Останні статті і огляди
Новини
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
Alexsandr
Member
говорите можно отключать клиент и переходить на хром?
-
ShaggY
Member
Кажись да
Что-то у меня нет так, не могу понять в чем проблема...
Настраивал как и на первом компе, там все работает номрально, а на остальных, не могу получить задания..
Добавлено через 18 минут 11 секунд:
а, уже и там не получает задания.. видать с серваком траблы..
Что-то у меня нет так, не могу понять в чем проблема...
Настраивал как и на первом компе, там все работает номрально, а на остальных, не могу получить задания..
Добавлено через 18 минут 11 секунд:
а, уже и там не получает задания.. видать с серваком траблы..
-
ronemun
Advanced Member
з серваком все в порядку, я ще не помічав щоб він зникав.
просто обнови сторінку, так і в мене було на початку, а пізніше зникло - вже пару діб без перерви само рахується. Імхо, причина в самому хромі, може сторінка стає неактивною?. Найчастіше я помічав зупинку при блокуванні компа, але так не завжди - останній раз давно було. Може тому-що я заходив на комп під RDP, а коли блокував (не виходив з сеансу, а тільки закривав вікно), браузер могло перемкнути. Також деколи прямо при роботі в браузері на інших вкладках, заглядав у фолдинг а він в режимі Stop або повзунок на 0.
А може причина в паралельному обрахунку?. Я не пробував на декількох одночасно запускати. Хоча навряд, на TSC Russia люди теж на багатьох компах рахують. На жаль, не знайшов, наскільки надійний плагін - може його попробувати. В принципі плагін мав би працювати навіть при виключеному браузері - по замовчуванню так в Хромі виставлено.
просто обнови сторінку, так і в мене було на початку, а пізніше зникло - вже пару діб без перерви само рахується. Імхо, причина в самому хромі, може сторінка стає неактивною?. Найчастіше я помічав зупинку при блокуванні компа, але так не завжди - останній раз давно було. Може тому-що я заходив на комп під RDP, а коли блокував (не виходив з сеансу, а тільки закривав вікно), браузер могло перемкнути. Також деколи прямо при роботі в браузері на інших вкладках, заглядав у фолдинг а він в режимі Stop або повзунок на 0.
А може причина в паралельному обрахунку?. Я не пробував на декількох одночасно запускати. Хоча навряд, на TSC Russia люди теж на багатьох компах рахують. На жаль, не знайшов, наскільки надійний плагін - може його попробувати. В принципі плагін мав би працювати навіть при виключеному браузері - по замовчуванню так в Хромі виставлено.
Востаннє редагувалось 28.05.2014 13:06 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
Все, все пошло нормально, кроме одного компа, на ксеончике w3670 - 6 ядер.. чето не может запустится ни в какую..
-
ronemun
Advanced Member
Тут тре бути обережним зі стабільністю системи - не видно журнала, отже не можливо порахувати скільки задач накрилось. А так можна і рейтинг накрити.
-
Alexsandr
Member
ничего в близком времени не планируют, что бы хромом не заморачиваться?
-
ShaggY
Member
а там все очень просто, есть хром, ввел пас, логин и команду и все.
-
ronemun
Advanced Member
Вся суть що це проект самого Googla, зі своїми серваками, програмерами і т.п. Вони спеціально нову версію gromacs причепили (4.6), нові проекти придумали і т.п. Ну і ясно, що і goоgle щось має з цього мати - свій браузер рекламує.
Добавлено через 15 минут 15 секунд:
Замітив, що коли передивляюсь в хромі інет, кількість зданих задач за 3 год. впала в 2 рази, з 48 до 25. Очки теж у 2 рази, пропорційно, а не в степені 1,5. (чогось мені здається що цей проект 2981 взагалі бонуси не рахує, а просто очки за задачу. Тож це вигідно для слабих компів). На компі більше нічого не робиться, тільки я в хромі ще 5-7 вкладок відкрив. Чи то хром сам призупиняє обрахунок, чи то рендер вкладок так шкодить? Коли я рахував в лінуксі через віртуалку, то в опері 100 вкладок просаджували розрахунок на 10%, не більше.
Добавлено через 22 минуты 21 секунду:
ще замітив, якщо в хромі, коли йде обрахунок, на вкладці фолдингу нажати значок обновлення вкладки, то випадає запитання: а)Обновить страницу б) Не обновлять. Якщо вибрати обновить, то теперішня задача буде збита і скачається нова. Якщо вибрати Не обновлять, то теперішня задача дорахується і обрахунок піде в паузу!!!
Добавлено через 2 часа 26 минут 42 секунды:
ShaggY 201,132/76WU за 3 год
В середньому 2650 за задачу
Добавлено через 15 минут 15 секунд:
Замітив, що коли передивляюсь в хромі інет, кількість зданих задач за 3 год. впала в 2 рази, з 48 до 25. Очки теж у 2 рази, пропорційно, а не в степені 1,5. (чогось мені здається що цей проект 2981 взагалі бонуси не рахує, а просто очки за задачу. Тож це вигідно для слабих компів). На компі більше нічого не робиться, тільки я в хромі ще 5-7 вкладок відкрив. Чи то хром сам призупиняє обрахунок, чи то рендер вкладок так шкодить? Коли я рахував в лінуксі через віртуалку, то в опері 100 вкладок просаджували розрахунок на 10%, не більше.
