біос 7750 зберегти і перепрошити інакший? VBE не підходить для цього.
-
Prescott
Member
"use gpu-z to extract the bios, and RBE to save the bios to another card"
-
Stamb
Member
Прошив із допомогою VBE , але таки нічого не дало
. Буде товариш по гарантії у сервіс здавати.

-
Artist
Member
Если видеоадаптер(как и прочий товар) неисправен и подлежит гарантийному ремонту-это то,с чего нужно начинать.
-
Stamb
Member
Так проблема у тому, що відяха була відпралена в сервіс, а вони сказали що в них все робоче і віддали назад. А вона то не праює. (відяха із розетки).Artist:Если видеоадаптер(как и прочий товар) неисправен и подлежит гарантийному ремонту-это то,с чего нужно начинать.
-
RomanLV
HWBOT OC Team
КласStamb:Так проблема у тому, що відяха була відпралена в сервіс, а вони сказали що в них все робоче і віддали назад. А вона то не праює. (відяха із розетки).Artist:Если видеоадаптер(как и прочий товар) неисправен и подлежит гарантийному ремонту-это то,с чего нужно начинать.

Чи поштою висилали в сервіс?
-
Stamb
Member
По перше це не я відправляв, а товариш. По друге, по гарантії приймають у відправочному пункті, де немає на чому перевірити працездатність обладнання.RomanLV:КласStamb: Так проблема у тому, що відяха була відпралена в сервіс, а вони сказали що в них все робоче і віддали назад. А вона то не праює. (відяха із розетки).А попросити щоб вони продемонстрували "робочість" пробували?
Чи поштою висилали в сервіс?
-
Stamb
Member
Як можна прошити старий біос якщо комп із відяхую не стартує? Навіть до біоса не завантажується. Монітор підключений до вбудуваного ядра в intel i3.
-
Pavua
Member
У меня с примерно похожими симптомами уехала в ту же розетку вот вчера 7970, я перепрошил ей биос, загрузившись с помощью другой 7970, а проблемная была подцеплена через райзер (Ну или просто во второй слот воткнуть можно) И таким образом прошить можно. Что на счет встроенной видюхи сказать не могу, у меня ее просто нетStamb:Як можна прошити старий біос якщо комп із відяхую не стартує? Навіть до біоса не завантажується. Монітор підключений до вбудуваного ядра в intel i3.

-
Stamb
Member
Значить потрібно шукати pci e карту.
-
Pavua
Member
Да, я думаю это должно решить проблемуStamb:Значить потрібно шукати pci e карту.