Добавлено через 22 минуты 21 секунду:
ще замітив, якщо в хромі, коли йде обрахунок, на вкладці фолдингу нажати значок обновлення вкладки, то випадає запитання: а)Обновить страницу б) Не обновлять. Якщо вибрати обновить, то теперішня задача буде збита і скачається нова. Якщо вибрати Не обновлять, то теперішня задача дорахується і обрахунок піде в паузу!!!
Добавлено через 2 часа 26 минут 42 секунды:
ShaggY 201,132/76WU за 3 год
В середньому 2650 за задачу
-
ShaggY
Member
Крутой ППД Может там моя 7950 еще скинула большую задачу..
Настроил на всех своих рабочих компах, 3 из них не юзаю, юзаю только один из них.
Были проблемы на одном ПК, все время писало что не пашет движок.. переставил хром, все заработало как надо.
Но стакими ППД для компа, то у нас нормально стрельнет командный ППД
Настроил на всех своих рабочих компах, 3 из них не юзаю, юзаю только один из них.
Были проблемы на одном ПК, все время писало что не пашет движок.. переставил хром, все заработало как надо.
Но стакими ППД для компа, то у нас нормально стрельнет командный ППД
-
ronemun
Advanced Member
Порівняв крок з і без гіпертрейдінгом - різниці нема
-
ronemun
Advanced Member
Акція закінчилась
-
ShaggY
Member
Да очков меньше стало.. Но, все равно больше чем было, мне так кажется
Жаль раньше не перешел на эти задачи и схему расчетов..
Жаль раньше не перешел на эти задачи и схему расчетов..
-
Andrey235
Member
Всем привет! Прикольно, я все еще нахожусь в первой десятке команды Как нафолдил своим i5-661.
Пробежался по командам-лидерам: у всех спад. Падение интереса к безрезультатному проекту или наступление жары?
Кстати, кто-то слышал про какие-то заметные подвижки исследований?
Пробежался по командам-лидерам: у всех спад. Падение интереса к безрезультатному проекту или наступление жары?
Кстати, кто-то слышал про какие-то заметные подвижки исследований?
-
Alexsandr
Member
Скорее падение интереса. практических применений нет, время расчетов уже наверняка астрономическое, а пока в лучшем случае просчитано то, что теоретически и так должно быть.
-
ronemun
Advanced Member
Work server проекту Гугла сьогодні майже весь час в дауні
або в мене Хром тупить.
або в мене Хром тупить.
-
ShaggY
Member
Всем понравились вкусные задания..)
-
Шаженла
Member
Не считаю, ибо не клиент не ищет вообще задания.
После чего целесообразность неизвестна. Поэтому пока не считаю.
После чего целесообразность неизвестна. Поэтому пока не считаю.
-
ronemun
Advanced Member
не клиент це Chrome?
В них певно серваки не витримують після вчорашньої акції.
А так вже ніби все Ок, в мене йдуть задачі одна за одною.
Рідко коли помічаю "Requesting a work server assignment", але через деякий час сам проходить. Проблема, коли клієнт запитує нову задачу, а сервер довго не відповідає, через деякий час сам браузер чи ОС відрубують зєднання, і тоді тре знову посилати запит, тому що відповідь від сервера після обриву зєднання просто пропаде. Переважно перепідєдання до сервера робить сам клієнт, але деколи ручне обновлення сторінки швидше і надійніше. От би мати скрипт (або в тому що є розібратись), який би обновляв цілу сторінку коли клієнт тупить.
В них певно серваки не витримують після вчорашньої акції.
А так вже ніби все Ок, в мене йдуть задачі одна за одною.
Рідко коли помічаю "Requesting a work server assignment", але через деякий час сам проходить. Проблема, коли клієнт запитує нову задачу, а сервер довго не відповідає, через деякий час сам браузер чи ОС відрубують зєднання, і тоді тре знову посилати запит, тому що відповідь від сервера після обриву зєднання просто пропаде. Переважно перепідєдання до сервера робить сам клієнт, але деколи ручне обновлення сторінки швидше і надійніше. От би мати скрипт (або в тому що є розібратись), який би обновляв цілу сторінку коли клієнт тупить.
-
ShaggY
Member
С расчетами в хроме нету проблем, все идет как надо..
С видяхой тоже норм на моем, как и на счеже собранном с 550 ТИ тоже отлично все задания приходят..
ППд на процах кажется не много вырос.. не привычно только видеть кучу эих мелких заданий)
С видяхой тоже норм на моем, как и на счеже собранном с 550 ТИ тоже отлично все задания приходят..
ППд на процах кажется не много вырос.. не привычно только видеть кучу эих мелких заданий)